Най - добрите и най - лошите избори от

Cracker Barrel Old Country Store е любима спирка за много сърдечни яденици, които пътуват в страната на пътешествие и се нуждаят от утешително хранене. Но можеш ли да намериш храна в този традиционен ресторант? И какво трябва да поръчате, ако искате да поддържате плана си за здравословно хранене ? Менюто може да бъде предизвикателство за навигация, ако се опитвате да отслабнете, но има няколко елемента от менюто, които вероятно ще са по-здрави в Cracker Barrel.

Анализиране на менюто с бъчви

Първото нещо, което ще забележите, когато разгледате менюто Cracker Barrel, е броят на традиционните храни, които се предлагат. Докато това е страхотно, ако обичате комфортна храна, това не е чудесно за вашата талия. Размерите на порциите също са по-големи в това място за хранене, което го прави добър избор за портфейла ви, но е труден избор за корема.

Закуската се сервира през целия ден в Cracker Barrel и много от традиционните ястия за закуска се сервират като комбинации. Така че можете да получите палачинки с бъркани яйца или пържени яйца с кафяви кашлица, наденица и бекон. За съжаление комбинирането на елементи често води до преяждане . Така че разделянето на храна или поемането на половин дом за по-късно е умен избор.

Най - популярни Крекер Барел Храна

Пиле и кнедли Хранене факти
Сервиращ размер 1 порция (397 g)
На порция % Дневна стойност *
Калории 390
Калории от мазнини 90
Общо мазнини 10g 15%
Наситена мазнина 4g 20%
Холестерол 45 мг 15%
Натрий 1230 mg 51%
Въглехидрати 55гр 18%
Диетични фибри 10g 40%
Захар 6г
Протеин 29g
* Въз основа на диета с 2000 калории

Посетителите на Cracker Barrel обикновено ходят за домашни ястия. Един популярен традиционен фаворит е пилето и кнедли. Докато Cracker Barrel не предоставя специфични хранителни данни за която и да е от своите ресторанти онлайн храна или за медиите, типична сервиране на това хранене осигурява около 400 калории или повече.

Най-здравословните опции

Cracker Barrel предлага обобщени препоръки относно добрия избор на меню на уебсайта на компанията. Фирмата ви насочва към списъци с определени избрани менюта. "Ако търсите по-лека такса, но не желаете да жертвате вкус, бихме искали да ви запознаем с нашия" Wholesales Fixin ", пишат те. - Те са същите хапчета за домашни любимци, за които ни познавате, но ниски в калории. Въпреки това, без специфични калорични данни, не е възможно да се разбере дали тези продукти всъщност са диетични за хора, които се опитват да отслабнат.

И така, какво е в менюто на Wholesome Fixin? Ако вечеряте в Cracker Barrel за закуска, ще намерите

За обяд ще намерите менюто на Wholesome Fixin, което включва:

За да запазите броя на калориите по-ниски, компанията предлага да използвате вкусни алтернативи без допълнително заплащане. Например можете да замените:

Компанията предлага също сироп без захар и консерви и добавен без захар ябълков пай.

Най-здравословните опции

Количеството мазнини и калории във всяко ястие зависи изцяло от менюто за подреждане и подготовка. Храна, подобна на Meatloaf Dinner, която се сервира с две странични ястия, може да бъде по-висока в калории, ако използваното мляко е с високо съдържание на наситени мазнини .

Пърженият пържол и пилешкото пържено пиле са очудени и пържени. Обикновено те се сервират с кремообразна сос. Тези суровини вероятно ще осигурят повече мазнини и калории, отколкото ви трябват. Като обща оценка, повечето вечери за пържени пържени пилета осигуряват 900 калории или повече.

И, разбира се, десерти в Cracker Barrel ще бъдат с високо съдържание на захар, високо съдържание на мазнини и високо съдържание на калории. Само една лъжичка сладолед може да е най-добрият ви залог. Варианти като замразените кебалчета Sundae с печени бадеми или печена ябълка Dumplin "(покрити с пекански сусцел и сладолед) са висококалорични храни.

Хранителни факти за крекер барел хранителни стоки

В допълнение към ресторанта Cracker Barrel, има и хранителни стоки Cracker Barrel на много пазари в цялата страна. Техните нарязани деликатеси и сухи храни са популярни.

Така че как се храни храната за тези продукти?