Правилни съвети за етикет за фитнес залата

Как да се избегне досадни други в гимнастическия салон

Всеки път, когато разпръсквате групи от потни хора заедно в малки пространства, ще има проблеми и въпреки че не може да има правила, публикувани около фитнес за това как да се действа, има някои неизречени правила, които всички ние трябва да сме запознати, независимо дали ние сме ветерани или просто започваме.

Неизразходваните правила на Етикета за фитнес

Докато е напълно приемливо да се изпотявате, да грухтенете и да правите средни лица, докато работите, има няколко поведения, които не са приемливи и ще ви накарат да се превърнете в един от тези досадни фитнес-посетители .

Тук са само няколко правила за съвместна работа с вашите колеги:

Освен практикуването на добри маниери в салона, вие също така искате да сте сигурни, че тренировките са безопасни и ефективни. Използвайте следните съвети за навигация в объркващия свят на тренировки в салона.

Разработка на фитнес

Има дни, когато се спускам в гледането на хора. Виждам хора диво да хвърлят тежести, да паднат тежки тежести на пода, да висят на бягащи пътеки за скъп живот и обикновено използват лоша форма с упражненията си. Ето няколко съвета за ефективна тренировка, без да се наранявате:

Да бъдеш новодошъл в здравен клуб е трудно за всеки , дори ветеран, особено когато не си сигурен как работи. Нещата обикновено ще вървят много по-гладко, ако отделите време, за да следвате правилата, бъдете приятно гостоприемник и най-вече научете как да създадете безопасна и ефективна програма. Ще има много по-голяма вероятност да продължите да се показвате за тренировките си и да създавате нови приятели с хора със същата мисъл.