Здравословни опаковани закуски за закуска, които ви спестяват време

Забавни, чудесни, крехки и сладки опции, които са на разположение

Снабдяването в училище не изисква много захар (или много време за подготовка!). Забравете скучни гранулари или основни чаши от плодове. Нека да вземем закуска до следващото ниво! Слушайте, майки и татковци: Вие и вашите деца ще обичате тези закуски.

Забавни плодове и зеленчуци

Не можете да се объркате с пресни плодове и зеленчуци: банан, ябълкови филийки, грозде, бебешки моркови и т.н.

Но тези здравословни закуски отнемат известно време, за да бъдат нарязани и нарязани. За да улесните живота си, опитайте лиофилизирани плодове и зеленчуци, като тези от Trader Joe, Crispy Green и Crunchies. Те са като кръстоска между здрави продукти и хрупкави чипове!

Друга фантастична находка? Вида плодове хапки. Те вкусват като класически лепкави плодови закуски, но те са 100% плодове! Освен това те идват в идеални малки торбички с по 60 калории всяка. Съставките са изброени точно във вкуса: ягоди от ягоди, ябълка от череши и ябълка от ананас от манго. Хвърлете ги в чанта за обяд или в чантата си и имате хубава порция плодове в движение! Те са само един начин да направите плодовете по-забавни .

Опакован протеин

За лека закуска, приготвена с месо, опитайте се с мършави и други месни закуски на разстояние. Обичам Вермонт Smoke & Cure Minis Месо пръчици. Те идват в пикантно италианско свинско месо, барбекю говеждо и др. Рафтове стабилни, здрави и високо качество, това не са вашите средни месо пръчки ... те са миниатюрни!

Имайте една пръчка или две - идеална, когато гладът е трудно да се измери.

И вие не можете да имате месо без сирене. Моите отигравания са Babybel, Sargento Snack Bites и Sargento Light String Cheese, всички идеални за това, когато искате малко хапване преди вечеря. И те са страхотни в рецепти за любителите на сиренето , също.

За друг преносим удар на протеини, опитайте StarKist Tuna Creations. Всяка торбичка от класическите сортове има 70 до 110 калории и 14 до 19 грама протеин. Яжте я с вилица в средата на деня, или направете мини тон маруля опаковки за пред-вечеря закуска.

Сладък Крънч

Малко звуци са по-добри от тази снежна криза, но картофените чипове обикновено са с високо съдържание на мазнини и ниска хранителна стойност. Опитайте Snikiddy органични печени пуфи. Mac n 'Cheese Puffs са като по-добре за вас Cheetos. (Те дори имат по-добър вкус!) Бонус: Те идват в 0.75-унция. мини торбички.

И аз винаги държа 100-калорични опаковки от ядки удобен. Те са лека закуска с ниско съдържание на въглехидрати, която е идеална, когато не искате да измервате обслужването си, но се нуждаете от солено оправяне.

Сладки награди

Почиствайте сладкия си зъб с бонбони - хрупкави, хрупкави и така шоколадови. Tate's Bake Shop Brownie Thins е една от любимите ми тенденции.

За охлаждане, опитайте кисело мляко. Харесва ми моето кисело мляко, което се е напивало ... Чобани "Флип" са забавни, а Оуи от Йоплайт е упадъчен.

Снек-баровете са чудесно да се пазят в колата, в офиса или в чантата си. Също така са чудесни за кутии за обяд! Опитайте Клиф Детски органичен ZBar, попълнен в двойно фъстъчено масло. Тя може да каже "хлапе" в името, но и възрастни ще го хареса!

Всяка бара има 140 калории и 4g белтъчини. Любовта ЛИНКОВИ барове? Проверете мини версиите с по 80 до 100 калории всяка.

Дивата карта

Gum! Това не е лека закуска, която можете да ядете, но може да попречи на глад. Обичам проект 7 Gourmet Gum. Имате 2 парчета за 5 калории. Вкусовете са десертни и вкусни: торта за рожден ден, червена кадифена чаша и др. Когато се съмнявате (и когато се чувствате на прага на глад!), Поп парче и дъвчете тези глад далеч.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!