Как да направите тренировка без оборудване за пътуване

Тази тренировка е насочена към цялото тяло и е чудесно за пътниците или тези, които нямат много място или оборудване. Всичко, от което се нуждаете, е нещо с малко тегло - гъст телефонен указател, раница или дори куфар, както и стол или стол. Някои упражнения са напреднали, така че внимавайте и променете тренировката така, че да съответства на вашето фитнес ниво.

Как да

  1. Загрява се с няколко минути светло кардио или се разхожда нагоре и надолу по стълбите.
  2. Направете всяко упражнение за предложеното време или повторения, като повторите всяко упражнение 1-3 пъти или правите упражнението във формат на схема

предпазни мерки

Преди да опитате тази тренировка, консултирайте се с Вашия лекар, ако имате наранявания, заболявания или други състояния. Променете упражненията според нуждите, за да се поберат във вашето фитнес ниво и цели. Обърнете внимание, когато държите нещо друго освен гири, когато правите тези упражнения.

Необходимо оборудване

Определен обект, стол

Препоръчителна тренировка

Разбъркани препятствия

Пейдж Вайнер

Изпробвайте различна версия на обичайното си придвижване, като поставите една ръка върху телефонния указател (или друг обект), а другият - на пода. На коленете или пръстите на краката (и с тяло прави), спускайте надолу в бутане и бутнете нагоре. Правете толкова, колкото можете, в предложеното време, превключвайте ръцете наполовина.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Направете копчетата на коленете си

Добро утро

Пейдж Вайнер

Застанете с крака около шийката на шийката, която държи леко претеглена предметичка зад врата - Ако сте в хотелска стая, можете да използвате телефонен указател или друг претеглени обект или, ако нямате оборудване, просто задръжте ръце право нагоре над главите за по-голяма интензивност.

Поддържането на коремните колчета и леко огъване на коленете, наклон от бедрата и спускане на торса, докато той е успореден на пода, като държи ръцете си в съответствие с ушите. Вдигнете и повтаряйте. Съхранявайте корелацията през целия ход. Ако имате някакви проблеми с гърба, пропуснете това движение.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензитета: Не държите никакви тежести изобщо

Паус рамото

Пейдж Вайнер

Това е усъвършенствано упражнение, затова внимавайте! Поставете пръстите си на стъпало или на табуретка и с ръце на пода. Повдигнете тялото си на щука позиция с ръцете си точно под раменете и горната част на главата ви с лице към пода. Огънете лактите и долната част на тялото в натискане. Натиснете назад и повторете. Този ход е показан на топка за упражнения, която е още по-напреднала, но ако нямате топка, стол или дори легло, ще направите.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Дръжте краката си на пода и коленете се навеждат

Задните делтови мухи

Пейдж Вайнер

С крака с ширина на шийката, върха от бедрата, докато гърбът е плосък и успоредно на пода, бронзовата част е укрепена. Повдигнете ръцете направо отстрани към рамото с палец, насочен към тавана. Намалете и повторете. Добавете леки тежести за интензитет, например, бутилки за вода. Ако това боли раменете ви, го пропуснете!

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Задръжте светлинни тежести за по-голяма интензивност

Triceps Dips

Пейдж Вайнер

Седнете на пейка или стол с ръце, лежащи до бедрата. Натиснете нагоре и изведете бедрата навън, само четейки пейка, коленете се наведоха. Огънете лактите и долната част на тялото надолу (близо до пейка), докато лактите са на 90 градуса. Натиснете нагоре и повторете. Изправете краката по-интензивно.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Поставете краката на един стол за по-голяма интензивност

Трицепс едно въоръжено придвижване

Пейдж Вайнер

Легнете на лявата страна, бедрата и коленете си подредени. Обвийте лявата ръка около торса, така че лявата ръка да лежи в дясната талия. Поставете дясната ръка на пода пред вас, палма, успоредна на тялото. Стиснете трицепсите и бутнете тялото си нагоре. Намалете и повтаряйте за всички повторения преди превключване на страните.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Дръжте долната ръка на пода, за да ви помогнат да постигнете повече лост

Типични клюки

Пейдж Вайнер

С крака, по-широки от бедрата, клякайте надолу и поставете ръце на телефонния указател пред вас. Вдигнете върховете на пръстите на краката си. Придържайки се към върха на пръстите и върховете на пръстите, вдигнете бедрата нагоре към тавана и изправете коленете възможно най-много. Скърбят надолу и повтаряйте, оставайки с пръсти през цялото време. Променете, като поставите ръцете си нагоре (на стол или легло).

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензитета: Правете редовни клякайки, които държат тегло

Офроуд линги

Пейдж Вайнер

Стойте в разделена позиция с крака на около 3 фута една от друга. Задръжте нещо с тегло (държа дъмбела, но ако нямате оборудване, опитайте телефонния указател или дори куфарчето или раницата). Огънете коленете и спускайте надолу, като коленете се поддават на ъгъл от 90 градуса, предната част на коляното зад петите. Поддържане на тежестта над главата, натиснете назад и повторете за всички повторения, преди да превключите краката.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди от всяка страна

Промяна на интензитета: Наклонете тежестите за по-малко интензивност, добавете повече за по-голяма интензивност

Наведени над кресли с крака

Пейдж Вайнер

Обърнете се с ръце зад гърба, абсцесирани. Вземете левия крак настрани, пръстите на пода и огънете правилното коляно в клякам. Изправете десния крак, докато вдигате левия крак на няколко сантиметра от пода. Дръжте бедрото, коляното и крака подравнени и с лице към предната част на стаята.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди от всяка страна

Промяна на интензивността: Наведете колкото е възможно по-ниско, поддържайте крака повдигнат през цялото време.

Широкообхватно изкривяване

Пейдж Вайнер

Седнете с крака, наведени назад, ръце, разположени право пред вас. Завъртете абсорба и дръпнете дясната ръка надолу и зад себе си в половин кръг движение, наведете торса няколко сантиметра назад. Седнете назад и повторете от другата страна.

Повторения / сетове / Продължителност : 30-60 секунди

Промяна на интензивността: Поставете нагоре, за да намалите интензитета, задръжте ръцете на огънати