Мога ли да извая силни, секси абсурдни упражнения?

Съвети за получаване на силни корема и плосък корем

Ако много от упражненията са част от редовната ви рутинна тренировка, с надеждата да се развиете силен, секси корем, може да губите време. Много хора погрешно изпълняват безброй упражнения, които смятат, че това е най-бързият начин за плосък корем, но истината е, че за да получите силна и дефинирана midsection, това отнема повече от много хрускания.

За да работите с основните мускули , се нуждаете от упражнения, които ангажират много мускули между таза и раменете. Но по-важното е, че за да можете да видите определението в корема, ще трябва да намалите нивото на мазнините в тялото, които ги покриват.

Коремна и централна тренировка

За да подготвите корема си, изпълнете конкретни основни упражнения, които работят на всички коремни мускули . Има много основни упражнения, които можете да правите без каквото и да е оборудване и има и някои прости продукти, които можете да използвате у дома, като например голяма топка за упражнения . Използването на топката за хрускане изисква да стабилизирате торса си, докато сте балансирани върху топката и в крайна сметка ще използвате повече мускули, отколкото при извършване на стандартни хрускания .

Вижте също:

Най-доброто оборудване за упражняване на Ab

Понякога правенето на упражнение е по-забавно и по-ефективно, когато се занимавате с помощта на няколко елемента. Ето някои топ снимки:

Медицински топки
Kettlebells
Ставки за стабилност
Вертикална машина за повдигане на коляното

Също така вижте: Топ 10 избора на оборудване за упражнения на корема

Упражнение с висока интензивност и издръжливост

Упражненията за издръжливост ще изгорят калориите и ще ви помогнат да отслабнете, но ако нямате време за упражнения за издръжливост, можете да получите по-бързо подобрени сърдечно-съдови ползи и калории с обучение с висока интензивност .

Намаляването на калориите без тренировка може да доведе до първоначална загуба на тегло, но най-вероятно ще достигнете плато и може да загубите мускулите си.

Хранене за плоска корема

За да намалите телесните мазнини и да изградите мускули, се нуждаете от правилното хранене . Най -добрата диета е тази, която включва баланс на цели (не преработени) храни, включително сложни въглехидрати, качествен протеин и здравословна мазнина . Храненето на няколко малки хранения през целия ден помага на много хора да останат по-доволни и да намалят глада. Други съвети за избягване на натрупването на мазнини включват: получаване на адекватен калций, хранене на закуска и хранене с високо съдържание на фибри. Уверете се, че оставате добре хидратирани с вода за пиене през целия ден и не забравяйте да намалите калориите твърде драстично или бихте могли по невнимание да намалите метаболизма си.

Основни съвети за упражнения

Можете да изпълнявате упражнения за стабилност на основата, за да подобрите здравината, баланса и стабилността на торса. Вашата сърцевина се състои от коремните, долната част на гърба и бедрата и създава основа за всички други движения. Тези мускули стабилизират гръбначния стълб и създават силен център, около който могат да се движат крайниците. Силното ядро ​​е важно във всеки аспект на движението; особено двигателните движения.

Якост на ядрото и устойчивост на мускулите

Упражнението на Plank може да се използва като основа за оценяване на основната ви сила .

Спортният треньор Брайън Макензи създаде този тест като начин да определи текущата ядрост и стабилност на индивида и след това да наблюдава напредъка с течение на времето.

Комбинирането на малко - добро хранене, аеробно упражнение и специфично укрепване на сърцевината - ще ви донесат дълъг път, за да ви дам тези силни, плоски и функционални абс .