10-те най-добри йога матраци, салфетки и дръжки за купуване през 2018 година

Имах нещо за добре проектирани, естетически приятни йога мат чанти за известно време, но напоследък имах откровение: Нямам нужда от чанта за моята йога мат . Аз не съм градски командир, опитвайки се да нося всичките си светски неща за деня по компактен начин. Обикновено хвърлям подложката в колата си или я хвърлям през рамо за бързо пътуване до класа. Всичко, от което наистина се нуждая, е основна каишка, която да я запази по пътя. Така че реших да намеря най-добрите опции за прости йога мат ремъци, колани и дръжки и по пътя открих нещо велико: Тези ниско-фи йога носилки са много по-евтини от големи торбички за йога. Така че, ако сте на пазара за нещо минимално и бюджетно удобно, ето един поглед.

Каква е разликата?

За нашите цели, каишка е определена като най-простата версия на йога мат носител, обикновено само няколко бримки, които държат мат, свързан с каишка, която можете да хвърлите през рамо или през гърдите си, за да носите матрака вертикално. Като цяло, колкото по-тежка е вашата мат, толкова по-съществена ще бъде каишката ви да ви даде най-голямо удобство. Има няколко вариации по тази тема, а именно ленти със затваряне с велкро и тези, които разчитат на напрежение. Прашка ще ви даде малко вградена стая, за да носите основите си като портфейл, телефон и ключове. Мат дръжките ви позволяват да носите матката си като куфарче.

1 -

Тип: Каишка
Затваряне: велкро

Това е крем де ла крем на мат ленти, аз се опитах. Чудесната широка подплатена каишка прави носенето дори на най-тежките рогозки ( Manduka PRO , например) удобни. Затварянето с велкро задържа матката на място, въпреки че лакомствата на йога трябва да знаят, че когато го отворите, то прави доста шум. (Може ли това да е стимулът, който трябва да дойде навреме?) И идва в някои очарователни цветни модели, както и основно черно.

2 -

Тип: Каишка
Затваряне: Напрежение

Умен, икономичен дизайн означава, че тази лента за опъване държи матката ви много сигурно. Вниманието към детайлите и материалите правят тази проста каишка да работи само малко по-добре от други, които разчитат на напрежение.

3 -

Тип: Каишка
Затваряне: Напрежение

Красива и функционална ключалка държи матката ви в тази лента за опъване и я отличава от пакета. Дизайнът улеснява включването и изключването на здравата каишка и поддържа подложката да се плъзга наоколо, докато я носите.

4 -

Тип: Каишка
Затваряне: велкро

Това много прилично име Simple Strap работи чудесно за по-леки подложки (по-малко от пет килограма, да речем). Лентата е малко тънка, за да се справяте с по-тежки рогозки. Плюс цената е много добра.

5 -

Тип: Каишка
Затваряне: Напрежение

Материалът за ленти, използван, за да направи тази лента доста хлъзгава, като й придава тенденция да се плъзга, когато не я държите. Тя работи малко по-добре на по-дебели рогозки, отколкото на тънки.

6 -

Тип: Каишка
Затваряне: Напрежение

Макар че определено е лесно да се счупи, също е малко прекалено лесно да се счупиш, което означава, че не държи мат толкова добре. Лента също има тенденция да се усуква.

7 -

Тип: Прашка
Затваряне: Велкро и магнитни щриховки

Най-близкият минимум йога чанта, състоящ се от прашка и джоб, на много добра цена. Има вътрешна каишка, която да предпази матката от плъзгане. Това е привлекателен дизайн и изглежда остър, но имайте предвид, че ще ви носят мат хоризонтално, което може да бъде неудобно.

8 -

Тип: Прашка
Затваряне: Бързо освобождаване на ключалката

Този много спортен дизайн предлага удобно отделение за съхранение, което ви позволява да добавите слънчеви очила или дори малка кърпа за ръце към товара си. Това е единственият носител от този тип, който се опитах там, където можете да регулирате дължината на каишката, която минава през рамото ви. Катарамите, които държат подложката, също така се регулират, за да поставят рогозките с различни размери.

9 -

Тип: Дръжка
Затваряне: велкро

Този съединител е толкова увлекателен, че спрях една жена в моята фитнес зала, за да я попитам откъде е стигнала. Оказва се, че се продава само с матката Empower, която е основна PVC рогозка. Тъй като дизайнът, в който една дръжка се плъзга през другата и велкросът от другата страна, е специфичен по размер, работи само с доста тънки рогозки. Ако имате нужда от основна подложка, това е сладка опция.

10 -

Тип: Дръжка
Затваряне: велкро

Prana Mat Rap е възхитителна в своята простота и работи добре за леки килими, но започва да се натоварва с рогозки над около пет килограма. Затварянето с велкро задържа ролките увити здраво, което го прави добра опция за развеселяване на матрака в гардероба ви (говоря от опит!).

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .