Скариди с ниско съдържание на въглехидрати и "

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 325

Мазнини - 13g

Въглехидрати - 18g

Протеин - 30 гр

Общо време 40 мин
Подгответе 10 мин , готвяйте 30 мин
Сервирания 4

Тази рецепта за скариди и "кайма" е нисковъглеродна версия на вкусната класика в Южна Каролина. Нашите "зърна" се правят с бадемово брашно , така че са много по-пълни от обикновените грисове.

Съставки

подготовка

  1. Поръсете скариди със сол, черен пипер, червен пипер и пакета с подсладител. Поставете в хладилник.
  2. За да направите "настърган", разбъркайте бадемовото ястие , солта и водата в тенджера - благоустройство работи добре за това. Оставете да заври и гответе за 1-2 минути, докато сместа се сгъсти до известна степен (ще се уплътни повече, докато се охлажда). След това извадете от огъня и разбъркайте в сиренето. Нека да седнем за около минута, докато сиренето се разтопи напълно, след това отново се разбърка.
  1. Поръсете беконът и го извадете от тигана. Също така премахнете всички, освен една супена лъжица от бекон грес.
  2. Сладката се запържва на средно слаб огън, докато се оформи меко, но не кафяво. Добавете червен пипер и нахаснете за 1-2 минути, докато току-що започне да се смекчава. Извадете от тигана.
  3. Повишете топлината до средно-висока. добавете още една супена лъжица от мазнината на бекон към тигана и го загрейте, докато скаридата, поставена в мазнината, потъмне веднага. Добавете скаридите и ги пригответе за около минута от всяка страна.
  4. Ако използвате уиски, изключете топлината и я добавете в тигана. Разбъркайте, докато по-голямата част от течността изчезна, което не трябва да отнема много време!
  5. Добавете зеленчуци и бекон на тиган и нагрейте, докато сместа стане гореща. Сервирайте над "зърна" и прибавете гарнитура, ако желаете.