14-те най-добри уникални фитнес подаръка да купят за спортисти през 2018 година

Фитнес продукти, проектирани добре извън кутията

Атлетите могат да бъдат трудни хора, за да пазаруват, но тези идеи за подаръци ще направят дори най-трудния конкурент да се усмихне. Докато някои от тях са високотехнологични, а други - много по-малко, те са били проектирани от хора, които мислят добре извън кутията. Това не само прави един уникален подарък, но и един, който всъщност може да подобри атлетичното представяне.

Ето 14 препоръчани подаръци, които определено трябва да добавите към списъка си с желания:

За хардкор тренировки, каишка на регулируема претеглена жилетка на ZFOsports и незабавно увеличаване на усилието и изгаряне на калориите от вашето упражнение. Чантата ви позволява да добавяте или отстранявате тегло в малки стъпки от 1 до 2 паунда.

Започнете бавно и градирайте постепенно с течение на времето. Не след дълго силата ви ще се е увеличила до там, където ще бъдете експлозивни при скоростни събития и по-способни да поддържате издръжливост.

TRX Suspension Trainer в хардкор комплект за домашно кино, създаден от бивш флот SEAL, който използва собственото си телесно тегло, за да получи тренировка за цялото тяло. Той включва инструкции за стотици различни начини, които могат да предизвикат всеки от начинаещи до екстремни спортисти. Това е идеално за спортиста в движение.

Ако някога сте се налагали да пазите пръстите на краката си, за да избегнете мехури или да се натрупате във вашите обувки, със сигурност ще се радвате да вземете чифт Injinji Toesocks. Те са предназначени да предотвратят образуването на мехури чрез намаляване на вътрешното триене и втриването на влагата от краката с патентованата тъкан CoolMax.

Има много терапевтични масажни валци на пазара, но в съзнанието ни Triggerpoint Grid Foam Rollers взема тортата с трайната си конструкция с кухи ядра и променлив изпъкнал екстерикт, който симулира пръста, дланта и дори палеца.

Чрез преместване между различните зони можете да промените размера на натиска върху определени мускули и точки на задействане. Продуктът идва с инструктаж, който илюстрира много от техниките, използвани от масажистите и физиотерапевтите.

Плувецът в живота ви ще оцени плейъра Finis SwiMP3, който използва костна проводимост, за да доставя звук от скулите до вътрешното ви ухо. Плейърът предоставя изненадващо отчетлив звук и може да подобри удоволствието от всяка тренировка , независимо дали слушате любима музика или се придържате към най-новата ви аудиокнига.

Perfect Fitness Perfect Pushup добавя към тренировката на гръдния кош, като ви позволява да постигнете пълен набор от движения, като същевременно намалите вредното натиск върху китките. За разлика от други продукти на пазара, това удобно устройство има въртящи дръжки, които ви позволяват да настроите позицията си за по-динамично и удобно натискане .

TriggerPoint Massage Balls са чудесни за постигане на целенасочено облекчаване на леки болки и болки в областта на врата, раменете, гърба, гърдите и телетата. Просто поставете топката върху мускула и упражнявайте натиск, като завъртите топката между себе си и пода, стената или каквато и да е твърда повърхност.

За да постигнете дълбок тъканен масаж, приложете умерен натиск само за пет до седем секунди. Определено ще бъдете изненадани от разликата, която може да направят няколко секунди.

Велосипедисти, пътешественици, туристи и алпинисти ще оценят чифт терморегулатори Pearl Izumi, когато започват тренировки в ранна или сутрин. Анатомичният дизайн гарантира удобно прилягане, докато четирислойната термична конструкция генерира достатъчно топлина, за да бъде топла, но не прекалено гореща.

Друг продукт, създаден от бившия флот SEAL, Luminox Dive Watch отговаря на спецификациите за ефективността на трите клона на американските въоръжени сили. Този здрав спортен часовник може да издържи на водоустойчивост от 20 ATM / 660 фута и е перфектният подарък за любителите на гмуркането за развлечение в семейството ви.

Smith Sports Optics предлага огромен избор от слънчеви очила, специално предназначени за спорт . В зависимост от специфичните ви нужди можете да избирате от списък с взаимозаменяеми лещи, които предлагат максимално покритие, без да се възпрепятства периферното виждане. Мостът и храмовете имат противоплъзгаща се гума, така че да останат на място по време на активност. Това е модно изявление с атлетична функция.

За велосипедиста в живота си, Cat Eye Wireless Bike Computer може много добре да бъде идеалният подарък. Лесно се инсталира и се използва лесно. Функциите включват текуща, средна и максимална скорост, както и разстоянието за пътуване, изминалото време, консумацията на калории и въглеродното отместване.

Те могат да изглеждат странни, но някои спортисти се кълнат в Vibram Five Finger Cross Trainers. Дизайнът на босото обувки напълно изоставя стандартните принципи на възглавницата на петата и стабилността на арката в полза на по-естественото и прилягащото си изживяване.

Велосипедисти, скиори, скейтбордисти и адреналини ще могат да споделят вълнението от своя спорт с GoPro Helmet Hero, професионално качество, камера с висока разделителна способност, която предлага зашеметяващи 4K видео и 12-мегапикселови снимки в единични, -допълване на режимите.

Хората са дошли да разберат колко важно е разтягането към всеки спорт от ходенето до маратоните на Ironman. По наше мнение, няма по-добър наръчник за поредицата от разтегателни книги, написани от известния ентусиаст Боб Андерсън.

Сега в своята 30-та година, семпъл "Stretching" е продал над три и половина милиона копия и се подобрява с всяко издание. Текущото издание включва секция, специално предназначена за деца, и дори има рутина, посветена на работници в офиса, компютърни оператори и лица с повтарящи се стресови наранявания.