Обръщане на дъската упражнение за вашия Core

Активиране на задните и вътрешните мускули

Обратната дъска упражнение е често пренебрегвано упражнение, което е чудесно за ядрото. Той е насочен към задните мускули (тези по протежение на задната част на тялото), но когато се прави правилно, той също ангажира коремните мускули . Въпреки че това упражнение се наблюдава най-често в часовете по йога, това е приятно допълнение към всеки основен тренировъчен процес .

Вашата сърцевина е повече от вашите коремни мускули.

Ядрото включва хипнозаборите, хип-адуктори, хълбоците на тазобедрената става и лумбалния гръбнак. Когато се направи правилно, обратната дъска ангажира всички тези мускули, както и глухите и hamstrings, за предизвикателна пълна основна тренировка.

Обратното упражнение с дъска може да се използва и като рехабилитационно упражнение за подобряване на стабилизацията на сърцето и гръбначния стълб.

Необходимо оборудване и космическо пространство : това е упражнение за телесна маса, което не изисква друго оборудване, освен подложка за упражнения. Ще ви е необходимо достатъчно място, за да разширите напълно тялото си.

Изучаване на планетата Pose

Преди да опитате обратната дъска, може да е полезно да научите основите на стандартна дъска. Основна практика на Пилатес, дъската е отличен начин да се развие якостта на сърцевината, както и цялостната гъвкавост. Най-тясно е насочен към корема и раменете.

Как да направите обратната Plank упражнение

Що се отнася до обратната дъска, това е точно както подсказва името му: обратното на дъската позира.

Съвети за обратната дъска

За да получите най-голяма полза от обратната дъска, се стреми да поддържа права линия и задръжте за 20 до 30 секунди. Може да се наложи да започнете като задържате позицията само за няколко секунди, докато изграждате силата си. Може да започнете с три серии от 10 секунди. Имайте предвид, че е по-добре да държите правилната позиция за по-кратко време, отколкото да продължите по-дълго време в неправилна позиция.