10 Алтернативи на Lululemon

Омръзна ли с Лулу? Опитайте се с някои нови йога панталони

Дори някои от най-посветените фенове на гигантския йога-гигант Lululemon имат основание да искат да разнообразят своите гардероби. Докато компанията е създала стила "athleisure", може да искате да разклоните и да намерите други компании, които отговарят на Вашия стил и йога практика.

Пазарът е избухнал с опции за страхотно изглеждащи, функционални йога дрехи. Обърнете внимание на няколко марки, които са широко достъпни в САЩ, но не забравяйте да спрете в бутика на местното йога студио за повече възможности. Или, ако наистина сте над всичко, опитайте асаните си без панталони . Каквото и да те накара да потънеш.

1 - Атлети

Снимката е предоставена от Athleta

Athleta, която е собственост на The Gap от 2008 г. насам, е специализирана в дрехи за активни жени. Ако търсите основен багаж или панталон за зареждане, можете да избирате от тук. Техният диапазон от размери е нещо невероятно. Някои стилове идват в редовни, високи, дребни и плюс до 2 пъти. С отделни магазини в повече от 25 щати в САЩ можете да опитате, преди да купите, въпреки че изборът на размери в магазина е по-ограничен.

2 - Лола

Съхранявайте нещата канадски с активна дамска компания Lolë. Много от техните йога дрехи са изработени от смес от естествени материи като памук и Tencel (направени от дървесна маса), което е хубава алтернатива на синтетичните тъкани. Проектите са сладки и цветни и лесно се удвояват като улично облекло.

3 - Потни Бети

Sweaty Betty е много популярна марка в езерото във Великобритания, която прави първите си набези в американския пазар. Те имат някои страхотни дизайни за йога, които отнемат нещата отвъд повсеместните леговища, въпреки че те също се предлагат. Някои панталони идват в три дължини, за да поберат йогини на различни височини.

4 - Прана

Прана прави дрехи за йога от 1992 г. насам и все още се превръща в добре изрязани панталони и хипи-трипси, както и пълна гама от якета, панталони, поли, всичко наистина. Можеш да вземеш целия си гардероб тук, ако искаш.

5 - Стар флот

Старият флот е чудесно място за намиране на вашия йога панталон с бюджет. Сладки, функционални основи са името на играта тук. Чрез техния онлайн магазин плюс можете да си купите тренировка за износване до размер 4X. Петитите също са на разположение онлайн за вертикално оспорваните.

6 - Опашка

Вземете го обратно до оригиналния панталон, прегръщащ плячката, с Hardtail. Можете да купувате онлайн или да ги преглеждате в магазини Nordstrom и в много бутици за йога студио. Hardtail е известна с живи цветове, шарки за рисуване и сгъване над коланите на талията.

7 - Луси

Сред многото предложения на Луси е истинско скъпоценност: висококачествени йога панталони. Те са невероятни за избягване както на върха на кифличките, така и на пълзящия деликат, на проклятието на извитите жени с малки кръстове. Потърсете линията Perfect Core.

8 - KiraGrace

KiraGrace върши някои творчески, забавни неща с основни колчета, като добавяне на изрезки, рупване, окото и ярки цветове. Те също така предлагат куп закачалки.

9 - Зоба

Зоба започва като йога-фокусирана линия, подчертаваща качеството и първокласния дизайн. Можете да ги намерите в Neiman Marcus, както и в йога студия и онлайн.

10 - Отвъд йога

Отвъд йога има тяло-положителна философия и репутация за страхотни, висококачествени панталони. Те предлагат и родителски стилове онлайн.

Но изчакайте, има още!

Имате ли нужда от още опции? Разгледайте Teeki, Target, Hyde, Alo, Michi, Марика, Под броня и Лорна Джейн.