AnabelFitness Пилатес ръкавици Преглед

Дали носенето на ръкавици наистина прави разлика?

AnabelFitness прави продукти за пилатес и йога, които подобряват сцеплението на ръцете и краката. Срещат се за студиото, но също така са идеални за пътуване, ръкавиците им са леки и подобряват сцеплението, като позволяват на въздушния поток да поддържа ръцете си хладни и сухи.

Разликата в носенето на ръкавици прави

Хората обикновено не носят ръкавици от Пилатес , затова може да се чудите защо трябва да инвестирате в чифт.

Това може да изглежда като лекомислена, ненужна покупка, но има няколко добри причини, поради които трябва да го разгледате. Дали ръцете ви някога пот, когато упражнявате? Някога сте се подхлъзнали в подложката или пилатес ?

Въз основа на моя собствен опит, има някои упражнения от Пилатес, които ме карат да се тревожа за подхлъзване, като опъна на сухожилията и дългия обрат на реформатора. За тези, които практикуват йога , чифт ръкавици и чорапи против хлъзгане са изключително преносими и много по-лесни, отколкото да се прегръщат някъде, като на почивка. Те правят всяка повърхност лепкава мат. Може дори да искате да използвате противохлъзгащи ръкавици и чорапи като бариери между ръцете и краката, подложките и оборудването в обществено тренировъчно пространство.

За AnabelFitness 'TheGlove

AnabelFitness "Пилатес ръкавици, подходящо озаглавени TheGlove, не са толкова подходящи, колкото са много пилатес и йога ръкавици. Те не са изработени от разтеглив материал. Захващащите и задни части на ръкавиците са изработени от рециклируем ТРЕ (термопластичен еластомер) и са подрязани с ликра.

Те също така са обратими, което ви позволява да използвате сцеплението, когато имате нужда от дръжка и гладката страна, когато не го направите.

Ръкавиците идват в унисекс малки и големи размери. Имам ръце със средни и големи размери, но те са от тънката страна. Големите привързаности, но има и допълнителна тъкан, която се набива на гърба на ръцете ми.

Това не оказва влияние върху представянето изобщо, но малко се отразява на външния вид. Има малка лента за велкро, която затяга ръкавиците на китката. Приятелят ми, който е висок 6 фута и има големи ръце, се опита да вземе тези ръкавици, но това беше невъзможно, така че момчета с големи ръце: тези ръкавици не са за вас.

TheGlove се предлага в два стила: оригиналния майстор, който се предлага в черно, и ограничен майстор, който идва в Grass и Tangerine. Всеки от тях се продава за $ 26. Тези ръкавици са малко по-скъпи от другите пилатеси и йога ръкавици, които съм виждал, но те са леки, лесни за грижи, изработени от рециклируем материал и най-важното, те работят . Носех ги за Пилатес и докато правех йога без лепкава подложка и аз не се плъзнах.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.