Основно обучение - най-добрите практики за тренировки за спортисти

Получете експертни съвети за основните тренировки за по-добри спортни резултати

Обучението за атлетично величие започва с лесни стъпки и последователност. Ако овладеете тези пет важни аспекта на атлетичното обучение, ще имате основата, която води до успех.

Право на хранене за упражнения

Правилното хидратиране и хранене ви помагат да превъзхождате в спорта и да запазите енергията си на най-високо ниво. Но знаейки какво да яде и пие и кога, може да ви помогне да предотвратите потенциално сериозни усложнения, свързани със спорта, като например обезводняване.

Правилното спортно хранене също може да ви помогне да се възстановите по-бързо и да намалите риска от нараняване. Ето пет статии, които ще ви помогнат да планирате яденето си съобразно:

По - силни - Упражнения по сила Практики

Сила обучение е критичен компонент за подобряване на вашите атлетични резултати. Увеличаването на мускулната сила и издръжливост подобрява способността на спортиста да тренира по-ефективно. Като поставяте акцент върху здравословното обучение, по-добре ще подготвите тялото си за развлекателна и конкурентна физическа активност. След като планирате силата си тренировъчна програма, ще ви бъде по-лесно да правите определени упражнения. След като сте усвоили това, което вече знаете, постепенно се движете към упражнения и практики, които са по-предизвикателни.

Тези статии ще ви помогнат да изградите ефективен план за обучение, който е лесен за стартиране и ефективен:

Получете по - гъвкави - стрелки Упражнения

Точно когато сте подобрили силата си, бъдете сигурни, че сте гъвкави.

Правилното упражняване на стречинг и гъвкавост е от съществено значение за спортистите. Научете как и защо да се простирате, ползите и ограниченията, както и проба гъвкавост рутинни с тези пет публикации.

Подобрете техниката си - спортно-специфично обучение

Докато изграждате сила и започвате да се храните правилно, може да откриете, че следващата ви най-добра стъпка е да подобрите формата и техниката си. В зависимост от вашия спорт, ще трябва да потърсите упражнения за кондициониране и да опитате най-добрия начин да подобрите представянето си. Вашите тренировъчни тренировки трябва да имат спортно-специфично обучение, което включва обучение на умения и изучаване на спортно-специфичната биомеханика, за да се осигури правилна структура и движение.

Вземете правилната екипировка - съвет за уреди за упражнения безопасност

Някои спортни травми могат да бъдат избегнати или да се разбере как да се поберат, настройват и използват спортното оборудване или екипировка. Научете как да използвате и поддържате оборудването си с тези съвети. Скорост Въпреки че никога не е заместител на правилното тренировъчно обучение, подходящите средства за фитнес тренировка и уреди за упражнения могат да ви помогнат да подобрите ефективността си.

Бонус: Включете вашите притурки

След като сте направили всичко, което можете да направите като спортист, разполагате с притурки, които ще ви помогнат да проследите напредъка си, е чудесен начин да останете на път. Вижте тези фитнес приспособления за ваше удоволствие.