Здравословни закуски за отслабване

Може да ядете здравословни закуски, но те са най-добрите здравословни закуски за отслабване? Има разлика между закуски, които имат здравословни съставки и леки закуски, които са подходящи за отслабване. Сканирайте тези списъци, преди да вземете следващата си закуска, така че да отслабнете по-бързо и да запазите паунда на разстояние.

Най - добрите снек барове за отслабване

@neeksandgaston през Twenty20

Знаете ли, че някои от тези снек-барове в коридора "здравословни храни" на хранителния магазин имат повече калории, отколкото бонбони? Разберете кои снек барове да ядете и кои да ги избягвате.

| Повече ▼

Лесни 100-калорийни закуски, които да се правят вкъщи

Дейвид Бъфингтън / Гети изображения

Най-добрият начин да ядете здравословни закуски, за да отслабнете, е да направите свои собствени закуски вкъщи. Ще можете да ядете повече храна на закуска, ако използвате минимално преработени храни и пресни плодове и зеленчуци. Използвайте тези идеи, за да започнете.

| Повече ▼

Какво да ядем, когато се опитвате да отслабвате

Сменемхам / Гети изображения

Не се заблуждавайте от етикетите, които казват, че храни са ниско съдържание на мазнини или по-ниски в калории. Понякога това са най-лошите храни за отслабване. Донесете този списък със себе си в магазина за хранителни стоки, за да получите по-добри храни за отслабване.

| Повече ▼

Здравословни закуски за следващия си полет

Jupiterimages / Гети изображения

Не е нужно да ядете нежелана храна, когато летите. Използвайте това ръководство, за да намерите леки закуски на летището, така че да пристигнете на вашето местоназначение с вашия хранителен план на място.

| Повече ▼

5 забавни и здравословни парти закуски

Kakisky / Morguefile

Дали ядете повече, когато сте с приятели? Хващате ли повече закуски, когато сте на кино или гледате телевизия? Ако е така, използвайте тези идеи за лека закуска, за да запазите диетата си на път, когато сте на партита или гледате телевизия с приятели.

| Повече ▼

Нискокалорични закуски с протеини

Цифрова визия / Гети изображения

Закуските с протеин ще ви помогнат да поддържате пълното между храненията и ще ви помогне да поддържате мускулите за здравословен метаболизъм. Вземете достатъчно от тези протеинови закуски за отслабване.

| Повече ▼