Пълно ръководство за доставка на килими

Прегледайте и сравнете програмите за популярни храни

Като се има предвид услугата за доставка на комплект за хранене? За много потребители тези програми са най-удобният начин да се яде хранително меню, пълно с голямо разнообразие от храни. Но намирането на най-добрата програма за хранене може да бъде трудно. Сканирайте тези отзиви, за да разберете коя програма за доставка на храни отговаря на вашите нужди.

посребрен

посребрен

Подробности за абонамента : Комплекти за хранене се предлагат за две, три или четири порции на вечер. Клиентите се ангажират с автоматично повтарящи се седмични абонаменти за две, три или четири нощувки на седмица. Промените и анулиранията са разрешени, ако са направени най-малко шест дни преди следващата ви доставка. Седмичната доставка е налице в континенталната част на САЩ.

Информация за хранене и храна : Менютата включват месо, морски дарове , птици и вегетариански възможности. Тук ще намерите традиционни ястия, както и по-авантюристични етнически рецепти, пикантни храни (означени като такива онлайн) и възможности за готвачи, които се нуждаят от ястия "бързо приготвяне" или "само стоут". Предлагат се също ограничени храни с ниски въглехидрати и без глутен . Предлагат се и варианти за десерти. Съставките се предлагат на местно ниво, когато е възможно. Някои, но не всички, съставки са органични .

Разходи за храна : Ще платите 12 долара за сервиране на вечер плюс данък. Такса за доставка от 6 долара се прилага, ако изберете план за хранене за двама души / две вечери на седмица. Абонатите могат да добавят десерт за всяка вечеря за $ 8. Когато се добави десерт към плана за двама човека / два хранения, таксата за експедиция се елиминира.

Информация за хранителните навици: Калориите и макроелементите са достъпни онлайн и калориите са предоставени на картите за хранене. Повечето ястия осигуряват около 600-800 калории. Маслото, използвано за готвене (което не е осигурено в комплекта за хранене), се отчита в броя на калориите. Информацията за алергени се предоставя на уебсайта, но компанията не може да гарантира, че храната не съдържа алергени.

Качество на опаковката : Храната е добре опакована. Всички ястия пристигнали студено, свежо, спретнато етикетирани, предварително организирани в комплекти за вечерно хранене и в много добро състояние.

Качество и вкус на храната : Много добро

Време за готвене : Точно

Най-доброто за сингълите (които се наслаждават на остатъците), двойки или малки семейства, които се наслаждават на готвене и опитват нови храни и нови вкусове, но нямат време да пазаруват и разследват нови рецепти.

Синя престилка

Подробности за абонамента : Постоянни, седмични комплекти за хранене на разположение на двама души три дни в седмицата (План за двама души) или четирима души за два или четири дни в седмицата (Семеен план). Анулирането и промените се допускат до шест дни преди следващата ви доставка.

Информация за храната и храната : Храната се описва онлайн според кухнята (американска, френска, южна и т.н.) и основна съставка ( говеждо , агнешко, риба, свинско и др.). Предлагат се и някои вегетариански и безглутенови ястия. Някои, но не всички съставки са органични. Предлагат се двойки за вино и има отделна винена програма. Съвети и техники за готвене също се предоставят онлайн.

Разходи за храна : Ще платите 9,99 щ.д. за сервиране за плана за двама човека или 8,74 долара за сервиране за плана за четири човека. Доставката е безплатна.

Хранителна информация : Пълният списък с етикетите и съставките за храненето на фактите се предоставя онлайн и с всеки комплект за хранене, който се доставя. Клиентите могат да видят данните за храната в опаковка (само съставките, предоставени в комплекта за хранене) или подготвените (включително готварско масло и сол, използвани в приготвянето). Предоставя се и информация за алергени.

Качество на пакета : Много добро. Храната пристигна студена, свежа и в много добро състояние.

Време за готвене : Изключително точна. Някои ястия отнемат малко по-дълго от предложеното.

Качество и вкус на храната : Много добро

Най-доброто за сингли (двойници), двойки и малки семейства, които имат време вечерта да се готвят и които се наслаждават на изучаването на нови вкусове (и сдвояването на виното), но нямат време да пазаруват или планират ястия.

Зелен готвач

Подробности за абонамента : Седмични комплекти за хранене за двама души, три дни в седмицата или за семейство от четири дни два пъти седмично. Анулирането и промените се допускат, стига те да бъдат направени от времето на прекъсване седем дни преди доставката. Зеленият главен готвач се предлага в повечето части на континенталната част на САЩ.

Информация за храната и храната : За клиентите, които са всеядни, месоядни (месоядни), или за тези, които следват палео , вегетарианска , вегетарианска или безглутенова диета, се предлагат разнообразни възможности за хранене. Почти всички съставки са сертифицирани по USDA органични и не-ГМО.

Разходи за храна : Ценообразуването зависи от плана за храна, който следвате. Плановете от две лица варират от 10,49 долара за сервиране за плана за вегетариански продукти до 14,49 долара за сервиране за плана "Палео". Семейните планове варират от $ 11.99 на порция за плана Omnivore до $ 12.99 за сервиране на плана за хищници. Има такса за доставка и обработка на стойност от 9 долара за всяка кутия.

Информация за хранителните навици : За всяко хранене се предлага пълен етикет и списък на съставките за хранене. Информация за калориите се предоставя на картите с инструкции за хранене. Предоставя се и информация за алергени.

Качество на опаковката : Съставките се изпращат в екологично чисти опаковки, но продуктите не се разделят на отделни комплекти за хранене. Обширна информация е предоставена онлайн за спецификата на опаковката и предложения за творчески начини за повторна употреба на материалите.

Качество и вкус на храната : Много добро

Време за готвене : Храната е малко по-дълга, отколкото е предложено на картите за хранене.

Най-добро за загрижените за околната среда потребители, които имат специални хранителни нужди или които следват строги планове за хранене. Калориите са малко по-високи за някои от тези ястия, така че размерът на порциите може да се наложи да бъде намален, ако загубата на тегло е цел.

Начало Главен готвач

Подробности за абонамента : Седмичните комплекти за хранене се доставят на клиенти в повечето райони на континенталната част на САЩ. Предлагат се и двуседмични и месечни планове. Промените в доставките и пропуснатите доставки са позволени, докато промените са изпратени до петък преди датата на насрочената ви доставка.

Информация за хранене и храна : Повечето ястия са на базата на протеини и включват основи за месо или птици. Предлагат се и някои вегетариански ястия, а от време на време се предлагат и вегетариански селекции. Кошничките за гладене и плодове се предлагат като добавки. Изборът на хранене, съобразен с калориите и въглехидратите, е показан онлайн.

Разходи за храна: Повечето хранения струват 9,95 долара за сервиране. Доставката е безплатна за поръчки над $ 45. Доставката струва $ 10 за поръчки под $ 45.

Хранителна информация : Основната хранителна информация (калории, мазнини, въглехидрати, протеини и натрий) се предоставя онлайн. Калориите се дават на всяка рецепта.

Качество на пакета : Много добро

Качество и вкус на храната: Въпреки че тези ястия са по-малко авантюристични по отношение на вкуса, качеството на храната е отлично.

Време за готвене : Точно

Най-добро за потребителите, които се радват на по-традиционни ястия с някои (но не много) експерименти в седмичния план на менюто. Също така е добро за клиентите, които търсят храна, контролирана с калории или въглехидрати.

Слънце Кошница

Подробности за абонамента : Ежеседмично доставка на комплект за хранене с рецепти, осигурени от наградения от James Beard главен готвач Джъстин Кели. Клиентите избират от класическо меню, включващо три ястия на седмица за двама или четирима души, или семейното меню, което предлага две до четири хранения с приятен за деца вкус за четирима души на седмица. Промени могат да бъдат направени в поръчката Ви, стига те да бъдат представени от четвъртък преди доставката. Sun Basket доставя до голяма част от континенталните щати, с изключение на някои части на Средния Запад.

Информация за хранене и храна : Клиентите могат да избират от здравословни ястия, които са палео, без глутен или вегетариански. Рецепти са вдъхновени както от световните вкусове, така и от традиционните комфортни храни . Любимите за семейството фаворити като тако и паста съдържат и много зеленчуци, които помагат на децата да получават дневните си надбавки. Това е един от малкото услуги за доставка на комплекти за хранене, които включват избор за закуска.

Цена на храната : Цените се основават на избрания от Вас план. Ако изберете Classic Menu, ще платите 11,49 долара за една сервизна услуга плюс такса за доставка от 5,99 щ.д. за всяка поръчка. Клиентите, които изберат Семейното меню, ще платят 9,99 щ.д. за сервиране плюс такса за доставка от 5,99 щ.д. за поръчка.

Информация за храненето : Обширна информация за храненето се предоставя онлайн и на картите за хранене. Повечето хранения осигуряват 500-800 калории на порция. Предоставя се и информация за алергени.

Качество на опаковката : Висококачествена, подлежаща на рециклиране опаковка. Храната пристигна студена, спретнато опакована в храна и в отлично състояние.

Качество и вкус на храната : Отлично (тази компания е любима на рецензента)

Време за готвене : Точно

Най-доброто за екосъзнателни семейства, сингли или двойки, които се наслаждават на готвенето и не са уплашени от уникални вкусове и съставки.

Здравейте пресни

Подробности за абонамента : Седмични комплекти за хранене за двама или четирима души. Клиентите, които избират два или четири човека Classic Plan, избират 3, 4 или 5 рецепти всяка седмица или три рецепти за четирима души. Клиентите, които избират вегетарианския план (за 2-4 възрастни) или семеен план (за двама възрастни и две деца) получават три предварително избрани рецепти всяка седмица. Промените и анулиранията са разрешени, стига те да са посочени най-малко пет дни преди насрочената ви доставка. Hello Fresh доставя до повечето райони в континенталната част на САЩ.

Храна и информация за храната : Рецепти са изградени около месо, птици, морски дарове и свинско месо. Вегетариански ястия също са на разположение на Веге План. Рецептите са вдъхновени от традиционните фаворити и включват ястия, които осигуряват пикантни, глобални вкусове. Предлагат се и ограничени рецепти за закуска .

Разходи за храна : Цените зависят от избрания от Вас план. По класическия план или плана за зеленчуци плащате 9,99 щ.д. за всяко хранене. В семейния план плащате 8,74 долара на хранене. Доставката е безплатна.

Хранителна информация : Хранителната информация се предоставя онлайн, така че да можете да я видите преди да поръчате. Но някои масла, използвани в подготовката, не са включени в броя на калориите и мазнините. В инструкциите винаги са дадени конкретни суми, така че вашият калориен брой може да варира от предоставените данни. Предоставя се информация за алергени.

Качество на пакета : Отлично. Храната пристигна спретнато разделена на храна. Всички продукти бяха студени, свежи и в много добро състояние.

Качество на храната и вкус : Много добра, но всяка рецепта използва повече масло, отколкото обикновено може да използвате за приготвяне на храна.

Време за готвене : Точно

Най-добре за сингли , двойки и семейства, които нямат специални хранителни нужди (вегани, палео, без глутен) и които са по-малко загрижени за калориите и мазнините в храната или знаят как да намалят мазнините при приготвянето на месо, зеленчуци и морски дарове ,

Дневна реколта

Подробности за абонамента : Smoothies и супи, произведени от здрави съставки, доставени ежеседмично или месечно. Чашите се съхраняват замразени, докато се използват. Те могат да бъдат смесени с вода или с други предложени течности като бульон, бадемово мляко или кокосова вода. Абонаментите се подновяват автоматично, но могат да се променят, докато промените се подават до събота преди доставката. Daily Harvest доставя до повечето континентални Съединени щати.

Информация за храната и храната : Някои, но не всички съставки на Daily Harvest са органични и не-ГМО. Компанията обещава да използва само биологични съставки, когато предлага храни от списъка " мръсни дузини ". Повечето гладки са палео, но супите не са. Smoothie съставки са веган, а също и млечни продукти, глутен и без соя. Забележка: За да подготвите глазурите, имате нужда от миксер. След смесването, храната може да се излее обратно в чашата, която се доставя с капак, подходящ за слама.

Разходи за храна : Цените зависят от количеството, което поръчвате. Ако поръчате шест седмични напитки или супи, плащате 7,99 лв на чаша. Дванадесет супа или фъстъци ще теглят $ 7,49 за чаша, а ако поръчате 24 чаши, ще платите 6,99 долара за супа или гладко.

Хранителна информация : Информацията за храненето се предоставя онлайн и на всеки пакет. Всички калории от добавените течности трябва да се отчитат отделно. Плодовете съдържат много (естествена) захар, но много малко протеини. Упражняващите и здравословното хранене, които се опитват да включат повече протеини в диетата си, може да искат да добавят протеинов прах за по-задоволително и мускулесто хранене.

Качество на пакета : Отлично. Чашите са лесни за съхранение и пристигат замразени и в добро състояние.

Качество на храната и вкус : Тези чаши са вкусни, когато са смесени с течности, които добавят вкус, като бадемово мляко или бульон. Някои от тях бяха леко омекотени, когато бяха смесени с вода.

Време за готвене : Необходимо е почти никакво време за готвене, тъй като просто трябва да излеете съставките в блендер или да отворите чашата в микровълновата фурна за подготовка.

Най-доброто за сингли, които се нуждаят от бързи храни и нямат нищо против да плащат премия за удобство. Тъй като храните трябва да се съхраняват замразени и изискват миксер или микровълнова печка, трудно е да ги препоръчате за заетите, които ядат по време на път, тъй като тези уреди не винаги са на разположение.

Harbour Трейдинг Ко

Подробности за абонамента : Комплектите за прясно уловена рибна храна се избират от клиента и се доставят до вашата врата. Можете да изберете да поръчате храната си за един човек, двама души, семейство четири или за вечеря на осем. Можете също така да изпратите тези комплекти за хранене като подарък. Харбър Трейдинг Ко е на разположение в континенталната част на САЩ.

Храна и информация за храната : Ще намерите информация онлайн за цялостното меню, проектирано от майстор-готвач, сортиране на вино и съставки за четири различни ястия от морски дарове всяка седмица. Онлайн календарът предоставя ежеседмични менюта до осем седмици предварително. Изборът на морски дарове се основава на това, което рибарите от Harbour Trading ловят тази конкретна седмица. (Забележка: според компанията само скоро ще има опция за морски дарове)

Храна : Цените зависят от размера на храната. За един човек храната струва $ 34,99. Двуличното хранене струва $ 59,99. Хранене за четирима ще струва $ 99,99, а вечеря за осем души ще струва $ 199,99.

Информация за храненето : Не е предоставена

Качество на опаковката : Изключително. Храната пристига в уникална дървена кутия с красиви стъклени съдове и опаковки за подаръци. Почти всяка част от опаковката е повторно използваема. Рибата беше свежа и студена при пристигането и съставките бяха красиво опаковани.

Качество и вкус на храната : Отново, изключителни. Рецептата беше лесна за употреба и съставките бяха първокласни. Тази компания е друга любима отзивчица.

Време за готвене : Точно

Най-добро за специални поводи или подаръци. Тази опция за доставка на комплект за хранене е скъпа, но си струва парите за празник или романтично хранене.

Повече комплект за хранене и услуги за доставка, които да обмислите

Комплектът за хранене и пазарът за доставка на храна непрекъснато се променя и винаги има нови възможности, от които да избирате. Ако не виждате какво искате от една компания, разследвайте друга. Не забравяйте, че ястията не са изгодни, ако ги изхвърлите.

В допълнение към описаните тук услуги за доставка на храна , може да разгледате и:

Словото от

Има много различни начини за планиране на питателна храна и хранене на здравословна диета. За много хора услугата за доставка на комплект за хранене е удобен начин за постигане на тази цел. Но ако цената на тези програми не се вписва в бюджета ви, това е добре. Вземете един ден всяка седмица, за да планирате ястия , да пазарувате за хранителни стоки и предварително подготвени съставки . Той прави здравословния избор на храна по-лесен, когато сте заети по-късно през седмицата.

Ако решите да използвате услугата за доставка на комплект за хранене, не забравяйте да проверите условията и реда, преди да се регистрирате. И ако следвате определена диета за здравословни проблеми, проверете с Вашия лекар или регистриран диетолог, за да сте сигурни, че планът за храна съответства на вашите цели за здравето.

Оповестяване: Някои образци за преглед на това ръководство са предоставени от производителите.