10 най-добри интервали за тренировки

Голямото нещо за добавяне на интервално обучение към тренировката е, че можете бързо и бързо да изградите сила и издръжливост. Опитайте 20 до 30 минути рутинни, които смесват и съответстват на тези чудесни възможности за упражнения на интервали. Започнете с 5-минутно загряване и преместете на кратки интервали с висока интензивност . Всеки интервал може да трае от 30 секунди до две минути, с една минута лесна разходка между повторения. Отидете около 20 минути, след което се охладете. Това е бърза и ефективна тренировка . Ако сте нови за тренировка с висока интензивност, прочетете за безопасността на тренировките преди да излезете навън.

Скачащо въже

Лиъм Норис / Гети изображения

Получете скок на въже и имате прост, рентабилен начин за добавяне на тренировка за тренировка с висока интензивност. Правилно, скачащо въже може да подобри сърдечно-съдовата фитнес, баланса, гъвкавостта и силата. Направете единични скокове за минута или две и ще усетите изгарянето, докато изгаряте калории.

| Повече ▼

Изпълнение на стълбището

Стреля тренировка. Кредит: Inti St. Clair / Гети изображения

Текущите стълби осигуряват отлична интервална тренировка без много време или оборудване. Течащите стълби осигуряват сърдечно-съдова полза, подобна на тази на бягане, и е чудесен начин за изграждане на спринт мощност . Просто намирайте набор от стълби и сте готови.

| Повече ▼

Burpees

Бързи упражнения. Кредит: Снимка (в) Майк Пауъл / Гети изображения

Burpees се завръщат. Това здраво, просто упражнение работи бързо на тялото и сърдечно-съдовата система. Започнете, като стоите високи, след това наведете надолу и сложите ръцете си на пода пред вас. Бързо ритайте краката си назад в положение на натискане. Докато сте тук, можете да направите натискане, ако искате наистина трудно упражнение, или просто да скочите краката си обратно, за да започнете позицията си, скочете високо във въздуха и повторете. Разгледайте този видеоклип, за да научите как да го направите правилно.

| Повече ▼

Трансфери Спринтс

Arcadia Invitational - 8 април 2005 г. Кредит: Кирби Лий / Сътрудник / Гети изображения

Спринклерите със скоростна кутия са стандартна бързина и бързина, използвана от спортисти, които играят спортни състезания като футбол, хокей, баскетбол и тенис. За да направите спринтове на совалката, просто поставете два маркера на разстояние около 25 ярда. Спринт от един маркер до друг и назад. Това е едно повторение. Опитайте за 10 спринта наведнъж. Можете да направите совалката спринт напред, напред и назад или странично.

| Повече ▼

предене

Хората, които използват машини за въртене в салона. Кредит: yellowdog / Getty Images

Присъединете се към класа за въртене и вероятно ще направите някои интервали с висока интензивност на завъртане. Но можете да използвате домашния си треньор или да се отправите към класа за въртене по време на часовете на изключване и да създадете свой собствен интервал тренировка . Комбинирайте велосипеда с някои други упражнения за телесна маса и тренировката ще лети. Използването на стационарен или въртящ се велосипед е една от най-популярните форми на упражнения на закрито, която осигурява ниско въздействие, висока интензивност на сърдечно - съдовата тренировка и изгражда сила и издръжливост.

| Повече ▼

Тъкън скокове

Тъкън скокове. Снимка (в) Ник Уайт / Гети изображения

Тъкън скокове са прости тренировки, които подобряват гъвкавостта и силата. Започнете с ширината на краката си и коленете леко наведени. Спуснете се и силно скочи право нагоре, с коленете си към гърдите си, докато сте във въздуха. Опитайте се леко да кацнете, потънете, за да поемете удара и повторете следващия скок.

| Повече ▼

Набирания

Портрет на млад спортист, който прави брадичка. Кредит: Westend61 / Getty Images

Издърпващото упражнение изисква известно базово оборудване или някакво творчество (например, отидете на детска площадка или намиране на здрав дървесен клон, например), но това е страхотен и лесен начин за изграждане на силата на горната част на тялото.

| Повече ▼

Лицеви опори

Чувствайки се добре, изглеждаше страхотно да тренираш редовно. Кредит: PeopleImages / Гети изображения

За едно лесно, без оборудване оборудване за цялото тяло, което изгражда горната част на тялото и здравината на сърцевината, опитайте стандартни натискания. Направено бавно, това комбинирано упражнение използва мускули в гърдите, раменете, трицепса, гърба, корема и бедрата.

| Повече ▼

Разходка с тежести

Жена, която върви с мърша, се разхожда с приятели. Кредит: Томас Барвик / Гети изображения

Добавете ходене и ще изградите издръжливост, сила и баланс. Това упражнение има огромни предимства за почти всеки тип спортист. Ако държите тежестта над главата, докато правите ходене, се чувствате неудобно, започнете да държите метла или празен мряна, докато не се чувствате комфортно с движението.

| Повече ▼

V-Sit абдоминално упражнение

Млада жена, упражняваща в парка. Кредит: Camille Tokerud / Getty Images

Завършете рутинната си работа с една или две минути работа и я наречете добре. V-sit е трудно упражнение, което привлича ректусите на корема, външните обвивки и вътрешните обвивки. Това упражнение включва и хирурзите за бедрена кост.

| Повече ▼