Ръководство за бърз старт за начинаещи: Вашият първи месец

Научете се да продължите непрекъснато в продължение на 20 минути

В Ден 1 от 30-дневното ръководство за бърз старт завършихте първата си игра. През първата си седмица бавно увеличихте времето и разстоянието. Сега сте готови да предизвикате себе си още повече, като продължите да увеличавате интервалите на изпълнение и да изградите своя нов работещ навик.

Седмица 1 :

Седмица 2:

Тази седмица ще продължите да увеличавате времето, което пускате, и ще намалите интервалите за ходене.

Ето тренировките ви за тази седмица:

Седмица 3:

Бягането трябва да се чувства малко по-лесно тази седмица.

Ако все още се борите, не се притеснявайте - скоро ще започнете да виждате подобрения, стига да запазите своята последователност.

Има ли вашият маршрут маршрута хълмове? Ако е така (или ако включвате наклони по време на бягащи пътеки), ето някои съвети за правилното функциониране на хълма .

Ето тренировките ви за тази седмица:

Седмица 4:

Вече имате три седмици да бягате под колана си и трябва да се чувствате наистина добре за вашия напредък. Тази седмица ще продължите да правите малки увеличения на интервали от време. Ако смятате, че имате нужда от стимулиране на мотивацията, проверете тези съвети, за да останете мотивирани да бягате .

Ето тренировките ви за тази седмица:

Готови ли сте да предприемете следващата стъпка?

Опитайте тази програма за обучение 5K на начинаещи . Дори и да не планирате да стартирате 5K, тази програма ще ви отведе на три мили непрекъснато.