Как да отслабвам без да ходя на диета

Ако сте готови да започнете да губите тегло, но не искате да следвате стриктна програма за хранене, имам добри новини. Можете да отслабнете без да ходите на диета. Просто направете няколко прости промени в ежедневието си, които ще ви помогнат да ядете по-малко, независимо къде сте и да отслабнете завинаги.

10 начина да отслабвам без диета

  1. Не пийте калориите си. Напитките са бездънни тези дни. Не можете да поръчате безалкохолни напитки или студен чай в ресторант, без да им се осигурява бързо, безплатно пълнене или свободата да ги получите сами. За да не пиете дневна стойност на калориите , изберете билков чай, неподсладен леден чай, ароматизирана вода или ледена вода със спрей от лимон или вар. Ако никой от тези решения не ви е подходящ, оставете си чаша "истинско нещо" и пийте вода само след това. Калориите от сода и други подсладени напитки се причисляват към мега инча на талията и много килограми на скалата.
  1. Яжте здравословна закуска. Отделянето на време за ядене може да помогне за предотвратяване на скъпоструващи калории грешки като ден напредва. Ако пропуснете сутрешното си хранене, може да се превърнете в жертва на извънреден апетит следобед, прекомерни порции , лош избор на храна и преяждане дори през нощта. Ако не можете да ядете първото нещо сутрин, здравословна, средно сутрешна закуска е добра идея. Ако не сте гладни сутрин, това може да е знак, че ядете твърде близо до лягане. Задайте крайно време за вечерно хранене (например 7 ч.) И най-вероятно ще се почувствате по-скоро като хранене в обяд
  2. Пийте много вода през целия ден, за да останете хидратирани. Чувате го през цялото време, но наистина трябва да работите в тези препоръчвани шест до осем чаши вода от 8 унции всеки ден. Жаждата лесно може да бъде погрешна за глад, така че бихте могли да достигнете за храна, когато наистина сте жадни. Яденето на богати на вода храни като плодове ще ви помогне да останете добре хидратирани. Не чакай, докато си жаден да пиеш; опитайте да пиете вода през целия ден и може да бъдете изненадани да откриете, че апетитът ви изглежда много по-тъмен.
  1. Добавете най-малко още една порция продукти до възможно най-много ястия. Вегетарианците и плодовете са богати на хранителни вещества и обикновено имат ниско съдържание на калории. Много от сортовете са пълни с фибри, за да ви помогнат да се чувствате пълноценни. Просто бъдете внимателни с кремообразни спагети или превръзки, масло, сос от сирене и пържени зеленчуци. Салса, супи и сос от паста са лесни начини да работите с повече зеленчукови порции всеки ден. (Съвет: пазете кожата на пресни продукти, като ябълки, когато е възможно, тъй като съдържа повече фибри .)
  1. Направете салата стартера си. Да имате здравословна нискокалорична салата преди хранене със сигурност ще ви предпази от преяждане. Заредете всички зеленчуци, които харесвате, но внимавайте да добавяте добавки с високо съдържание на мазнини, като настъргано сирене или превръзки на сметана. Предварително опаковани, измити салати улесняват добавянето на салата към всяко хранене без допълнително усилие. Повечето ресторанти за бързо хранене предлагат странична салата на разумна цена или някои менюта предлагат възможност за замяна на салата за друга страна при покупка на "комбо" или "стойност" хранене.
  2. Бъди по-добър пекар. Започнете да печете веднага след хранене, така че ще бъде по-малко вероятно да опитате. Дъвчете ароматна дъвка, като мента или морско дърво, така че устните ви да бъдат заети по друг начин. По-здравословните заместители на печената съставка помагат за намаляване на мазнините и калориите.
  3. Отидете за зърна. Пълнозърнестите зърна ще ви помогнат да се чувствате напълно по-дълго от рафинираните въглехидрати . Сутрин богатата на фибри зърнени храни е умен избор, както и овесена каша. Кафяв ориз , пълнозърнест хляб и пълнозърнести пшенични бисквити са добри начини да включите зърно в деня си. Една парче пълнозърнест хляб върви добре със салата. Микроувлажняващият, кафяв ориз с единично предназначение е лесен за добавяне към обяда в офиса. Или запазвайте пшеничните бисквити, съхранени в бюрото ви за бюро, когато следобедните момчета стачка.
  1. Винаги съхранявайте здрави замразени ястия на ръка. Замразени храни, които са с ниско съдържание на калории, могат да се използват като резервен план за нощувки, когато нямате време да приготвите и да приготвите здравословна храна . Опитайте се да изберете храна с около 300 до 350 калории. (Съвет: Дори и някои от по-здравословния избор на хранени храни са ненатрапчиви за зеленчуците, така че не забравяйте да добавите пакетирана салата или микровълнова, еднократно поднесена замразена зеленчука на "мигновеното хранене", за да я завършите по-добре.
  2. Изберете храни, които ще ви помогнат да се чувствате удовлетворени повече. Докато протеините и мазнините ви помагат да се чувствате по-дълги от обикновените въглехидрати, протеинът естествено съдържа по-малко калории на унция от мазнините. Яйцата, постно месото , птиците без кожа и млечните продукти с намалено съдържание на мазнини са идеални източници на протеини. Лека закуска като кисело мляко , варено яйце, нишко сирене или филии от пуйка ще ви даде енергичен тласък и ще потуши гладните угризения. Пълнозърнестите храни също съдържат протеини, така че може да намерите комбиниране на животински или млечен протеин със сложни въглехидрати, като крекери за пълнозърнест пшеница или цели зърнени храни, за да бъдете още по-ефективни, за да запазите енергията си нагоре и глад. Ако не ядете месо или млечни продукти, има и други източници на протеини, като боб, бобови растения и ядки.
  1. Хвани някои "ЗС". Знаете ли, че получаването на достатъчно почивка може да има пряко въздействие върху способността Ви да отслабнете? Ако не получите достатъчно сън, това може да ви накара да ядете по-често или да направите лош избор. В стремежа ни да компенсираме усещането за гняв, ние сме склонни да достигнем естествено за висококалорични храни с високо съдържание на мазнини . Постигането на достатъчно сън също така гарантира, че се чувствате достатъчно енергично, за да упражнявате, и че се стремите към пълния си капацитет, когато го направите. Дори и да не можете да добавите допълнителни часове на сън, отделете малко време просто да не правите нищо, да практикувате дълбоко дишане, да четете или да слушате успокояваща музика всеки ден. Постигането на цел да се отпуснете повече може да запази емоционалното хранене - особено стрес-яденето - в залива.

* Редактиран от Malia Frey, Отслабване Експерт