17 причини, поради които вашата диета не работи

Какво да направите, когато не можете да отслабвате без значение Какво

"Не мога да отслабна, без значение какво!" Звучи ли познато? Правиш всичко правилно и диетата ти не работи. Вие не ядете много, но вие все още натрупвате тегло. Твоята грешка ли е? Правиш ли нещо нередно? Избрали ли сте грешен план за отслабване? Искате ли просто да имате наднормено тегло? Отговорът на всички тези въпроси вероятно е не.

Без значение каква диета сте, без значение кой експерт загуба на тегло, който следвате, или програма за тренировка, която практикувате, тайната на успеха в загубата на тегло е намирането на правилния енергиен баланс . Трябва да изгорите повече калории, отколкото консумирате. Но това е по-сложно, отколкото звучи, защото има много фактори, които влияят както върху енергийната Ви консумация (консумираните калории), така и върху енергийната Ви продукция (изгорени калории).

17 причини, поради които вашата диета не работи

Има много фактори, които оказват влияние върху ежедневния прием на калории . Всеки от тях може да бъде причината, поради която не можете да отслабнете, без значение какво. Най-вероятно проблемът е комбинация от няколко фактора. Оценявайте всеки от тях, за да видите къде можете да правите корекции.

Словото от

Опитвате се да откриете причината, поради която вашата диета не работи, може да бъде болка. Но вашата диета не е обречена на неуспех. Един от тези фактори допринася за загубата на тегло и можете да го адресирате, ако искате да отслабвате. Вземи творчески и опитайте различни ощипвам. И не забравяйте да се свържете с приятели и семейство за подкрепа и мотивация.