6 тренировки, които ви помагат да изгорите 100 калории само за 10 минути

Твърде зает да упражнява? Лесно е да се почувствате така, особено ако се опитвате да следвате указанията за упражнения, които предполагат един час на ден повечето дни от седмицата. Въпреки това, експертите са установили, че кратките тренировки, две или три 10-минутни тренировки на ден, например, могат да бъдат също толкова ефективни, колкото по-дългите тренировки. Ключът е да се съсредоточите върху интензивността и да използвате времето си разумно.

Е, как добавяте интензивност към тренировките си? Опитайте с големи въздействия дейности като джогинг, скачане на въже или plyometrics . Ако високото въздействие не е нещо, можете абсолютно да получите страхотна тренировка с упражнения с ниско въздействие . Ключът е да опитате комбинирани движения, за да работите с повече от една мускулна група, или ако правите малко сърдечно въздействие, скорост и диапазон на движение определено ще получите сърдечен ритъм.

Примерните тренировки по-долу предлагат разнообразие от идеи за кардио и сила, за да извлечете максимума от вашето време за упражнения. Не забравяйте, че броят на калориите, които изгаряте, се основава на редица фактори като възрастта, теглото, телесните съставки, интензивността и др., Така че може да не са точно 100 калории за всеки човек.

Една друга точка: Загряването на тези тренировки е много кратко и може да ви е необходимо повече време, за да приготвите тялото си за упражнения, за да избегнете наранявания . Чувствайте се свободни да добавите повече време за загряване и не забравяйте да се охладите и да се простирате след всяка тренировка.

10-минутен кардио буст

Гети изображения / Дейв и Лес Джейкъбс

За да се възползвате максимално от 10-минутната тренировка, ще трябва да работите по-усилено. Уверете се, че сте затоплени преди упражнения с голямо въздействие и направете всяко упражнение толкова трудно и бързо, колкото можете, като поддържате добра форма. Опитайте тези упражнения за 10 минути кардио изстрелване.

| Повече ▼

10-минутна спринт HIIT тренировка

Бягането е друга дейност, която може да изгори калории, а ако имате само 10 минути, можете да изгорите повече калории, като опитате малко тренировка с висок интензитет . Тази тренировка включва кратки изблици на скорост, които постепенно се увеличават, докато до края на тренировката ще бъдете в цял спринт. Не обичате да бягате? Опитайте повторенията на хълмовете или ускорявайте ходенето.

| Повече ▼

10-минутна Jumprope Circuit Workout

Скачащото въже е чудесен начин да изгорите повече калории, но е много трудно да скачате въже непрекъснато дори и за няколко минути, особено ако не сте на практика. Харесва ми да правя интервали, скачане на въже за около 30 секунди и след това джогинг или маршируване на място между скокове на скокове. Това дава на тялото малко почивка, докато все още горят мега калории.

| Повече ▼

10-минутна ниско ударна тренировка

Не е нужно да бягате, спринт, хоп и скочи, ако искате да получите страхотна тренировка. Има тонове на големи упражнения, които можете да направите, които не включват скачане въобще, като някои от изброените по-долу упражнения. Опитайте тези ходове, отидете толкова бързо, колкото можете и да получите най-голямата гама от движение можете за най-големите изгаряния калории.

| Повече ▼

10-минутна домашна циркулационна тренировка

Кардиото не е единственият начин да изгорите повече калории. Упражненията за силово обучение, особено когато се правят във формат на вериги , наистина могат да изгорят някои сериозни калории.

За тренировката по-долу Направете всяко упражнение за около 30-60 секунди или за умора, преди да преминете към следващото упражнение с малко или никаква почивка. Използвайте достатъчно тегло, че сте оспорвани за всяко упражнение.

| Повече ▼

10-минутна тренировка на телесното тегло

Дори и да нямате оборудване, можете да изгорите калории само с тялото си като съпротива . Ключът към тази работа е да работите толкова трудно, колкото можете за всяко упражнение. Опитайте следната схема на телесно тегло, правете всяко упражнение за 30-60 секунди и се движете възможно най-бързо с добра форма.

| Повече ▼