7-те най-добри машини Ab да купят през 2018 година

Работете в средата на дясно с тези машини в дома

Има много начини да работите с корема си , а не всички са правилният начин. Докато можете да имате тренировка, за да ви помогне да получите тази крехка точно, има някои невероятни ab машини, които можете да използвате в уюта на вашия дом, който ще извая вашето ядро, докато защитава врата и гърба си, t риск от нараняване.

Независимо дали искате да изгубите недостатъците си или искате вашият шести пакет да се превърне в осем опаковка, тези седем различни ab машини са кремът на реколтата и са насочени към вашите различни нужди, независимо дали е нещо малко като валяк или нещо голямо като кула за упражнения. Тук са най-добрите ab машини за вас:

1 -

Ако искате да добавите ценна част от екипировката към домашния си фитнес, който се фокусира върху избиването на вашите коремчета, опитайте Ab Abac Coaster Max. Дизайнът на извитите рамки ви позволява да работите по-ниски, средни и горни коремчета, както и да изваждате облиците си.

Машината работи, като коленичите по нея, като използвате дръжките и стомашните мускули, за да се издърпате, докато седалката се плъзга нагоре и надолу по пистата.

Ръцете и раменете ви ще получат и тренировка, тъй като те поемат част от работата. Коляното също ви помага да се чувствате комфортно, като същевременно позволявате да се върнете към усукване, което е насочено към обликите ви, увеличавайки максимално гъвкавостта на сърцевината и осигурявайки стабилност, за да предотвратите наранявания на долната част на гърба.

Ab Coaster Max е висококачествена машина, направена от всички стомани - от стоманените лагери до релсите от неръждаема стомана - и нейните планери са направени от гладък найлон за удобно захващане.

Искате ли да добавите повече тегло? Страхотен! Добавете 30 паунда с включените в комплекта допълнителни тегло пластини. Също така е включено DVD с препоръчителни тренировъчни програми.

2 -

Ab Carver Pro е най-добрият ви залог за валяк, който е както напреднал, но и лесен за употреба. За начало, той разполага с кинетичен двигател, който е с навита въглеродна стомана, което добавя устойчивост към вашите основни тренировки.

Супер-широкото колело създава стабилност, когато се протягате или дръпнете назад и се чувствате малко разтърсващо, така че имате по-малък шанс да изгладите гърба си. Междувременно, ергономичните ръчни ръкохватки гарантират, че ръцете ви не се плъзгат, така че няма да се изкушавате да пуснете и да прекъсвате рутината си.

Ударите са също така извити, така че ще активирате няколко мускулни групи едновременно, включително долни, средни, горни и дълбоки сърцевидни мускули, както и обвивки, рамене, гръдния кош и мускулите на ръката.

Сферичният дизайн ви позволява да издълбавате ляво, дясно или централно, което ви позволява да насочвате интензивно наклона.

Ab Carver Pro идва с подложка за пяна с висока плътност, 21-дневен план за тренировка за изтегляне и 1-годишна гаранция за производителя.

3 -

Ако искате нещо здраво, вземете това ab rocker. Лесният за употреба инструмент за смачкване ще извайва мускулите ви с ергономичен дизайн, който ще премахне гърба на гърба и напрежението, което е типично за хрускане.

Колелото е изработена от трайна стоманена конструкция, както и опора за облегалка за опора. И за всеки, който не харесва объркването и напрежението на настройката, това е машината за вас, тъй като може да бъде събрана само за няколко минути.

Ще получите 30-дневна гаранция от производителя.

4 -

Електрическата кула е чудесна машина, която да добавите към фитнес за дома, тъй като тя е многофункционална електроцентрала, която ви позволява да насочвате вашите коремчета докато работите с други мускули в тялото си едновременно.

Вертикалната станция за повдигане на коляното е насочена към мускулите на краката, lat / pull-up лентата ви позволява да изградите здрави гръдни мускули и да тонирате ръцете си, станцията за нанасяне на топката насочва вашите трицепси и повишава здравината на горната част на тялото, а базата d-frame повишава стабилността ,

Има различни начини, по които машината може да ви помогне да се насочите към корема и коляното, особено към висящите крака и коляното.

Докато можете просто да закупите входна врата или монтирана дръжка нагоре за полезна тренировка, кулите ви позволяват да правите няколко други видове физически упражнения, което ги прави по-добри за всеки, който иска да завладее всичко.

5 -

Също така наричани балове за стабилност или швейцарски топки, топките за упражнения са чудесни за насочване към корема, като да правите хрускам. Ще откриете, че повече мускули се активират, защото сърцето ви трябва да работи изключително усилено, за да запази стабилността, баланса и стойката.

Маската за упражнения в Black Mountain е професионална топка, която е оценена до изумителни 2 000 паунда! Топката е много целесъобразно, без да се жертва качеството. Вие дори ще получите фута помпа да го надуе, заедно със стартов водач. Имате четири опции за избор на цвят и пет опции за размера, които варират от 45 до 85 см. Освен това ще получите гаранция за цял живот.

6 -

Това е видът на машината, която е идеална за някой, който търси безупречен тонер. Панелът XMark Fitness не разполага с куп движещи се части или детайли, които да бъдат разгледани, но предлага оптимален комфорт и превъзходна здравина, е напълно регулируема и е изключително ефективна.

Пейката е изработена от стомана 14 "x 3" и е достатъчно здрава, за да се справи с 400 килограма. В същото време извънгабаритните четири-инчови ролки са ергономично позиционирани. Това ви позволява да издълбавате корема си, като същевременно избягвате обратно напрежение.

Имате възможност да промените ъгъла на тренировката си с помощта на дванадесет различни вертикални корекции на височината. Ако сте избрали екстремен 45-градусов ъгъл, се възползвайте от дръжката за поддръжка, която ви позволява лесно да хопнете и излизате от пейката.

7 -

Търсите стол, който идва абсолютно непокътнат за вашата домашна фитнес зала? Еднопосочният председател на Powerline Roman е чудесен избор. Приближавайки се до огромните 42 килограма, тежките му стъпала осигуряват нежелание.

Въпреки че може да изглежда смущаващо да окажете много натиск върху тазовата област, пространството от две инча, изрязано в средата на подложката, гарантира, че можете да работите с комфорт и да фокусирате върху тонизирането. Монтираните глезени също са регулируеми, така че ако не можете да намерите правилната позиция, има шанс да направите промяна, докато не намерите какво е точно за вас.

Комбинацията от мускулите на гръбначния стълб и мускулите на гърба прави този римски стол машина "два в една" Можете дори да обърнете стола и да го превърнете в аб-специфично упражнение.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .