Как да си направите собствен крем с ниско съдържание на въглехидрати

Прехвърлете нещата в кутия - тя съдържа добавени захари и хидрогенирани масла

На пръв поглед руж, десерти може да изглежда трудно да дойде от ниско съдържание на въглехидрати диета . Ако избягвате брашно и захар, не отнемате ли повечето сладки неща от масата? Е, да и не. Отнема повечето конвенционални сладки от сместа, но има много алтернативни съставки, които отговарят на сметката за ниски въглехидрати, която можете да използвате като заместители.

Например в пекарни, кокосово и бадемово брашно, или брашно от бадеми или ленено семе може да се използва на мястото на традиционно брашно с общо предназначение, а на мястото на млечния шоколад (който съдържа повече захар), без чиста безалкохолни или тъмни шоколадови чипове.

Може да опитате мускус от лимон с ниско съдържание на въглехидрати , пудинг от китайски семена , плодов парфет или някой от тези други идеи за десерт с ниско съдържание на въглехидрати .

И за пухкава сметана, която покрива шоколадовата торта с ниско съдържание на въглехидрати, можете да направите своя собствена.

Защо да направите своя собствена крема?

За съжаление закупените в магазина бита, дори "истинска сметана в кутия", обикновено съдържат захар, която не се подсилва с вашия нисковъглероден начин на живот, както и много други подозрителни съставки, като например хидрогенирани масла, които съдържат вредни транс-мазнини. Дори без захар Cool Whip, което технически отговаря на изискванията за диета с ниски въглехидрати, съдържа хидрогенирани растителни масла, които не са благоприятни за здравето. Дори ако сте на тази диета поради причини за отслабване, никой от нас не може да си позволи да яде храни, които оказват негативно влияние върху холестерола.

За щастие, направата на собствената си безполезна, нисковъглехидратна сметана е лесна, а вкусът и текстурата оставят в магазина закупени в праха (което, между другото, обикновено не е нито истински бита, нито наистина сметана).

Ето как да се разбие сметаната за вкусна домашно приготвена битка за 5 минути.

Ниво: Лесно

Общо време: 5 минути

Инструкции:

Ето как:

  1. Сложете студена тежка сметана и аромати в купата за смесване. Избягвайте ултра-пастьоризирания крем, ако е възможно (вж. Върха по-долу). Опитайте 1 до 2 супени лъжици екстракт от ванилия за чаша сметана и не-въглехидратен подсладител, равен на 1 до 2 супени лъжици захар. В този момент опитайте сместа и регулирайте ароматизантите.
  2. С електрически миксер или стоящ миксер, снабден с приставка за шлифоване, победете сметаната. Можете да използвате ръчно размахване; това просто ще отнеме повече време. Започнете бавно - ако първо я поставите на високо, ще имате сметана навсякъде. Задайте миксера, така че да върви възможно най-бързо, без да се пръска.
  3. Когато кремът се сгъсти, завъртете скоростта нагоре. Тъй като става все по-трудно, започнете да проверявате за мек връх, което искате. Спрете миксера и повдигнете биберите от сметаната. Пикът трябва да се огъне в горната част, когато отстраните размахването. Докато се приближава, забавя се, защото ако се стигне твърде далеч, той ще загуби обема си, след това ще се слее и ще се отдели (по същество ще стане масло). Това може да се случи доста бързо, ако в този момент не обръщате особено внимание.
  1. Ако забравите да коригирате ароматизантите, можете да го направите в този момент. Та-га! Бита сметана!

Една чаша тежък крем ще донесе около 2 чаши бита сметана. След няколко часа ще започне да губи силата на звука, но можете да го смесвате отново и все още е добре да ядете дори след ден-два. Охладете сметаната и всичко, което правите с нея (като маслена торта).