Начинът на живот на ученик по йога

Преглед на начина на живот на йога

Може да сте започнали да правите йога само, за да получите добра тренировка , но не е необичайно да откриете, че времето, което харчите за вашия мат, е вдъхновяващо останалата част от начина ви на живот. Ако откриете себе си похот за технически тъкани и пътуване до йога фестивали, или вашата рафт се запълва с йога класики , вие виждате йога ефект в действие. Ето вашето ръководство за издърпване на йога, живота и стила.

Обличане за йога

Функционалното йога облекло е еластично, дишащо и донякъде прилягащо. Започвайки с тези параметри осигурява ниво на комфорт, който държи вашето внимание на вашата практика, а не на коригиране вашето облекло. Въпреки това, ако сте посещавали класа по йога през последните 10 години, вие сте виждали, че самоизразяването чрез избор на йога облекло е реално, независимо дали става дума за повторно пуснати ремаркета за бижута, инспираторни танкове за лозунги или най-новите, клин.

Има много престижни йога марки, но има и много други възможности .

Знайте, че не трябва да харчите много за йога дрехите си. Съществуват и много възможности за бюджетното мислене .

Мъжете имат много по-голямо разнообразие, отколкото дойдоха при йога облекло. Йога шорти , например, сега идват в много различни разфасовки, от surfer-вдъхновени на класически моторни шорти. Панталоните също могат да бъдат здрави или хлабави, пълни или изрязани. Каквото ви накара да се чувствате най-удобно на матката си е правилният избор.

Избор на йога мат

Вашият йога мат е вашето най-важно оборудване. Йогите имат близки лични взаимоотношения с рогозките си, така че ще искате да вземете най-информираното решение, което можете, когато избирате един. Обърнете внимание на това, от което е изработена вашата мат, тъй като това се отразява на дълголетието, екологичното въздействие и цената.

Нашето Ръководство за купувачи на Йога Мат е насочено към всички подробности и нашата диаграма за сравнение очертава петте най-добри йога постелки един до друг, така че да можете да видите ясно разликите им. Щом сте горд собственик на нова мат, ние ще ви кажем как да почиствате и грижите за него, така че да продължи възможно най-дълго.

Можете също така да изберете мат чанта, която ще задържа всичките ви неща за деня, или обикновена каишка за мат, за да ви накара да се върнете там.

Проучване на тенденциите в йога

Да, вашият мат е важно, но йога е все по-голяма популярност означава, че има много забавни начини да се асана практика от мат прекалено.

Пешеходната йога и SUP йога ви извеждат от студиото, взаимодействайки с природата и изграждате общност (да не говорим за основната сила). Говорейки за общността, AcroYoga с партньор е всичко, за да се научиш да се доверяваш, като работиш и играеш заедно, за да премахнеш бариерите и да се свържеш като хора.

Можете да изживеете вашите цирковете на Cirque de Soleil и да запазите ставите си в лек клас аеробика по йога, в който правите йога, докато сте подкрепени от копринени хамаци, окачени от тавана. И накрая, нека не пренебрегваме голи класове по йога , където участниците проливат задръжки заедно с дрехите си.

Пътуване с йоги

След като сте ухапани от йога бъг, вие няма да искате да сте далеч от вашия мат за повече от няколко дни.

За щастие има много начини да вземете йогата си с вас, когато пътувате, включително и да я превърнете в дестинация.

Резервирайте йога отстъпление с любимия си учител или студио, за да задълбочите практиката си и да презаредите енергията си. Отдихът на тропическите локали е особено популярен през зимните месеци. През лятото става въпрос за йога фестивали като Wanderlust , където йогите се събират, за да поемат уроци с известни учители през деня и да танцуват на музиката през нощта. Прочетете нашето ръководство за това какво да опаковате, така че ще бъдете подготвени за всичко.

Ако летите, можете да намерите стая за йога на летището или дори да направите рутинния си самолет в средата на полета. Нашата последователност на пътуването ви ще ви помогне да задържите бедрата и гърба си щастлив след дълги дни, прекарани в колата. И дори да не отивате никъде, ще бъдете изненадани от това как подмладяване на уикенда уикенда у дома може да бъде с правилното планиране.

Спестяване на пари

Разходите за сериозен навик на йога започват да се увеличават бързо. Курсовете по йога са най-големият разход. Струва си да плащате за качествени класове, но следвайки нашите пет начина да спестите пари за йога ще гарантирате, че получавате най-голяма стойност за вашите пари.

Ако вече имате членство в салона , това също може да бъде начин да намалите разходите си за йога. Правенето на йога у дома е несъмнено най-големият начин за спасяване. Първият в навик може да бъде трудно, но има много йога видео уеб сайтове, за да ви помогне да запазите нещата свежи. Осигуряването на място за йога у дома помага и не е нужно да струва много.

Словото от

Пречупването на навиците на негативизма и преценката на вашия мат води до един от най-важните ефекти на йога: радикално самоприемане. Това е процес, който изисква често укрепване, но доста бързо става очевидно, че няма причина, поради която да не можете да излизате извън класа и да прилагате същото отношение към всяка ситуация, с която се сблъсквате. Той засяга взаимодействията ви с други хора като хора и в общността.

Правете търпение, състрадание и толерантност към себе си и другите и наистина ще живеете всеки ден в йога.