7-те най-добри гаджета за йога да купят през 2018 г. за премахване на чорапогащните линии

Търсачката за намиране на комфортни и безплатни бикини за йога

През годините йога панталоните стават по-стегнати и по-притискащи. И все пак, когато се огледате в клас йога, има видима видима линия за чорапогащи (VPL). Това е така, защото много жени избират да носят ремъците или да не ходят с никакви бельо. И все пак, има и такива от нас, които не се чувстват добре с нито една от тези възможности.

Ако сте малко пурист, когато става въпрос за бельо, не сте сами. Моята философия може да бъде обобщена (с извинения към Майкъл Полън) като: Носете гащи. Не ремъците. Най-вече памук.

По пътуване с някои йога-износване уеб сайтове, може да намерите няколко, които предлагат специализирани йога бикини; високотехнологични, лазерно изрязани гащи, които обещават да не разкриват никакви светещи линии. Заинтригувана, направих ми мисията да взема тези панталони за няколко кучета надолу и да съобщя обратно, на която се предлагаше най-доброто изживяване за бельо. Възможно ли е да удовлетворите суетата и нуждата си от комфорт в същото време? Нека разберем.

На първо място от блоковете е Namastay Put Hipster от йога-облекло behemoth Lululemon . Тъй като те са до голяма степен отговорни за здравите панталони, които карат обикновените стари бикини да излязат като възпалено палец, човек би помислил, че трябва да създават продукт, който да поправи проблема.

Namasay Puts отбелязва високи оценки в категорията за невидимост. Лазерно отрязаният ръб на тези найлонови и еласанови панталони (с памучен конец) напълно изчезна под моите йога панталони.

За съжаление обхватът не е толкова голям. Въпреки че тези панталони покриват и двете бузи, когато ги пускате за първи път, скоро те започват да се промъкват, докато не се окажете в маласана с най-големия светец в света. Потивителят на класа, толкова по-жестоки станаха.

Има смисъл да мислите за физиката на техния дизайн. Те са почти безшевни, с едно изключение: голям шев в средата на гърба. Тъй като това е най-тежката част от дрехата, тя естествено се гравитира към най-ниската част на вашата анатомия, а именно до пукнатината. Нищо не унищожава илюзията за липсата на чорапогащи, като да се налага непрекъснато да изваждате бикините си.

Започнах да подозирам, че линиите на чорапогащите съществуват по някаква причина. Те държат бикините ти на задника, където те принадлежат. Независимо от това, търсенето продължи.

Следващата ми двойка от Лулулемон сякаш потвърди тази теория. Mila Bandhawear Bikini е невероятно удобен чифт бельо. Изработени от меки модал, широко нарязани (но не и в баба), с опъната талия, те наистина се движат с вас от поза да поставят и да стоят на място без постоянно приспособяване.

Всичко това комфорт обаче идва на цена. Малко, но определено (галене) шев около отворите на краката означава, че тези бельо са малко по-видими от някои от вашите опции за лазерно рязане. Лично това е цена, която съм готов да платя.

Следващите бяха "Бойсорт гащи" на Зоба. Те са изработени от много тънък найлон и ликра с памучна подложка. Лазерно отрязаният ръб гарантира, че тези гащи стават невидими под моите йога панталони.

Въпреки че дизайнът е подобен на Namastay Hipsters, по-горе, има една основна разлика: няма шев шев. И чудо на чудесата, те почти останаха на място чрез пълна практика. Не пълзящи, без клининг, изисква се много малко регулиране.

Това каза, че момчето не е наистина любимото ми изрязване на гащи. Ако не сте съгласни, това може да е отговорът за вас.

Commando е гениалното име на пълна гама от анти-VPL underthings. Техният слот е "по-добър от нищо" и е доста по-подходящ. Не само това, те предлагат много различни разфасовки. За любителите на памучни бикини това е вълнуваща новина.

Първо проверих памучния бикини, който всъщност е 71 процента памук и 29 процента спандекс, но това е много повече памук от всяка друга. Въпреки че те са може би по-дебел от синтетичната им конкуренция, памучните бикини все още са все още незабелязани.

Първият ми ход с памучния бикини беше на разходка за езда със семейството. Бикините на команди бяха звездни. Напълно комфортно, носех ги през целия ден без втора мисъл. Те се представиха също толкова добре в йога класа.

Също така се опитах Commando CYA Panty, което е бикини отрязани в познатия найлон / спандекс вена. За съжаление, те предлагат бързо пътуване обратно към wedgieville в йога класа .

Аз съм всичко за pratyahara , но предпочитам, че разсейването ми не е причинено от бельото ми. Въпреки това задника ви може да се различава (YBMV). С голямото разнообразие от разфасовки, предлагани от Commando, със сигурност ще намерите любимия си стил, с изключение на линиите за чорапогащи.

Не очаквах, че ще стане по-добра от командосите от памук, но продължаваше да прави и открива още една наистина чудесна опция: Атлетик бикини на Книксуи. Те се състоят от вече познатият найлон, Lycra, памучен костюм, но те са далеч и най-удобният разрез на партидата.

Отворите за краката са свързани, което основно означава сгъване и залепване вместо зашиване. Това ги прави една малка част по-дебела от праволинейните лазерни режещи ръбове, но също изглежда, че ги прави наистина да останат поставени. Те не се отпускат.

Може би най-завладяващите, всички блузки Knix Wear имат възможност да добавят вградена тапицерия, която е предназначена да абсорбира малки количества пее, които може да изтекат по време на тренировка. Всяка жена с бременност или двама зад нея ще разбере защо това може да бъде играч.

Представяне на Wedgometer

Панталонните линии са бич, но те са много по-поносими от дискомфорта на 90-минутна сватба. Не е изненадващо, че моите най-добри избори се свеждаха до комфорт, измерен от собствения клингометър (запомнете YBMV). По ред на предпочитание, това ни дава:

  1. Кникс Носете FitKnix Въздушен Спортен Бикини
  2. Команда памучен бикини
  3. Лулиймон Мола Бандажи
  4. Зоба Бойшорт Панти
  5. Лумулемон Намастий Хипстър
  6. Commando CYA Panty

Словото от

И накрая, имаме окончателен отговор на този много важен въпрос. Напълно е възможно да намерите комфортни йога бикини без VPL, като се избягва ремък. Дайте на някои от тези бикини опита и може би просто откриете двойка, която е идеална за вас.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .