Най-добрите сайтове за онлайн йога видеоклипове

Безплатни и абонаментни йога класове, които да видите

Много хора харесват възможността да правят йога у дома с видеоклип, когато не е удобно да отидете в клас. Но дори и великото йога DVD може да започне да се чувства скучно след повтарящи се изгледи, което води до липса на мотивация за разгръщане на рогозката и пресата. Получаването на вашите видеоклипове за йога онлайн може значително да разшири вашите възможности, което ви позволява да промените нещата, когато пожелаете. Най-добрите източници за видеоклипове за йога онлайн актуализират своите предложения редовно, а някои дори предават на живо класове, което ви позволява да се доближите до изживяването на студентски клас от собствения си хол. Не е изненадващо, че сайтовете с най-широки оферти предлагат месечна абонаментна такса, но има и някои безплатни опции там, както и за бюджета .

1 - Йога Глоу

Джейми Грил / Тетра Снимки / Гети изображения

Йога Глоу предлага над 1000 йога класове, записани на живо в компанията за йога в Санта Моника и нови класове се добавят през цялото време. Големият жребий тук е отличните учители в списъка, включително няколко опори на семинара / фестивалната верига. Можете да проверите класове от Елена Брауър, Kathryn Budig, Noah Maze, Christina Sell и Seane Corn, сред много други. Те също така имат класове, организирани по продължителност, стил и ниво, за да ви помогнат да намерите перфектната форма. Това е следващото най-добро нещо да вземете на живо класа.

Такси: месечно за неограничено програмиране с 15-дневен безплатен пробен период

2 - Йога Вибес

Она Сцекели / Гети изображения

Йогавибес видеоклипове за йога в Йогавибес са заснети в реални студиа за йога и предлагат разнообразни класове в виняса от известни преподаватели като Ана Форест, Дана Флин, Фейт Хънтър и Сади Нардини, както и пълна първична сесия на Аштанга с кино Макгрегър. Чрез партньорство с Exhale yoga studio и фестивала Wanderlust, YogaVibes съхранява съдържанието си свежо и навременно. Можете да избирате класове въз основа на техния стил, дължина, трудност, анатомичен фокус или учител.

Такси: Месечни или годишни, с 15-дневен безплатен пробен период

3 - Анонимни йоги

Томас Баруик / Гети изображения

Йогис Анонимен има студио в Санта Моника, където те участват в видео класове, които са потопени на живо и са записани, което води до дълбок архив от над 1000 класа, от който да избирате. Можете да изберете класове според дължината им (30 до 90 минути, с някои по-кратки уроци), ниво или учител. Определено ще намерите някои имена, които познавате от йеговата сцена в Лос Анджелис в списъка като редовни учители, както и няколко уъркшопа от видни посещаващи учители.

Такси: Месечно, с 15-дневен безплатен пробен период

4 - Изтегляне на йога

Getty

Йога за изтегляне има неограничен месечен абонамент за стрийминг, но сайтът също така ви позволява да купувате класове поотделно. Цените варират в зависимост от това дали решите да предавате поточно видеоклипа (да го прегледате веднъж на сайта за сваляне на йога) или да го изтеглите на компютъра си, така че да можете да го гледате многократно. Някои видеоклипове се произвеждат от " Изтегляне на йога", а някои се предлагат чрез партньорства с отделни учители. В допълнение към видеоклиповете има и няколко опции само за аудио, ако предпочитате този формат. На този сайт можете да изтегляте и околни и новогодишни музика.

Такси: месечни или индивидуални класове покупки

5 - мръсна йога

Тим Кухня / Гети изображения

Мръсната йога предлага онлайн класове, които варират в дължина от пет до 40 минути. Сесиите, които се актуализират ежеседмично, се обучават от съоснователя Джес Грьонхолм, бивш директор по йога в Crunch Gyms . Въз основа на идеята, че повече хора биха направили йога, ако е по-удобно и по-малко чувствително, стила на Dirty Yoga е прост и директен.

Такси: Месечно, с уводна опция "Опитайте го за една седмица" с ниска такса

6 - Екхарт Йога

Шесток / Гети изображения

Екхарт Йога е йога с европейски обрат. Холандският преподавател по йога Естер Еххарт започна като публикува видеоклиповете си за обучение в YouTube и сега предлага над 750 видеоклипа на Екхарт Йога. Видеоклиповете варират от 10 минути до над 60 минути в стилове като Anusara , Ashtanga, Vinyasa и Yin . В допълнение към Екхарт, забележителни учители включват Дейвид Лъри, Сандра Карсън и Андрю Вренн. Ще намерите много предложения за начинаещи и курсове по потока, както и някои страхотни теми за по-напреднали ученици, включително балансирани ръце и ръце.

Такси: Месечни или годишни, с 30 безплатни видеоклипа, които можете да пробвате на сайта

7 - Гая

JGI / Джейми Грил / Гети изображения

Gaia е онлайн хранилище за широкия каталог на видеоклиповете на Gaiam, които включват серия от упражнения за йога, както и видеоклипове за пилатес, фитнес, уелнес и духовност, наред с други теми. Ако имате нужда да имате достъп до всяко видеоклип на Rodney Yee, създаден някога, това е мястото за вас.

Такси: Месечни, тримесечни или годишни планове, с нисък такса за първия месец

8 - Udemy

Да-кук / Гети изображения

Udemy е сайт, който предлага видео курсове по различни теми, включително йога . Някои от най-популярните им йога предложения са многосесийни курсове от популярни учители като Sadie Nardini и Kino MacGregor.

Такси: Такса за всеки курс

9 - Йога Днес

Хосе Луис Пелаez Inc / Гети изображения

Йога Днес предлага над 200 часа, които можете да подадете като част от месечната си такса. Всички видеоклипове са създадени изключително за Йога Днес, използвайки собствени инструктори.

Такси: Месечни или годишни, с 14-дневен безплатен пробен период

10 - YouTube

Фотоаlto Агенция RF колекции / Джон Dowland / Гети изображения

YouTube е мястото, където можете да намерите най-новите вирусни видеоклипове за йога хумор, но има и един тон практически видеоклипове за йога. Трудността се крие в идентифицирането на надеждните видеоклипове от предлаганите маси. Грег от страна на предпазливост, като се придържа към големите учители име, много от които са посветени на канали в YouTube. Сади Нарджини и Тара Стийлс бяха едни от най-ранните, които приеха този формат. Каналът на Йога вестник също е надежден източник.