Downdog on the Go в тези летища с стаи за йога

Това, което изглеждаше като хумористично еднократно преди няколко години, сега е добросъвестна тенденция: летищата прегръщат популярността на йога, като осигуряват специални помещения, където пътниците могат да практикуват в движение. Седемте международни летища, изброени по-долу, предлагат постоянни стаи за йога (въпреки че някои от тях са в ексклузивни салони, ограничаващи достъпа им). Няколко други летища експериментират с временни йога пространства и дори уроци, ръководени от учители. Ако имате някъде дългосрочен престой, струва си да отделите малко време, за да разгледате уебсайта им за най-новите новини за наличността на йога.

Като се има предвид, че пътуването с въздух е супер стрес, а йога е чудесен начин да се отпуснете, всъщност има много смисъл, ако се случи дългосрочен престой. Все пак, вие все още сте по-склонни да се упражнявате на летище, като спринтвате от единия край на терминала до другия, за да направите вашата връзка.

1 - Международно летище Сан Франциско

Снимката е предоставена от SFO

SFO заявява, че има първото летище за йога. Тяхната стая за йога се отвори в терминал 2 през януари 2012 г. и получи положителни отзиви за Yelp.

| Повече ▼

2 - Международно летище Далас / Форт Уърт

Разположена в близост до "Портал 40" между терминалите B и D, DFW Йога Студио предлага рогозки, макар че би било добра идея да опаковате лека дълга маса за пътуване или кърпа за мат, ако планирате да използвате силно трафикирано обществено йога пространство. Стаята за йога на DFW е част от усилията им да станат най-здравото летище.

| Повече ▼

3 - Международно летище Чикаго О'Хеър и летище Мидуей.

Стаята O'Hare Йога е отворена през декември 2013 г. Тя е в Терминал 3, на мецанинско равнище на Ротондата.

Подобна стая за йога бе открита в Конкурс C на летище Midway през септември 2014 г.

| Повече ▼

4 - Международно летище Бърлингтън

Йога стая на втория етаж на летище Бърлингтън, Върмонт е спонсорирана от местно йога студио, което може да обясни защо изглежда по-скоро като йога класна стая.

5 - летище Лондон Гетуик

Гетуик засилва играта, като предлага специално проектиран 20-минутен видеоклип с учителката по йога Shona Vertue в южната зала за йога на терминала. Наричат ​​го "флога". (Полет + йога, нали?)

| Повече ▼

6 - Лондон Хийтроу

Пространството за йога на Лондонското летище Хийтроу е в Терминал 4 SkyTeam Lounge. За съжаление, това означава, че стаята не е достъпна за всички пътници, а само за тези от първа и бизнес класа или членове "SkyTeam Elite Plus". Донеси йога на хората, Хийтроу!

| Повече ▼

7 - Хонг Конг

Подобно на Хийтроу, по-горе, стаята за йога в международното летище Хонг Конг е част от салона SkyTeam Exclusive. Като утеха, SkyTeam предоставя полети по йога за повечето полети на своите авиокомпании.

| Повече ▼

8 - летище Хелзинки и Jet Blue в JFK

Тези международни центрове наскоро експериментираха с осигуряването на йога пространства и дори класове, но не успяха да постигнат постоянен ангажимент. Ако вашите планове за пътуване включват едно от тези летища, бързо търсене в Google трябва да ви каже дали йога в момента се предлага.