8-те най-добри панталони за йога за мъже да купят през 2018 година

Усъвършенствайте хода си с подходящото облекло за вас

Докато може да видите много мъже, спортни шорти в йога класа, има причина за йога панталони. В йога, независимо дали е горещо или не, панталоните работят, за да поглъщат потта, така че, когато влезете в равновесие на рамото, можете да я задържите по-дълго, без да поте на коленете или краката, причинявайки ръцете ви да се плъзгат от тях. Освен че поглъщат потта ви, те също ви държат покрити, когато сте в най-уязвимите позиции.

Йога панталоните са предназначени да бъдат удобни, ефективни при абсорбиране на пот, леки и функционални. Това означава, че използваните тъкани трябва да осигурят опъване, докато дизайнът трябва да ви позволи да влизате и излизате от позициите с лекота - до точката, в която дори не осъзнавате, че ги имате.

Със сигурност хората имат различни вкусове и нужди, когато става дума за йога. Някои искат двойка, която може да отиде от клас до кафене. Други биха искали панталоните да поглъщат пот като никой друг. Ето седем стила за всяка нужда.

Въпреки че те са предназначени за йога, лесно е да разберете защо тези панталони са толкова популярни както в студиото, така и на улицата. Меките панталони за изпотяване на пот позволяват на крайния йоги да се захване с лекота. Тъканта Luon® е с памучно меко усещане за ръце, което ще ви накара да носите тези панталони дори и в дните си от йога.

Но когато искате да ги използвате за това, което наистина са създадени, можете да останете уверени в четиристранния участък, естествената дишаемост и бързото възстановяване ще ви позволят да изтече от поза, за да позирате с най-добрия комфорт.

Ако сте тип йоги, който предпочита практикуването на йога в стил Бикрам или обича потока виняса в отопляема стая, вие ще искате да сте сигурни, че имате интензивни пасти за йога, излъчващи влага.

Alo Yoga's Warrior Compression Pant е идеален за интензивно представяне и топлина, тъй като е изработена от найлонова пяна, която гарантира удовлетвореността на вашите нужди от мобилност и се грижи за постоянната ви пот. В панталона има пълен палец и двоен шев панел, който помага на дрехата да се движи с вас. Предлага се в три цвята, тези панталони могат да се носят сами или с чифт шорти над тях за по-голямо покритие.

На пръв поглед може да не сте сигурни дали това са панталони от йога или панталони. Тази изискана двойка от прана е чудесно за всеки, който работи в спокойна обстановка, но иска да изглежда остър, но удобен. Носете ги през целия ден и след това се отправете към йога, без да се налага да променяте много.

Панталоните също са изключително издръжливи. Проектирани с помощта на конопена смес, те са чудесни за потока си на йога, или дори като хладна двойка панталони за скално катерене. Добавете чифт от тези към вашата тренировка или висящи около въртенето и ще бъдете впечатлени.

Ако се опитате да се придържате към органичен начин на живот, от това, което поставите в тялото си върху това, което носите върху него, доколкото е възможно, опитайте йога панталоните на YOGiiZA. Те са изработени от 100% устойчиво платно от органичен памук и са предназначени за дълготрайно представяне.

Панталоните, които разполагат с джоб за поле за съхранение на портфейла или телефона ви в движение, са вдъхновени от традиционните бойни изкуства "Gi". Изключително големият чатал позволява пълен набор от движения, така че можете да се потопите и да се почувствате ожесточени в различни пози в този комплект.

Тези бестселъри на Amazon вземат тортата, когато става дума за комфорт. Те са изработени предимно от памук, с малко портокал, за малко разтягане, където имате нужда от него. Краката имат някаква стая, така че да можете да се движите свободно, без да се чувствате свити, но не прекалено насипни или плътни. Те също имат джобове, за да скриете ключове или каквото ви трябва.

Рецензенти обичат тези за всички различни видове спортове, включително легла, но някои казват, че те работят доста дълго, така размера съответно.

Когато сте в гореща класа, идеята да носите много материали може да не звучи чудесно. Този папийон с капри качулка, с лека, четиристранна удължена плат, има заострен крака, който може да бъде натиснат над телетата, когато имате нужда от малко допълнително помещение за дишане, или да оставите надолу, за да ви помогне да балансирате в гардеробната поза.

Manduka's Now Pant се отличава с конструкция от джърси, еластична лента с непрекъсната дълга дълга дълга дръжка, джобове за ръце с вентилационни джобове, пълна вътрешна част и издръжлив на комфорт комфорт,

Нуждаете се от нещо удобно да носите на вашия седмичен клас или просто търсите удобна чифт панталони, за да се излегнете наоколо? Активните панталони Active Basic Jogger Fleece на Southpole Men имат над 2000 коментара за Amazon и се предлагат в над 18 цвята. Въпреки че те са по-скоро като sweatpants от специфични йога панталони, вие все още ще можете да се движите свободно и удобно във вашите поза.

Рецензенти обичат цената на тези и много от тях са коментирали, че са купили повече от чифт за своята колекция.

Предпочитате да носите къси панталони, за да получите потта си? Тази двойка от йога Addict ви позволява да нанасяте с къси панталони, но все още ви държи на покрито и удобно. Дължината по-дълга от обичайното предотвратява каквото и да е, когато се разтягате, а формата на монтажът предотвратява и удря по време на огъване. Те идват в шест тъмни нюанса, които ще вървят с почти всеки връх и могат да работят за ежедневно износване из града.

Рецензенти обичат, че шнура е регулируем, но сигурен, когато е на място и че тези уплътнения изтласкват ефективно.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .