5 Hacks да стане по-добър тренировъчен

Когато става въпрос за упражнения, някога ли изневеряваш малко? Това е нещо, което всички ние можем да направим в един или друг момент, може би дори и без да го осъзнаваме.

Измамата може да включва многобройни неща: Безмилостно преминаване през тренировка, без да се обръща внимание, да не се вдига достатъчно тегло, за да ви предизвикателство, да не нарушавате потта или дори да правите едни и същи тренировки ден след ден без промяна.

Понякога мамят тук или там добре, но ако правите такива неща през цялото време, вие наистина се измамиш от нещо критично за фитнес и загуба на тегло : Да получите абсолютно най-много от вашето упражнение време.

Не става въпрос само за изгарянето на калории, а за това да знаете границите на тялото си, за да можете да оспорите тези граници.

Как можете да станете по-добър упражняващ? Ето 5 хакове, които да ви държат на прави и тесни.

Използвайте монитор за сърдечна честота

Гети изображения / Ерик Исаксън

Когато тренирате, какво е най-важното нещо, което трябва да направите? Ако казахте: "Покажете", това е добър отговор. Друг добър е този: Наблюдавайте интензивността на упражненията .

Интензивността е, когато получавате най-много бон за вашия долар, ако се опитвате да отслабнете, защото колкото по-трудно работите, толкова повече калории изгаряте.

Ако не следите интензитета си, тренировките ви може да са малко хит или липсват, без да сте го осъзнали. Лесно е да отслабнете, когато няма отчетност. Това се превежда на тренировки, които не ви дават резултатите, които търсите.

Макар че съществуват субективни инструменти, които можете да използвате, като възприемане на усилие и тест за говорене Имате нужда от нещо по-обективно, нещо, което няма да ви позволи да лъжете себе си за това колко силно работите. Нуждаете се от монитор на пулса.

Монитор за сърдечен ритъм за по-добро физическо натоварване

Мониторът за сърдечен ритъм (HRM) е един от най-добрите начини за увеличаване на времето за тренировка по различни причини. HRM предлага:

| Повече ▼

Слушайте правилната музика

Гети изображения / герой изображения

Повечето от нас вероятно знаят, че разработването без музика е като хранене без храна: невъзможно. И има някои много добри причини да изброявате музика, когато тренирате.

Защо музиката ви прави по-добър тренировъчен инструктор

Едно проучване, публикувано в The Sports Journal , предполага, че музиката може да разсее ума ви от умора, което намалява възприятието на усилията. Не само това може да повдигне настроението ви и да намали чувството на напрежение, депресия и гняв.

Разбира се, правилната музика е музиката, която обичате, така че винаги е най-доброто място да започнете. Изследванията обаче показват, че синхронизирането на музиката ви с ритмично упражнение, като бягане, ходене пеша или колоездене, е свързано с повишаване на нивото на работа.

Най-добрият начин да направите това? С приложение.

Намерете приложението за перфектна музика

Актуализирайте плейлистите си

Използвайте плейлисти като най-добрите 100 песни за тренировки и 26 луди плейлисти за тренировки.

| Повече ▼

Добавете интервали към вашата тренировка

Камерън Спенсър / персонал / Гети изображения

Интервалният тренинг не е нищо ново и всъщност се превърна в новия начин на обучение. Защо? Тъй като тези тренировки са кратки, интензивни и ефективни.

За запис, интервалното обучение просто включва добавяне на интензитет за кратък период от време и след това възстановяване, като се повтаря, че за продължителността на вашата тренировка. Да, това е много широко определение, но имам по-специфични за вас.

Защо интервалното обучение ви прави по-добър тренировъчен инструктор

Направи си интервално обучение

Обучение по аеробни интервали - Ако все още не сте във все сила, не се притеснявайте. Можете да започнете с тренировка с аеробни интервали. Това включва работа само малко по-трудно от базовата линия (или удобно) темпо за определен период от време и след това да се върнете към умерена интензивност. Ето тренировка за аеробни интервали, която ви дава представа за това, за което говоря.

Обучение за анаеробни интервали - Това е форма на високоинтензивно интервю обучение (HIIT), което честно казано, ще ви отведе до ниво "убиец" на "колко трудно работя?" мащаб. Това означава, че ще излезете навън, удряйки ниво 9 или 10 на тази възприемана натоварваща скала по време на вашите интервали. Това означава, че не оставяте нищо в резервоара за гориво, което прави тази много труден и напреднал тренировка.

Най-простият 7-минутен интервал за тренировка

Преминете през и повторете тренировката толкова пъти, колкото искате. Уверете се, че се охлаждате и се простирате в края.

Интервални тренировъчни приложения

| Повече ▼

Не само упражнявайте - забавлявайте се

Гети изображения / Рут Дженкинсън

Понякога се измамваме, като не работим достатъчно усилено, прескачайки тренировки или просто да се обаждаме, когато знаем, че можем да работим по-усилено.

Други начини, по които измамваме себе си? Правейки само структурирани тренировки. Може да забравите, че твърде много структура може да ви задуши, което ви кара да се чувствате изгорени и отегчени от тренировките си.

Един лек за това е да си отделите малко свободно време и да направите нещо забавно.

Защо да се забавляваме може да ви направи по-добър тренировъчен екип

Знаеш ли защо упражняваме? Една голяма причина е, защото трябва да сме. Знаем, че седим прекалено много и трябва да отслабнем и трябва да останем здрави, когато остареем и бла бла бла, но това, което ние забравяме, е следното: Преместването на телата ни не винаги е нужно за това.

Преместването на телата ни може да бъде просто удоволствие, което всички тези структурирани тренировки ни позволяват да се наслаждаваме.

Забавлявайки се с вашето тяло, от време на време ви напомня за това, което е важно: да се чувствате добре.

Как да се отървем от скуката

Излез от вашата зона за комфорт

Гети изображения / Изображение на изображението

Удобната зона е страхотна. Разхождайки се с хубаво леко темпо, чувствайки се, че можете да отидете на това темпо завинаги.

Трудно е да се оставя на това сладко, щастливо място, знам.

Защо да излезете от зоната си на комфорт, ще ви направи по-добър тренировъчен екип

Излизането от това щастливо място служи за редица цели. Първо, те принуждават да предизвикаш тялото си и това наистина е единственият начин да направиш истински, трайни промени.

Второ, тя изгражда увереност. Без значение колко много упражняваме, винаги има малък страх в началото, ако тренирате. Може би ще нарани, може би няма да успеем, може би ще умрем.

Но, след като практикувате там, ще знаете, че можете да се оспорите сами и можете да направите повече, отколкото си мислите. Ти си по-силна, отколкото си мислиш.

Как да се измъкнем от вашата удобна зона

Източници:

Фостър, Карл, доктор, Кортни Фарланд и Флавия Гидоти, доктор. "АСЕ-SPONSORED НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ: HIIT срещу стационарно обучение." Американският съвет за упражнения . Американският съвет за упражнения. Web. .

Спортна академия на САЩ. "Музика в спорта и учението: Актуализация на изследванията и приложенията". Спортният вестник . Спортна академия в САЩ. Уеб .

| Повече ▼