10-те най-добри двойки базови йога панталони да купят през 2018 година

Толкова много панталони, толкова малко време, нали? Е, ние сме събрали най-добрите опции за основните йога панталони точно тук, така че не е нужно да губите време да отидете по интернет в търсене на следващата си двойка. Leggings продължават да бъдат много популярни за йога, така че ще видите много от тези по-долу, както и няколко други стилове. В допълнение към изпитаните и истински панталони от нашите надеждни любими марки за йога износване , ще намерите и някои нови опции отгоре и от нас, които ни впечатляват.

Най-продаваните панталони Wunder Under на Lululemon могат да бъдат кредитирани с текущата мода за тесни панталони за йога. Предлага се в непрекъснато променяща се гама от цветове (включително основно черно), материали и покачвания. Много йогини се кълнат, че тези панталони правят задника си да изглежда най-добре.

Отвъд йога е известно за качеството и дизайнерската чувствителност, които носят към йога основите. Тези костюми не са изключение, което обяснява тяхната популярност. Широката лента на талията и триъгълния конец обещават комфорт и функционалност

Йога Смога Tippy Toe Legging

Йога Смога Tippy Toe Legging. С любезното съдействие на YogaSmoga

Супер ласкателно крака с много готини детайли от дизайна като колан, отколкото няма да се изплю и скрити джобове. Предлага се в основно черно, както и някои забавни цветове и модели, които да променят нещата.

Ние ги обичаме за техните отпечатъци , но Onzie също прави средно основно черно крака. Високите опции за талията и дължината на capri означават, че има версия на този панталон за всички.

Това закопчаване "се превръща в стил с контрастиращ шев, подчертаващ дизайна на Outdoor Voices с 10 панела, който има за цел да ви осигури голям комфорт и удобство. Предлага се в много твърди и някои с някои хладно на цвят блокиране на тенденцията.

Основно закопчаване с обрат. Получавате две йога модни тенденции в едно с тези гамаши: олекотени панели и допълнителна дълготрайна любезност от инчовия стремеж от осемдесетте години. Един забавен начин да се разклоните, докато все още го държите класически.

Изключително удобните, дълги носени панталони от компания за активни облекла "Луси" са любими йога. Hatha Legging използва множество шевове, за да изработи най-добре и да погледне на кръста и краката.

Аз съм голям фен на намирането на панталони, които обичате и се придържате към него. Можете напълно да го направите с панталоните Prana Ashley, защото идва с капри дължина, което го прави многостранен целогодишен избор.

Това са основни йога ботуши с обрат: можете да ги изрежете на предпочитаната от вас дължина, като се притеснявате, че ще ги разрушите, благодарение на три различни зашити халки. Вие избирате дали искате capris или пълен панталон. Джобът винаги е плюс, давайки на тези панталони вид кльощава джинси.

Панталоните с пълна дължина на Hard Tail с талията за талисване на подписите са изключително популярни с високи, тънки йогини. Тези панталони са здрави в седалката и бедрото, изпъкнаха по глезена и се движат дълго. Ако ви харесва прилягането на Hard Tail, те също правят гамаши и capris.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .