Как да губя мазнини

Лечения и упражнения, за да се отървете от обратно мазнините

Ако задната мазнина ви притеснява, има няколко неща, които можете да направите. Няма начин да се отървете от гърба напълно, но можете да промените външния вид на горната, средната и долната част на гърба. За щастие мастната тъкан на гърба ви е различна от мазнините в някои други части на тялото ви, така че има няколко различни начина за решаване на проблема. Но преди да решите кой е най-добрият начин да изгубите мазнините, първо решете коя област на тялото ви да се насочите.

Къде е задната мазнина?

Назад мазнините могат да атакуват в няколко различни области. Повечето мъже и жени изпитват мазнини в една от тези три области:

Най-добрият начин да намерите района, на който искате да се насочите, е да застанете зад огледалото зад себе си и да държите второ огледало в ръката си. Уверете се, че стоите високи, така че линиите на тялото ви да са очевидни. Трябва да сте в състояние да определите района, който е обезпокоителен.

3 начина да отслабнете

Без значение къде се намират мазнините по тялото ви, ще ви помогне една последователна програма за диета и упражнения. Но трябва да насочите програмата си към адреса, който ви притеснява най-много .

Диета. Диетата, контролирана с калории, ще ви помогне да отслабнете в цялото тяло. За съжаление, не можете да решите точно къде първо ще настъпи загубата на мазнини. Но можете да ядете диета, която включва много бедни протеини, за да стимулира растежа на мускулите. Силните гръбначни мускули спомагат за подобряване на позата и по-високият вид ви кара да изглеждате по-тънки .

И вие можете също така да прекроите гърба си, като изграждате мускулите по гръбначния стълб и торса.

2. Упражнение. Висококачественото сърдечно-съдово упражнение ще ви помогне да изгаряте мазнини и калории. След това, в зависимост от това къде държите най-задната мазнина, можете да тонус мускулите в околните райони, за да придадете на гърба си по-слаб външен вид.

3. Медицински процедури. Ако сте опитали диета и упражнения и все още не можете да губите мазнини, има няколко хирургични и нехирургични методи за насочване към проблемни места. Те включват липосукция, интелигентна липосукция (наричана също лазерна липолиза), Coolsculpting и новото FDA одобрено безболезнено лечение, наречено Ultrashape .

Разбира се, много медицински процедури имат нежелани реакции, а някои изискват да отделите време от напрегнати дейности, след като сте ги извършили.

Има и разходи, които трябва да се разгледат. Хирургичното и нехирургичното лечение може да се справи с хилядите долари за всяка област, към която се насочвате.

Това са добри причини да се опитате да отслабнете с традиционни методи като диета и упражнения на първо място. След това, ако имате останали джобове на мазнини на гърба си, говорете с пластичен хирург, сертифициран от борда, или със сертифициран дерматолог, за да разберете кой метод ще работи най-добре за вас.