Ежедневни стрелба тренировки тренировки - се движат и се чувстват добре

Посетете техния уебсайт

Daily Burn е елегантен, добре проектиран уебсайт за тренировки с голямо разнообразие от тренировки и програми, независимо дали искате да изберете и тренирате от ден на ден или да опитате програма, създадена от един от личните треньори на Daily Burn.

Най-разпознаваемият от тези преподаватели е Боб Харпър за славата "Най-големият губещ" и за $ 12.95 на месец получавате неограничен достъп до неговата и други програми, всички достъпни на почти всяко устройство, което можете да си представите - Вашият смартфон, компютър или телевизор.

Характеристика

Цена : $ 12.95 / месец със свободен пробен период

Също така имате възможността да разрешите на Daily Burn да изберете тренировъчна програма, която ви пасва най-добре.

Основите

Спомням си, когато Daily Burn беше голям, сложен сайт за проследяване с всичко от проследяване на хранене до тренировки за календари и др.

Наистина са го усъвършенствали, така че всъщност е повече за тренировки, отколкото нещо друго.

Когато се регистрирате, можете да получите 30-дневен безплатен пробен период, което е хубава функция и, когато попълвате информацията за потребителския си профил, имате възможност да разрешите на Daily Burn да изберете програма за вас.

Например, ако кажете, че сте напреднали и искате 60-минутна тренировка, те вероятно ще препоръчат програмата на Боб Харпър, Black Fire.

След като се регистрирате за програма, Вие получавате тренировки за седмица и предложения дневен план за хранене. Това включва някои рецепти, но няма реални калории или хранителни разбивки.

Използването на Daily Burn е лесно - можете да го направите на компютъра си, Apple TV, Roku, вашия смартфон или таблет и почти всяка друга притурка, която се свързва с вашия телевизор и ви позволява да гледате неща.

Програмите

Истинското месо на Daily Burn е огромното разнообразие от програми . Вместо да предлагате списък с тренировки (които, честно казано, би било хубаво), всичко е опаковано в програми, продължаващи от 2 седмици до 8 седмици. Те имат някои очевидно убийствени програми, ако имената са някакви индикации - Inferno, Live to Fail и Black's Fire на Боб, за да назовем само няколко.

Те имат една програма специално за начинаещи, която ми харесва. Тя е много добре обмислена, като много начинаещи чрез различни фази на фитнес, като се започне с мобилност и стабилност и работи по пътя си към по-напрегнати тренировки.

Храненето

Всяка програма идва със собствен хранителен фокус. Например, начинаещите се фокусират повече върху създаването на здравословни навици, консумирането на закуска всеки ден, консумирането на повече зеленчуци, внимателното хранене и т.н. Те предлагат ежедневни планове за хранене, но те също така ви дават много възможности да избирате, за да направите свои собствени ястия.

Предимства и недостатъци

Професионалисти

Против

Аз нямам много оплаквания за Daily Burn. Харесва ми оформлението на сайта, мисля, че тренировките са добри и програмите са полезни. Ако имах едно нещо, което бих искал, би било способността да се тренирам.

След като изберете програма (или тя е избрана за вас), единственият начин да получите достъп до други тренировки е да промените програмата си.

Може да е само личен треньор в мен. Трудно ми е да следя програма, точно както ми е дадена.

Като цяло Daily Burn е чудесен избор за хора, които искат да следват структурирана програма и има толкова голямо разнообразие от тренировки, инструктори и програми, почти всеки може да намери нещо, което да работи за тях.

Посетете техния уебсайт