Сервиране на ядки в диетата на South Beach

Ядките могат да са добри за вас, ако ограничите колко ядете.

В South Beach Diet , ядки и семена са разрешени в ограничени количества. Това е чудесна новина, ако от време на време се наслаждавате на закуска на бадеми, кашу или слънчоглед или харесвате да си обличате салата с тях. Ограниченията обаче са доста стегнати, така че трябва да сте готови да преброите ядките си.

Ядки, семена и диетата на South Beach

Сушени печени ядки и семена се препоръчват за South Beach Diet.

Изглежда, че предложените порции за ядки са около 2/3 унция на ден в диетата, докато около една унция семена е разрешена. Тази информация е от оригиналната книга "South Beach Diet".

За разлика от това, " Наръчникът за въглехидратите на South Beach Diet Good Fats Good Carbs " изглежда показва, че може да се използва 1 ябълка за ядки. Това е противоречиво и в зависимост от фазата на диетата, в която се намирате, може да искате да вземете по-ниската или по-висока сума.

Изкуство с ядки в диетата на South Beach

Когато кажем "пребройте ядките си", ние не се шегуваме. Както можете да видите по препоръките, тази диета е много специфична за колко много ядки можете да имате всеки ден.

Семената сервират на диета в South Beach

Семената също са отлична възможност за закуска и салата, а добрата новина е, че не е нужно да броите всяко отделно семе.

В South Beach Diet, препоръчителната порция размер е една унция, която е около 3 супени лъжици (има няколко изключения).

Какви са ползите за здравето на ядките и семена?

Всички тези ядки и семена имат свои собствени ползи за здравето, свързани с тях. И все пак, като група, те могат да бъдат доста полезни в здравословното хранене, стига количествата да се държат под контрол.

Много ядки имат изненадващи ползи за здравето. Например, някои проучвания са показали, че те могат да помогнат за борба с болестите, да намалят риска от неща като сърдечни заболявания и диабет и те всъщност могат да ви помогнат да живеете по-дълъг живот.

Ядките са пълни с всякакви добри неща, които нашето тяло се нуждае. Те са отличен източник на протеини, фибри и разнообразие от витамини и минерали. Много ядки - особено бадеми, шам-фъстъци и орехи - също съдържат мононенаситени мазнини и това е един от добрите видове мазнини. Това означава, че ядките могат също да ви помогнат да намалите холестерола.

Основният проблем с ядките е тенденцията да се преяждат. Това е разбираемо, защото те са храна с големи количества хапки и щом започнете, е трудно да спрете. Ето защо диетите като диета "Южен бряг" ви канят да преброите отделни ядки и да измерите семена. Всичко е за контрол, но няма причина да не се насладите на няколко ядки всеки ден.