4-те най-добри стречинг упражнения за облекчаване на болки в гърба

Болката в гърдите може да бъде причинена от много неща, включително стегнати, слаби мускули на слабините ( адуктори ) или издърпвания или напрежения на слабините. Добре закръглена тренировъчна процедура, която се занимава с мускулни дисбаланси или предишни наранявания, е най-добрият подход при лечението на проблемите на слабините.

Въпреки че се препоръчва да работите с квалифициран спортен физиотерапевт или треньор, за да проектирате перфектната рутина за Вашето състояние, има някои превантивни мерки, които можете да предприемете, за да помогнете за лечението на стягането на слабините. Продължителното програмиране за загряване и след тренировка може да бъде добро начало. Следващите серии от упражнения могат да се използват като програма за разтягане след всяка сесия за тренировка, за да се помогне за лечение на болки в слабините и за предотвратяване на бъдещи издърпания на слабините.

Постоянно стягане на гръбначния стълб

Бен Голдщайн

Как да направите постоянен гръб стречинг

Седнал гръб стречинг

Бен Голдщайн

Този прост участък, понякога наричан пеперуда , се простира в слабините и вътрешното бедро. Ето как да го направите правилно.

Как да направите седнал Groin Stretch

Докато ставате по-гъвкави, можете да получите по-дълбок участък от бедрата и обратно, като се наведе напред в кръста. Издишайте и наведете напред, задръжте гърба си настрани и позволете на гърдите си да паднат възможно най-близо до пода.

Счупване на гръбначния стълб

Бен Голдщайн

Това е малко по-напреднало разтягане на слабините, което усилва упражнението чрез разтягане на двете страни наведнъж.

Как да се направи Squatting Groin Stretch

Можете също така да направите клекнал адуктор участък.

Хип отварачка и гръб стречинг

Бен Голдщайн

Това упражнение се простира на мускулите на бедрата, слабините и долната част на гърба.

Как да направите Hip Отвори и Groin Stretch

Можете да променяте това разтягане въз основа на собствената си анатомия, гъвкавост и ограничения. Не забравяйте да задържите напред коляното над или зад глезена, а не пред глезена си.