Преглед на 3-дневната военна диета

Прегледи и съвети преди да използвате плана

Изкушавате ли се да опитате военната диета? Програмата за бързо отслабване, понякога наричана "3-дневна диета", е невероятно популярна в мрежата. Но военната диета работи ли?

Според някои отзиви за Военната диета можете да загубите до 10 паунда на седмица или 30 паунда за един месец, докато ядете храни като ванилов сладолед и хот-дог. Звучи привлекателно, а?

Е, има улов.

Как действа военната диета?

Военната диета, която не е свързана с военните, е "комбинация от нискокалорични, химически съвместими храни, предназначени да работят заедно и да скочат - да започнат загубата на тегло". Като сертифициран експерт по отслабване, обаче, мога да ви кажа, че тези думи са просто маркетингов трик без реален смисъл. На уебсайта няма научна информация или данни, които да подкрепят тези твърдения.

Програмата изисква да ядете много строг списък с храна за три дни (вашите "дни"), а след това да отнеме четири дни почивка. Целият тридневен план за военна диета изглежда така:

Ден на военната диета (1400 калории)

Два дни военна диета (1200 калории)

Военната диета Ден 3 (1100 калории)

Ограничени замествания се допускат в плана, стига да останете в указанията за калории. Във вашите "изключени" дни се препоръчва да консумирате 1500 калории на ден.

Защо диетата е толкова популярна? И кой направи тази диета интернет сензация? Не е ясно кой всъщност стои зад плана. Езикът на сайта и порталът за контакти ще ви накарат да вярвате, че има наличен експерт по диети, който да отговаря на въпроси или да ви предложи повече подробности за военната диета. Но аз се опитах да се свържа с тях (анонимно) няколко пъти и никой не отговори. Най-хубавото ми предположение е, че той е специалист по маркетинг, а не специалист по храненето, който разработи уебсайта, за да генерира приходи от платени реклами.

Военната диета наистина ли работи?

Военната диета е програма за ограничаване на калориите. Когато намалите калориите и създадете енергиен дефицит , тялото ви изгаря мазнините като гориво и отслабвате. Така че ще отслабнете във военната диета? Да, най-вероятно ще го направите. Но също така е вероятно да включите отново теглото, когато програмата приключи.

Ето какво трябва да знаете, преди да опитате програмата:

По-добра алтернатива на военната диета

Ако трябва да отслабнете бързо, можете да използвате всяка диета, която намалява калориите. Но вие вероятно ще върнете теглото си (и вероятно ще спечелите повече), освен ако не се научите да ядете порции, контролирани по време на хранене, за дълго време. Във военната диета няма вероятност да научите тези умения. И аз не знам за теб, но ако отида на диета, искам да запазя паунда на разстояние за добро.

Коя тридневна диета е по-вероятно да работи? Двете планове за хранене, които използвам, ако трябва да отслабна след ваканция или преди голямо събитие като фотосесия или специална партия, са тази тридневна почистваща диета и този 1-седмичен план . Не са необходими специални храни и те наистина са лесни за следване. Най-важното е, те ви учат да ядете храни, които ще ви дадат тялото, което заслужавате - постно, тънко, стегнато и най-важното - здравословно.

Словото от

Ако имате повече от няколко килограма да загубите, помислете за среща с регистриран диетолог или за малки промени в ежедневните си навици, за да отслабнете и да го задържите. Не забравяйте, че вашето здраве е твърде важно, за да се доверите на него на безименния, безличен мода в Интернет. Намерете подходящата диета за вас и инвестирайте малко време и усилия, за да приложите разумен здравословен план. Дали е по-скоро работа в началото? Да! Но има много по-голяма вероятност да постигнете устойчиви резултати.