5-те най-добри спортни часовници да купят през 2018 г., които подобряват способността за спорт

Създаден за наказание, изпълнение и личност

Може би си мислите, че смартфоните са поели функциите на добър, старомоден спортен часовник. И за някои спортисти това може да е вярно.

Смартфоните могат да направят всичко това много добре: да следят статистическите данни за тренировката, да наблюдават сърдечния ритъм , да осигуряват мотивационна музика, да показват картата и да наблюдават всичко от разстоянието, което сте прекарали до височината, която сте изкачили. На всичко отгоре можете да останете на върха на социалните ви медии. Какво повече бихте могли да поискате?

Но все още не разчитайте на спортния часовник. Спортните часовници могат да предложат неща, които смартфоните ще бъдат трудно притиснати, а именно:

  1. Носете ги, вместо да ги носите. Вашите ръце са свободни да се занимават със спорт, където смартфоните ще бъдат на път.
  2. Спортни часовници са построени за наказание. Те могат да понасят пот, вода и екстремни условия, при които смартфоните не успеят.
  3. Функцията на хронометъра е по-лесна за използване. Няма екрани; просто кликнете върху и кликнете на разстояние.
  4. Те правят чудесни модни изявления. Спокойно, както е възможно, това все още е важно.

За да докажем нашето мнение, тук са пет от най-продаваните спортни часовници и причините, поради които ги обичаме:

1 -

Изпитаният и истински Timex Ironman Triathlon 30 е снабден с функции, включващи тяхната система за активиране на нощна светлина Indiglo, която изисква само бързо натискане на китката, за да се освободи от ръцете.

Всяка версия на серията Ironman 30 се предлага с 24-часов таймер за обратно отброяване, допълнен с функции за спиране и повторение. За допълнителна издръжливост часовниците от серията 30 също са водоустойчиви до 330 фута.

Още по-добре, можете напълно да персонализирате часовника си с смело оцветена смола и найлонови ленти. Има дори популярен модел, оборудван с вграден монитор за сърдечен ритъм за фитнес тренировка.

2 -

Жената Timex Ironman Sleek 50 Series предлага най-съвременните черти, които всеки спортист има нужда, включително хронометър, предварително зададени таймери, нощно осветление Indiglo и водоустойчивост до 330 фута.

Нашият личен фаворит е женския 50-Lap Sleek 50, който може да брои до 99 обиколки и да съхранява до 50 разделения. Освен това има таймер за отброяване, интервален таймер и няколко настройки за аларма.

3 -

Това е екстремен часовник за любителите на екстремни спортове. Сухотокомплектът Suunto Core е оборудван с висотомер, барометър, компас и дълбок метър. Той е в състояние да измерва и проследява до 29500 фута и дори има вграден индикатор за тенденциите за времето.

Здравият, задно осветен часовник разполага с хронограф с двойно натискане и таймер за обратно отброяване. Това е идеалната възможност за спортисти, които се наслаждават на планинарство, ски бягане и екстремни пътешествия в пустинята.

4 -

Разработена за флота на SEAL, Luminox 3001 отговаря на стандартите за изпълнение на трите клона на въоръжените сили. Тя е изработена от лека рамка от фибростъкло с калъф от въглероден формован материал. Външното тяло от неръждаема стомана е стилно закрепено с винтове от неръждаема стомана и полирано до блясък.

Устройството с двойно уплътнение осигурява водоустойчивост от 20 ATM и 660 фута, което го прави перфектен за гмуркане за развлечение. Luminox 3001 е здрав, за да издържи злоупотребата с екстремни спортове, докато все още е достатъчно стилен за ежедневна употреба.

5 -

Въз основа само на цената, това може да се счита за Rolls Royce на спортни часовници. Със сигурност има много функции, които отговарят на тази претенция, включително пълноцветен GPS, маршрутизиращи се велосипедни карти и други външни функции за навигация. Също така включва триосен компас, вграден гироскоп и барометричен алтиметър.

Подобно на много фитнес монитори в стил Fitbit , Garmin FX разполага с джаджа за ефективност, която следи състоянието ви на тренировка, натоварването на обучението и ключовите статистически данни. Въпреки това, за разлика от тези монитори, FX изглежда невероятно стилен и не като нещо, което сте забравили да излетите във фитнеса.

Това е чудесен часовник за бегачи или велосипедисти, които приемат сериозно своите спортове за издръжливост .

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .