Погледнете вътре в тенденцията на агресивната антигравитационна йога

AntiGravity йога е водещият метод на собственост в тенденцията за аерогантност. Разработена от бившия гимнастик и танцьор Кристофър Харисън, AntiGravity йога осигурява тренировка, която ви позволява да се разтягате и укрепвате, без да натискате ставите си или да компресирате прешлените.

Ключът към антигравитационната йога е хамакът, копринен плат, който действа като поддържаща система.

Използвайки хамака, ще се научите да обръщате и да висите във въздуха. Хамакът поддържа бедрата ви за завои напред и задни. Той действа като ваша седалка за всякакви вариации на ab-tastic криза. Тя може да бъде извита около един крак, докато стоите на другия за версии на стоящи големи пръсти поза и царя танцьор , приложения, които напомнят на стена от въжета тип Iyengar . Най-хубавото е, че хамакът ви обгръща в собствения си малък пашкул за леко люлеене на сасасана .

Но това е йога?

Дефиницията на йога може да бъде толкова широк, колкото тесен. Антигравитационните движения от йога се извличат от пилатес, танци и калитеници в допълнение към йога. Това, което липсваше в клас, който се опитвах, беше фокусът върху дишането, което някои мислят, че прави йога. По този начин тя беше малко повече като фитнес клас. Сега, аз не съм някой, който влиза за неща като кардио фънк класа. Харесва ми йога - много.

Но мога да видя добавянето на антигравитационен клас в моята ротация, защото има реципрочна връзка с йога. Силата и гъвкавостта, които получавате от йога, ви помагат да направите AntiGravity пози, а също и позициите на AntiGravity предлагат нов начин за култивиране на сила и гъвкавост.

Били ли сте някога хвърлени юмрук пълни с блясък във въздуха?

Освен ако не сте определена розова кокошка, ще предполагам, че отговорът на този въпрос е не.

Но нека не ви пречи да отидете на Cirque de Soleil, когато изпробвате антигравитационна йога. Не можах да извадя от ума си удивителното представяне на Пинк на наградите Грами през 2010 г. (студенина, хора) от момента, в който за пръв път се изкачих в "АнтиГравит Хамак". За щастие за слабото стомахче (мен), нямаше въртеливо въртене в първа класа, но имаше достатъчно акробатика, за да направи тази тренировка забавна и предизвикателна.

Съвети и наблюдения