Как да отчетем калориите правилно

Научете как да получите по-точен брой, за да отслабнете по-бързо

Ако сте сериозно да отслабнете, важно е да научите как да отчитате калориите правилно. Докато процесът може да изглежда много прост, има няколко често срещани грешки, които диетите правят. За съжаление тези глупаци могат да забавят или дори да спрат напредъка ви в диетите. Използвайте този списък с калории за дозиране и несъответствия, за да сте сигурни, че ще завършите с правилните номера, за да постигнете успех в загубата на тегло.

Как да отчетем калориите: Основите

Ако не сте сигурни как да отчитате калориите, най-доброто място, което трябва да започнете, е с ежедневните енергийни нужди . Това е броят на калориите, които трябва да ядете всеки ден . Има различни начини да получите номера, но много dieters изберат да използват онлайн калкулатор. Пробвам!

След като разберете колко калории имате, за да поддържате теглото си, намалявате броя на тези, за да ги намалите. Ако искате да губите половин килограм всяка седмица, намалете ежедневните нужди от калории с 500 калории всеки ден. Ако искате да загубите два килограма на седмица , намалете нуждата от калории с 1000 калории на ден.

Повечето жени са с около 1200 калории на ден, за да отслабна . Мъжете често достигат до близо 1800 калории на ден, за да отслабнат. Повечето експерти са съгласни, че не трябва да консумирате по-малко от 1000 калории на ден, освен ако не сте под грижите на лекар.

След като разберете колко калории имате нужда, просто броите броя на калориите във всяка храна, която консумирате.

Използвайте етикета "Факти за хранителните стойности", за да получите номера или да използвате приложение за храна или диета.

Как да преброим калориите: Дос и не

Няма значение как броите калориите, независимо дали използвате високотехнологични приложения или просто хартия или писалка. Опитайте се да бъдете възможно най-последователни. Точният номер ще ви помогне да постигнете желаните от вас резултати за здраве или загуба на тегло.