3 Правила за отслабване за успешно отслабване

Опитвате ли се да отслабнете за първи път? Ако сте начинаещ в загуба на тегло, вие вероятно сте претоварени от броя планове за отслабване и продукти на пазара. Сортирането чрез луди твърдения може да е изтощително и, за съжаление, голяма част от информацията е погрешна.

Преди да станете жертва на някакви диети модификации или трикове, има три неща, които трябва да знаете за загуба на тегло, че смарт диета вече знаят.

Това не са фактите, които диетолозите ще ви дадат, но ако сте сериозно да намалите теглото си, трябва да сте информирани.

3 важни факти за Отслабване

  1. Трябва да отидете на диета, за да отслабнете. Чували ли сте гуру за загуба на тегло да казват, че диетите не работят? Е, това твърдение не е непременно правилно. Повечето диети и прекалено ограничителните хранителни планове са обречени на неуспех. Смъртоносните диети не са устойчиви и дори могат да причинят вреда. Но здравословното хранене работи и има важни научни причини , които трябва да отидете на диета, ако искате да отслабнете. Долната линия е, че ако искате да отслабнете, трябва да промените това, което ядете - и това е диета.
    Как да изберем най-добрия диетичен план? Те не правят новаторската грешка при избора на една от популярните диети, които няма да работят . Вместо това, те намират най-добрата диета въз основа на техния начин на живот, здравна история и лични предпочитания. За някои хора планът за доставка на диета е най-добрият. Други предпочитат да готвят и да приготвят здравословна храна у дома . Може дори да искате да инвестирате в среща с регистриран диетолог, за да подобрите или настаните здравословно състояние. Така или иначе, планът трябва да отговори на вашите уникални нужди. По този начин тя се превръща в план за здравословно хранене, за който се придържат за цял живот.
  1. Не можете да ядете повече и да очаквате да претеглите по-малко . Вероятно сте виждали реклами за план за отслабване, които казват, че можете да ядете каквото искате и все още да отслабнете. И много от плановете за диети предполагат, че трябва да ядете на всеки три часа, за да избегнете състояние, което те наричат ​​"режим на глад". Тези твърдения може да ви създадат впечатлението, че трябва да можете да ядете храна и да ядете често, за да отслабнете. Но ако сте сериозно да намалите теглото си, тогава трябва да сте сериозни, за да ядете по-малко, а не повече . Загубата на тегло се случва, когато създавате калориен дефицит . Така че диетолозите трябва да ядат по-малко храна , да консумират по-малко калории или да ядат по-рядко, за да отслабнат. В много случаи трябва да направите и трите. И ако мислите, че упражнението сам ще направи този трик, помислете отново. Освен ако нямате много малко тегло, което ще загубите, най-вероятно няма да можете да направите необходимото количество упражнения, за да изгорите достатъчно калории за отслабване.
  1. Отслабването не е лесно и често се чувства лошо. Диетата е неудобна. Процесът на отслабване не винаги се чувства добре, защото промяната е трудна. Разбира се, не всеки ден ще бъде ужасно. Ще имате добри дни и лоши дни. Но ако очаквате, че цялото пътуване ще бъде лесно, тогава ще бъде по-вероятно да се откажете, когато възникнат неочаквани предизвикателства. Интелигентните диетолози знаят да се подготвят за няколко седмици, когато се чувстват уморени, гладни и крещи. Но те също знаят, че възнаграждението - постно, здраво, здраво тяло - си заслужава усилието.

Така че, сега, когато знаете какви интелигентни dieters знаете, сте готови да отслабнете. Задайте си ключови въпроси, за да намерите най-добрата диета , да създадете навици за здравословно хранене , да упражнявате редовно и да останете свързани с други, които са на една и съща пътека. Ще има по-голяма вероятност да успеете, ако получите много подкрепа от приятели и семейство.