8-те най-добри ядра за стабилност / стабилност за изграждане на сила / баланс за покупка през 2018 година

Знам, че често говорим за получаване на плоски коремчета, но силните коремчета са още по-важни. Всъщност, ние дори не ги наричаме "абсолют" - ние го наричаме "работещ в ядрото". Подобряването на здравината на сърцето означава силен корем, по-добра поза и дълги, чисти мускули.

Работата върху баланса и здравината на торса ви позволява да включите всичките си мускули за динамична и функционална тренировка.

Нямате нужда от никакво оборудване, което да укрепи вашето ядро ​​или да работи баланса ви, но има някои чудесни инструменти, които да ви помогнат да направите и трите.

Екипът за упражнения е един от най-гъвкавите съоръжения, които можете да притежавате. Можете да работите с всяка част от тялото си, като същевременно подобрявате силата, гъвкавостта, баланса и координацията. Обичам спортната топка SPRI - Това е перфектната дебелина - Не е прекалено твърда и не е прекалено мека.

Ето какво можете да направите с него:

Повече за избора на правилната топка за упражнения .

BOSU Ballast Ball добавя динамичен елемент към основните тренировки с допълнителното тегло на баласта вътре, както и стабилността.

В основата си има "баласт" вътре, нещо като бобов чаршафен материал, който държи топката от подвижния, но също така се измества и се движи докато въртите, хвърляте и повдигате топката по време на различни упражнения.

С BOSU Ballast Ball можете да правите разнообразни упражнения, които ще предизвикат вашето сърце, баланс и стабилност.

Не е нужно да удряте клас Pilates или да купувате скъпа машина за пилатес, за да получите основните предимства.

Този пилатес пръстен с високо напрежение е чудесно за трениране на основните мускули - можете да го изтръскате между ръцете, например, докато правите хрускам или можете да го изтръскате между краката, за да работите в долната част на тялото.

Тя почти работи на всеки мускул на сърцевината и долната част на тялото.

Можете да уеднаквите медицински топки с класове от PE, предизвикани от травми от преди години, но сега те са много по-забавни.

Медицински топки се връщат и най-добре те добавят елемент на забавление към обичайната си тренировка. Можете да ги изстискате, да ги скачате, да ги хвърляте, да ги завъртате в кръгчета ... всички от които ще ангажират сърцевината ви, докато работите върху равновесие, издръжливост и координация.

Можете да направите такова огромно разнообразие от упражнения , това е чудесен избор за всяка домашна фитнес зала.

Тренировъчният баланс на BOSU е един от любимите ми инструменти за работа на основните и стабилизаторни мускули.

Това е като топка, но с плоска страна на платформата, така че да можете да я използвате с куполната страна нагоре или надолу. Също така харесвам BOSU, защото е универсален - можете да го използвате за различни упражнения, включително кардио , сила, основна работа, баланс, гъвкавост ... списъкът продължава. Това е чудесен избор за вашата домашна фитнес зала.

Пяната ролка може да изглежда като странно парче уреди за упражнения, но, вярвайте или не, можете да подобрите баланса, гъвкавостта и здравината с едно.

Често се използва за рехабилитация на наранявания, пяната ролка може да бъде включена в редовна тренировъчна тренировка. Опитайте се да лежите върху него, докато правите гръдни преси или хрускам, или го задръжте за предизвикателство по време на придвижване. Можете дори да използвате пяна ролка за масаж на стегнати мускули.

Искате ли забавен начин да укрепите ядрото си? Опитайте да вземете един от тези дискове за баланс и да седите на него, докато сте на работа. Да, ще изглеждате смешно да се разхождате наоколо, но това е отлично за ангажиране на сърцевината ви.

Можете също така да направите тона на страхотни балансиращи упражнения - застанете върху него, правете упражнения като бицепс къдри или над глави преси, докато балансирате върху него или дори опитайте да балансирате на единия крак (дръжте парапета удобен, така че да не падате). Той също прави хубава възглавница за подови упражнения.

Съпротивителните ленти са чудесни за сърдечните и стабилизаторните мускули, защото създават напрежение във всяка част от вашите упражнения.

Прибирате повече мускулни влакна, за да поддържате добра форма и да поддържате лентата движеща се по гладка пътека.

Бандите са евтини и пътуват добре, което ги прави чудесен избор за различни цели. Те не поемат никаква стая и можете да работите с цялото си тяло . Аз наистина обичам марката SPRI на банди. Те траят дълго и са с високо качество.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .