7-те най-добри спортни чаши за купуване през 2018 година

Нашите най-добри предложения за защита на очите ви, докато играете

Спортът е виновен за повече от 40 000 наранявания на очите всяка година в Съединените щати. За щастие, използването на очната защита може да помогне за намаляване на броя и тежестта на тези наранявания. Независимо дали играете бейзбол или колоездене, чифт спортни очила ще ви помогнат да запазите пеперудите си в безопасност.

Обикновените очила не предпазват правилно очите и дори могат да бъдат опасни за носене, докато играят спортове (хит на лицето може да разбие стъклената риза), но спортните очила и очила са предназначени да предпазват зоната на очите. Потърсете чифт с удароустойчива подложка, както и функции, които предотвратяват подхлъзването на очилата (като рамката със стил на обвиване). Ето някои от интелигентните опции, от които можете да избирате.

Последното, което искате, е вашите очила да ви отвлекат от пиесата. Ето защо трябва да потърсите чифт спортни очила, които се вписват удобно и ви позволяват да се фокусирате върху играта. Спортните очила за импулсивни защитни очила HEAD се отличават с ултра лек дизайн, каишка за задържане на очилата на място, докато се движите и шарнири с шарнирно оформление за допълнителен комфорт. Лещите са изработени от нечуплив поликарбонат и имат анти-мъгла.

Хората, които притежават HEAD импулсивните защитни очила, казват, че спортните очила не се движат по време на игра и са удобни за носене. Някои хора дори казват, че забравят, че имат спортни очила! Това са най-добрият избор сред ракета-играчи, които държат очите си сигурни от бързи топки, които идват по пътя си.

За спортисти, които носят очила или контакти от двора или областта, чифт спортни очила, които ви позволяват да замените лещите с рецепта лещи, може да са най-добри. Единият, който трябва да опитате, е спортните очила Eversport. Можете да запазите пластмасовите лещи в рамката или да ги смените с Rx обективи - просто ги занесете в местния магазин за очила и те трябва да знаят какво да правят. Очилата имат твърда рамка, която искате да запазите, защитена. Те имат силиконов носач, който не само ви позволява да се чувствате комфортно, но и помага да останат на лицето ви с минимално движение.

Тези, които носят шлемовете на Eversport Sports казват, че са чудесни за тези, които се нуждаят от рецепта лещи и те правят солидна работа остава мъгла, прах и мръсотия.

Независимо дали сте на път да застреляте кошница или да хванете футбол, имате нужда от кристално ясна визия. Спиралните очила против мъгла, подобно на този стил Pyramex, помагат да сте сигурни, че нищо няма да ви пречи на зрението. Технологията с двойни лещи на очила включва външна поликарбонатна леща (защитен слой) и вътрешна ацетатна леща (която предотвратява мъгла). Обектите също са покрити с H2X технология против мъгла, докато вентилаторът с пяна предпазва лицето от прохлада. Те също така са 99% UVA, UVB и UVC защитени, така че купуват умни, когато стрелят обръчите на открито.

Рецензенти казват, че очилата не замъгляват, дори и при високи влажност на въздуха. Спортните очила също се предлагат в оцветени и огледални лещи, което може да е добър вариант в зависимост от вида осветление, в което ще играете.

Баскетбол на лицето може да причини нараняване на окото, затова най-добре е да останете защитени по време на игри и практики с чифт спортни очила, като очила "Поносун". Те се отличават с лека, едва ли PC рамка, регулируема каишка и мека силиконова носова подложка. Оптичните фарове могат да бъдат заменени с лещи, ако са необходими. Докато тази двойка е чудесна за носене, докато играе баскетбол, те могат да се използват и за други спортове като футбол и футбол.

Спортните очила Ponosoon се предлагат в черно, синьо и сиво. Хората, които са направили преглед на очилата, казват, че те работят добре и задържат тежката употреба.

Почувстването по улиците или пътеките при високи скорости е вълнуващо и забавно - докато нещо влезе в окото ви. Защитете се със спортните очила Freehawk. Очилата разполагат с устойчиви на надраскване поликарбонатни лещи със 100% UV защита и висока яснота, за да сте сигурни, че имате възможно най-доброто виждане. Една мека подложка за нос помага да се направят тези очила удобни за носене, дори при дълги разстояния.

Един рецензент казва, че предпазните очила на Freekawk се предпазват от отломки, докато се движат по планинско колоездене - но те могат да бъдат използвани за повече от колоездене. Тези очила също ще защитят очите ви по време на други дейности на открито и спортове като пейнтбол, ергометър и риболов.

Ако играете навън, вие ще искате да изберете предпазни очила, които имат ултравиолетова защита, като очилата Pyramex Highlander. Устойчивите на надраскване и анти-мъгла лещи предпазват от 99,9% от вредните UV лъчи. Очилата също така имат регулируема еластична лента, за да ги държат на място, докато играете, както и сменяема вътрешна пяна за лещи, която добавя допълнителна защита от прах и други по-малки частици.

Обезопасителните очила Pyramex Highlander се предлагат в различни цветове и оттенъци на лещите. Хората, които притежават очилата, казват, че те са удобни за носене и се вписват добре.

Дори ако тяхната игра не е толкова груба, децата също трябва да носят спортни очила, докато играят (някои отбори и училища всъщност могат да ги изискват). Очилата за Tongshop са чудесна възможност за по-младите играчи. Здравата външна рамка и вътрешната обвивка от силиконов гел помагат за предпазването на очите от летящи топки и много други, докато регулируемата лента спомага за запазването на очилата на място. Лещите могат да бъдат заменени с такива с рецепта, а родителите ще оценят, че лентата за глава е подвижна, правейки тези спортни очила чисти за почистване на очилата.

Хората, които са купили спортните очила Tongshop за своите деца, казват, че децата им се радват да носят очилата - някои дори не искат да ги свалят, след като играта им свърши! Очилата се предлагат в червени, розови и син цветове и могат да бъдат използвани за редица спортове като баскетбол, бейзбол, футбол, тенис и волейбол.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .