Безлюден без целувка на Хърши

Само някои вкусове са безопасни

Обикновеният млечен шоколад Целувките на Хершей се считат за безглутенови до 20 части на милион , или на частици на милион , според Hershey's. (Научете повече за това какво "части на милион" и други начини за измерване на следи от глутен наистина означават за вас тук: Колко глутен може да ми направи болен?)

Безопасни целувки

Целувката на "безопасните" Hershey включва:

В допълнение, много от ароматизираните шоколадови целувки на Hershey се считат за свободни от глутен до същите 20 части на милион глутеново ниво. Те включват:

Целувки с глутен

Нито една от продуктите на Hershey не е без глутен, според списъка на Hershey, който не съдържа глутен. Целувката на Hershey без глутен включва:

Знайте точно какво ядете

Да, това може да е много объркващо.

Обърнете внимание, че е лесно да се смесват пълни целувки (които се считат за без глутен) с AirDelight Kisses (които не се считат за безглутенови). Опаковките на продуктите са много сходни. Също така е лесно да смесите специалните тъмни целувки на Hershey (които се считат за без глутен) с специалните тъмни бонбони на Hershey (които не се считат за глутен).

Знайте със сигурност какво имате преди да вземете хапка!

И накрая, целувката на джъмбо Hershey продукти - 7 унции, 5 унции. и 1.45 унции. целувки - не се считат за без глутен, според компанията.

Слово от

Ако харесвате целувките на Hershey, не забравяйте да купите само изброените по-горе сортове, които се появяват в списъка на Hershey без глутен. Тези сортове са безопасни за диета без глутен, докато всички други сортове не са.