Пилатес класове за начинаещи

Какво да знаете за видовете пилатес класове и как работят

С привидно половината от знаменитостите в Холивуд, които получават снимките си, оставяйки Пилатес класове, а може би и вашите приятели и съседи да намалят болките и да се подготвят за Пилатес , може да се чудите за уроците по Пилатес за себе си. Преди да се запознаем подробно с класовете, позволете ми да ви уверя, че Пилатес е за хора от всички възрасти и нива на годност, така че сте на прав път.

Вижте кой прави Пилатес .

Надявам се, че преди да пристигнете в клас Пилатес , ще има процес на приемане, в който трябва да споделите някои от вашите интереси и опасения и въз основа на това ви предложи подходящ клас. Някои студиа в Пилатес също изискват назначение за оценка. Не позволявай да те изплаши. Добрата инструкция за пилатес е индивидуализирана дори в групова настройка, така че оценката само помага на инструктора да погледне позата ви и как се движите, за да ви служи по-добре в клас. Например, в повечето курсове по пилатес групата в общи линии ще върши едно и също нещо, но инструктор може да предложи модификации на различни хора въз основа на това, което те знаят за телата и нуждите на своите ученици. Способността да се направи това е едно от нещата, които поставят инструкторите на Пилатес, освен от общо фитнес инструктори.

Пилатес класовете се организират като повечето други видове фитнес класове.

Обикновено има един инструктор и група хора, повечето от които са на същото ниво на познание и умения с Пилатес. Колко трудно е дадена класа трябва да зависи от това кой е в класа и от какви потребности имат членовете на класа. Трябва да се чувствате оспорвани, но не претоварени.

Размерите на класове Пилатес варират много, но те обикновено са малки - от 3 до 10 души - макар че пилатес матовите класове могат да се движат значително по-големи в някои фитнес зали или големи студиа.

Груповите пилатес курсове обикновено траят един час и струват $ 15 до $ 25 в зависимост от неща като местната икономика и дали това е или не клас на оборудване, който често струва повече.

Видове пилатес класове

Докато основното намерение на класа Пилатес - т.е. да развива стабилност на сърцевината и еднакво силно и гъвкаво тяло в услуга на интегрирането и издигането на тялото, ума и духа - не се променя, съществуват редица "видове" "от класовете Пилатес. Йосиф Пилатес, основателят на Пилатес, системата за упражнения (той го нарече Contrology), е плодовит изобретател. Той бил принуден да намери колкото се може повече начини, за да помогне на хората да създават силни и гъвкави тела, които се движат ефективно. Поради това той създава последователност от упражнения, които се извършват върху подложката и много упражнения върху това, което се нарича пилатеско оборудване, машини или апарати.

Всички класове Пилатес популяризират предимствата на Пилатес - те просто идват малко по-различно. Можете да започнете с класовете, които са на разположение и да ви обжалват, и да добавите към вашия опит с течение на времето. Ето списък на някои от основните избори от клас Пилатес, които ще намерите:

Пилатес Мат Класове

Повечето класове по пилатес се базират на класическите упражнения и последователности на Пилатес, както е показано в книгата на Йосиф Пилатес " Завръщане към живота чрез контрола" .

Инструкторите обаче често променят тези упражнения в зависимост от нуждите на учениците и нивото на способностите им. Също така има упражнения, които са предавани от Джоузеф Пилатес и неговите ученици, които не са в книгата, но се използват често и ще свикнете с това.

Повечето студиа в Пилатес са оборудвани с пилатес рогозки като тези от снимка 1 по-горе. Ако вземате курс във фитнес залата, може да се наложи да донесете своя ролка . Ако не сте сигурни, просто се обадете и попитайте. Пилатес мат класовете могат също така да включват и малките пилатес оборудване. Не е необичайно да намерите Пилатес магически кръг , топки за упражнения и ленти като част от пилатес мат класа.

Не би трябвало да въвеждате тези неща.

Мат класове са широко достъпни в Pilates студиа и фитнес съоръжения и те са отличен начин да започнете Пилатес. Те ще ви дадат голяма основа в движението на Пилатес и те обикновено са по-евтини от класовете за оборудване. Тя също може да бъде по-лесно да се настройва в тялото ви, когато не се разсейва от машината в началото.

Пилатес оборудване Класове

Когато отидете в студио Пилатес, може да видите доста различни видове пилатес оборудване. Като начинаещ, най-често срещаните избори, които ще ви предложат по отношение на класовете на оборудването, ще бъдат реформатор, стол Пилатес и може би полюсова система. Тези три части от оборудването на Пилатес предлагат устойчивост на пролетта. По-долу са дадени връзки, за да научите повече за всеки от тях. Ако имате късмет, може да се предлагат и някои комбо класове. Отново се консултирайте с инструктора, за да видите кой клас ще бъде най-подходящ за вас.

Реформаторът на Пилатес
Председателят на Пилатес
Системата за пилатес полюс

Другите пилатес оборудване, които може да видите в студиото, са барът и стъпаловидният барел , Cadillac и Ped-a-pull, както и много по-малки парчета, като коректори на краката . Тези парчета обикновено не се въвеждат в класове за начинаещи, но те могат да бъдат.

Пилатес класове за синтез

Досега говорихме за традиционните класове по пилатес. Въпреки това, популярността на Пилатес, въз основа на тези традиционни класове, предизвика голямо разнообразие от хибридни класове като Пилатес в комбинация с бокс, йога, аква фитнес, плячка за това и това или всякакви други възможности за кръстосано обучение . Тези класове могат да бъдат забавни и полезни. Просто имайте предвид, че по-нататъшното е от сърцевината на Пилатес, толкова повече е мястото, за да се разреди методът и може да не получите пълната полза, която предлага в дълбочина Пилатес. Научете повече в " Избягване на смущението в синтеза на Пилатес" .

Такова разнообразие от класове и опции за оборудване може да звучи сложно, но това не е така. Инструкторите от Пилатес са известни. Всъщност, най-вероятно ще се почувствате така, сякаш лично се ръководите през всяка част от вашата класа. Разбира се, няма да има неща, които да се повдигат с течение на времето, а упражненията ще се окажат жизнерадостни предизвикателства и открития, но като цяло Пилатес е много достъпна фитнес.

Как да изберете учител по пилатес
Подготовка за първия си пилатес клас - какво да носите, носете

Други начини да научите Пилатес

Има и други начини да научите Пилатес освен класовете Пилатес. Ако груповият клас не е подходящ за вас, частните уроци по Пилатес са много популярни. Ако имате нараняване или друго специално безпокойство, започването с частна инструкция често е най-добрият избор. Също така, макар че е най-добре за начинаещ да поеме курсове с истински инструктор, можете да допълвате обучението си по други начини, като например учене на упражнения с Пилатес онлайн, книги, DVD и видео Пилатес .