Какво трябва да знаете за присъединяването към фитнес

Присъединяването към фитнес са голям ангажимент. А за някои хора, които отслабват , решението е смущаващо. Трябва да вземете информирано решение и да разгледате някои важни фактори, преди да направите финансовата инвестиция, да влезете на пунктираната линия и да се присъедините към фитнес залата.

Коя фитнес трябва да се присъединя?

Най-важният фактор при избора на подходяща фитнес зала е намирането на такава, която отговаря на вашите лични нужди и цели.

Трябва да помислите защо искате да се присъедините към здравен клуб. Опитвате се да отслабнете? Управлявате ли телесна травма? Опитвате ли се да подобрите ефективността си в даден спорт?

Потърсете съоръжение, което предлага най-много класове и услуги, които да отговарят на вашите нужди. Например, ако имате артрит, съоръжение, което предлага курсове за водна аеробика, ще бъде за предпочитане пред едно, което не. Може да искате фитнес зала, която предлага лично обучение или хранителни консултации за отслабване. Уверете се, че имате пълна обиколка на съоръженията и задайте въпроси за предлаганите услуги.

Въпроси, които трябва да зададете, преди да се присъедините към фитнес

Вие ще искате да зададете някои важни въпроси, докато избирате фитнес:

Преди да влезете в членство в гимнастика

Преди да сте подписали членство в салона, не е зле да се консултирате с местното бюро за по-добро бизнес, за да сте сигурни, че не сте имали оплаквания във връзка с фитнес залата, която обмисляте. Тази допълнителна стъпка може да ви спести дълго време.

Също така е полезно да пазарувате и да сравните договори, специални оферти и ограничения в различни фитнес центрове във вашия район. Не забравяйте да попитате за отстъпки за ученици, учители или възрастни граждани, ако попаднат в една от тези категории.

Също така, попитайте вашия работодател или здравноосигурителна компания, ако имате право на обезщетения за фитнеса.

След това, когато получите договора, не го подписвайте на място. Отхвърлете техниките за продажба под високо налягане и не подписвайте нищо, докато не сте имали шанс да се приберете у дома или на друго тихо място и да прегледате условията. Още по-добре, някой друг да го прочете, в случай, че забележи нещо, което не го правите.

Повечето договори за фитнес са невъзстановими. Докато няколко изключения ви позволяват да анулирате договор за членство в салона, обикновено не е много лесно да го анулирате, след като сте се регистрирали на пунктираната линия. Вашето членство ще трябва да бъде платено, независимо дали използвате или не.

Попитайте за анулиране само в случай, че трябва да напуснете здравния клуб.

И накрая, бъдете внимателни при подписването на дългосрочен договор. Докато плащате предварително, вероятно ще получите по-добра ставка, повечето експерти се съгласяват, че е за предпочитане да плащате месечно.

Отивате до фитнес за първи път

След като се присъедините към фитнес зала, е време да облечете вашите маратонки и да започнете да тренирате. Не се притеснявайте, ако отидете в салона за първи път. Лесно е да изглеждаш като професионалист, ако знаеш какво да правиш и какво да не правиш. Не се страхувайте да задавате въпроси и да се възползвате от услугите за начинаещи.

Вашето членство във фитнес е инвестиция в вашето здраве. Отделете време, за да направите интелигентно решение за дългосрочно здраве и уелнес.

* Редактиран от Malia Frey, .com Отслабване Експерт