9-те най-добри състава на тялото и продуктите за анализ на телесните мазнини ще бъдат закупени през 2018 г.

Има много продукти, които измерват процента на телесната мазнина, телесния състав и чистата мускулна маса . Повечето използват биоелектричен импеданс анализ , при който електрически сигнал се изпраща през тялото, за да се определи процентът на различните видове тъкани (всеки има различна проводимост). Тези оценки могат да бъдат засегнати от хидратацията, приема на храна и температурата на кожата и все още има ограничения за тяхната точност и ефективност.

Omron е основен, лесен за използване анализатор за телесни мазнини, който дава сравнително точни показания с течение на времето, стига да следвате внимателно указанията.

Танита Innerscan осигурява повече от телесни мазнини и тегло; тя също така предоставя данни за костната и мускулната маса, процента на телесната вода, ежедневните калорични нужди, метаболитната възраст, висцералната мазнина и оценката на физиката. Той използва анализ на биоелектричния импеданс.

Друга скала на Танита, която предлага семейство от четирима предварително програмиран монитор за телесни мазнини (съхранява до 4 потребителски лични данни). Лесен за използване и лесен за четене, това има всички функции, които всеки спортист или " наблюдател на тегло " би искал.

Това е идеално за домакинството от две лица. Той съхранява два комплекта предварително програмирани лични данни, за да можете да сравните и да вземете резултатите си с течение на времето.

Друг производител на монитори за телесна композиция, който си заслужава да се види, е HoMedics. Те имат няколко висококачествени биоелектрически импеданса, които предлагат различни функции. Освен това те предлагат някои тежки и висококачествени везни за баня.

За тези, които предпочитат ръчния метод за измерване на процента на телесната мазнина, нищо не е по-опростено (и по-евтино) от използването на дебеломери . Разбира се, имате нужда от обучение и много практики, за да гарантирате точни резултати, но с течение на времето ще станете професионалист.

Най-добро име в домашните везни, Health O Meter предлага качество, достъпност и дизайн, които работят за всеки, който наблюдава ежедневните измервания на теглото.

Танита има разнообразие от други телесни мазнини и съставки за телесна композиция, които не съм опитал, така че нямате мнение за ... Но може да намерите такъв, който предпочитате в огромния си подбор.

Все още не виждате телесната мазнина или анализатора, които ви харесват най-добре? Ето пълен списък с анализатори за телесна мазнина за домашна употреба.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .