Най-доброто Ab оборудване и оборудване за силна, Fit Core

Всеки иска да се измие, но как ги получавате?

Загубата на мазнини в тялото е ключова, но е важно да работите и с мускулите на гърба и гърба, за да ги направите здрави. Докато не се нуждаете от специално оборудване, за да работите с корема си, има някои джаджи, които да ви помогнат да добавите малко разнообразие към същите стари хрускамчета.

Това са любимите ми части от оборудването, за да работят основно и най-добрата част е, че всички те могат да бъдат използвани за многобройни дейности.

1 - Упражнение топка

Амазонка

Упражняващата топка е една от най-разнообразните части от оборудването, което можете да притежавате, особено за работата на вашия абсцес. Всъщност, сферата на топката е една от най-ефективните упражнения за корема и не забравяйте, че можете да работите и за подобряване на силата, гъвкавостта, баланса и координацията. Можете да го използвате по време на вашите тренировки или да седнете на него, докато гледате телевизия или работите на компютъра за по-добра поза. Уверете се, че сте избрали правилния размер за вашата височина.

| Повече ▼

2 - Тренировъчен баланс на BOSU

Амазонка

Това не прилича на традиционна притурка и не е така. BOSU (кратко за "Двете страни нагоре") има гъвкав купол отгоре и плоска платформа под нея, която ви позволява да застанете, да скачате, да клякате, да завъртите и да скачате, за да оспорите стабилността си. Вашият корем и гръб са силно ангажирани в баланса и стабилизирането, така че BOSU е чудесно средство за работа на сърцевината ви, без да правите една скучна криза. Чудесен начин да работите с корема си с различни упражнения .

| Повече ▼

3 - Баланс на балона на BOSU

Амазонка

BOSU Ballast Ball добавя динамичен елемент към основните тренировки с допълнителното тегло на баласта вътре, както и стабилността. Баластът запазва топката от подвижния, но също така се измества и се движи, докато въртите, хвърляте и повдигате топката по време на различни упражнения. С BOSU Ballast Ball можете да правите разнообразни упражнения, които ще предизвикат вашето сърце, баланс и стабилност.

| Повече ▼

4 - Медицинска топка

Амазонка

Медицинската топка е направила силно завръщане от травматичните класове за ПЕ от преди години. Те идват в разнообразие от тежести и размери и могат да добавят елемент на забавление на вашите тренировки, докато ангажира ABS и обратно. Прехвърлете го, хвърлете го, хвърлете го или го завъртете, докато правите упражнения или други движения за предизвикателна основна тренировка. Ще получите и силен кардио елемент, така че това е чудесен начин да изгорите повече калории.

| Повече ▼

5 - Плъзгащи дискове

Бен Голдщайн

Да, те изглеждат като малки фризби, но те са много повече от това. Поставете тези под краката си за някои планински алпинисти, скърцане или хрускам, и ще знаете точно какво могат да направят тези малки буболечки. За около $ 20, можете да получите тренировка, която цели цели тяло със силен акцент върху ядрото. Можете също така да работите с долната част на тялото, горната част на тялото и дори да получите някои кардио инча Не е лоша сделка за такава ниска цена.

| Повече ▼

6 - Устойчиви ленти

Амазонка

Опорите за резистентност са евтини, идеални за пътуване и отлични за работата на сърцевината по различен начин от другите части на оборудването. Всъщност, някои упражнения ангажират сърцевината, докато работите с други мускули, като въртящи се гърди мухи. Можете също така да ги използвате за неща като дървеници и странични завои. Получете различни ленти, за да можете да работите на различни нива на интензивност.

| Повече ▼

7 - Кетълбелс

Амазонка

Искате ли да укрепите вашия ABS и обратно по динамичен начин, докато изгаряте тона калории и изграждате цялостна сила и издръжливост? Един малък кетълбел може да направи точно това. Използвайте го за люлки , вятърни мелници и руски обрати . Обучението на Kettlebell е чудесно за цялото тяло, но наистина ще получите много чудесна работа.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.