Как да планираме здравословна храна за седмицата

Рецепти, съвети и идеи за хранене, подходящи за хранене

Нуждаете се от прост план за хранене за седмицата? Имате нужда от идеи за приготвяне на ястия, така че времето за вечеря да е по-малко забързано Или имате нужда от съвети и идеи за закуска, за да направите уроците по-малко стрес? Можете да се научите да подготвяте здравословна храна за седмицата с по-малко караници, като следвате няколко стъпки.

Как да създадем здравословна храна за седмицата

  1. Първата стъпка е планирането на хранене . Оставяйте настрана поне половин ден, когато можете да планирате какво искате да ядете през седмицата. Притежаването на седмичен план за хранене е от съществено значение за здравословно отслабване и питателна храна. Този етап на планиране става много по-лесен, след като сте се захванали с него, но планирате половин ден в началото.
  2. Втората стъпка е пазаруване . Опитайте се да пазарувате, когато не сте твърде зает, за да отделите време за четене на хранителни етикети и да направите интелигентен избор. Ако можете, оставяйте децата у дома, за да могат тези висококалорични храни и захарните зърнени храни да останат на рафтовете на магазините. Винаги подгответе списък за пазаруване, преди да отидете, и купете само елементите в списъка. Не само ще ядете по-здравословен, като следвате плана си, но и ще спестите пари.
  3. Стъпка 3 е подготовка за хранене . Чрез подготовката на съставки за храна или пълноценно хранене предварително намалявате стреса и караниците през седмицата. Използвайте представените по-долу идеи за подготовка за хранене Или вземете седмичния план за хранене, нарязвайте, измервайте, предварително гответе и опаковайте възможно най-много съставки, така че здравословното хранене е най-лесният избор, когато сте гладни и кратки навреме.

След като сте закачили тази система, цялата програма става по-лесно. Използвайте тези седмични планове за хранене, планове за диета с 1 200 калории, 1800 програми за хранене и други съвети, които да ръководят вашия процес.

Подготовка за здравословна храна за седмицата

PeopleImages / Гети изображения

Ако имате час, тогава имате време да планирате здравословна храна за седмицата. Ще ги приготвите предварително, след което ги замразете, за да са готови да ядат, когато сте гладни. Използвайте това поетапно ръководство, за да съберете съставките, да приготвяте всяка храна, да събирате пакетите за хранене, да съхранявате контейнерите и да подновявате сладката си диета.

| Повече ▼

7-дневни здравословни диетични планове

Ако искате да отслабнете по-бързо, тогава ще се научите да планирате ястия предварително. По този начин никога не правиш избор на храна, когато гладувате и сте прекалено уморени, за да готвите.

Независимо дали следвате диета с 1 200 калории на ден, диета с 1 500 калории на ден или 1,800 калории на ден, ще намерите план, който да следвате тук.

След това използвайте графиките, които можете да изтеглите, за да проследявате храната си за седмицата, така че да достигнете целта си и да запазите паунда завинаги.

| Повече ▼

Използвайте вашия Fitbit за планиране на седмични ястия

Притежавате ли Fitbit или друга марка фитнес тракери? Може би използвате MyFitnessPal, LoseIt или друга система за проследяване на храната. Някои хора използват приложение за тренировка за фитнес, за да проверят диетата си след като ядат. Но можете да го използвате и предварително, за да планирате здравословна храна за седмицата. Използвайте тези съвети, за да научите как да получите повече от монитора на активността си за по-добро здраве и загуба на тегло.

| Повече ▼

Седмична стойност на здравословна храна за закуска

Планирайте здравословна закуска за една седмица с това ръководство стъпка по стъпка. След това кажете сбогом на утринния стрес и кажете здравей на безпроблемно и здравословно хранене. Тази вкусна закуска е по-малко от 300 калории и е пълна с протеини и фибри.

| Повече ▼

Хранителни закуски съвети и рецепти

Трябва да ядете здравословна закуска, за да увеличите енергията си и да отслабнете. Използвайте тези съвети за закуска и здравословна закуска, предназначени специално за отслабване. Храната за закуска е бърза и лесна за приготвяне, с ниско съдържание на калории и пълна с протеини и фибри, така че да останете пълноценни и доволни цяла сутрин.

| Повече ▼

Седмична стойност на здравословния обяд

Научете как да направите здравословен сандвич, диета-приятелска салата и дори как да поръчате здравословна храна за бързо хранене за обяд. Използвайте този списък като ръководство за планиране на обяд за обяд за цялата седмица.

| Повече ▼

Идеи за здравословна вечеря за седмицата

Нуждаете се от повече идеи за вечеря Това пълно ръководство ще ви помогне да планирате ястия за седмицата с по-голямо разнообразие. Съществуват рецепти и съвети за създаване на италиански ястия, мексикански ястия и голямо разнообразие от вкусни вечери.

| Повече ▼

Здравословни закуски за седмицата

Планирането на здравословно хранене е важно, но планирането на здравословни закуски е от съществено значение, ако искате да отслабнете. Това са леки закуски, които трябва да съхранявате в хладилника, за да ограничите глада си и да останете здрави и подредени.

| Повече ▼

Здравен списък за пазаруване на хранителни стоки

Не можете да планирате здравословна храна или дори да ядете здравословно хранене, ако нямате здравословни съставки в дома си. Сканирайте това бързо ръководство, за да сте сигурни, че използвате най-добрите здравословни храни и съвети, когато пазарувате за храни за отслабване.

| Повече ▼