Аб Упражнение Obsession - Правите ли много AB работа?

Спри губите времето си на упражнения, които не получават резултати

Когато става въпрос за тренировки, бързи фиксирани съвети за фитнес и преоценка на "задължителните упражнения", много упражнения се хванат в света на бизнеса и упражненията. Коремното упражнение е една от най-търсените теми в мрежата. Дори и на този сайт, най-добрите и най-лошите упражнения Ab е един от най-популярните статии. Защо всички тези шумотевици за корема, сърцевината, шестте пакета и безкрайните дъски и хрусками?

Освен чистата естетика на тонизираното торс, всъщност има нещо благоприятно зад движението, за да се изгради силно и тонирано ядро . Тялото на сърцето в края на краищата е основата за почти цялото физическо движение. Нашите ръце и крака се нуждаят от силна основа, от която да се движат със сила, гъвкавост и благодат, а слабите, небалансирани и неразвити коремни мускули и други основни стабилизаторни мускули правят всяко друго движение по-малко ефективно.

Извършвайки часове на хрускане и други упражнения за намаляване на телесните мазнини и изграждането на перфектния "шест опаковка", много експерти смятат за загуба на ценно време за упражнения. Да, аб упражненията са от съществено значение, но преминаването през борда с упражнения от ББ, като основни хирургии, е безсмислено, защото не осигурява най-добрата възвращаемост на инвестициите в упражнения.

Колко упражнения за Ab са достатъчни?
Колко упражняване на корема, от което се нуждаете, често зависи от спорта, който играете, или от дейностите, които извършвате ежедневно.

Това също зависи от начина ви на живот, от това, което правите, когато не играете спорт, предишните си наранявания и дори биомеханиката и типичните модели на движение. Ако имате особена предразположеност към наранявания, лоша стойка или определени анатомични проблеми, които променят походката или обхвата на движение, може да се наложи да отделите малко повече време за изграждане на силно ядро.

Но дори и най-екстремните спортисти, само се нуждаят от малко време, за да насочат коремните и сърдечните мускули към макс. Там, където много хора се объркат, е да не работят правилно всички коремни мускули.

Преди да можете да проектирате най-добрите ab тренировка, тя помага да се разбере на коремните мускули - къде са и как работят . Вие също така ще искате да комбинирате упражнения, които са насочени към всички коремни мускули - не само ректусите на корема.

Какви упражнения трябва да направите?
Една тренировъчна процедура, която предлага идеална сума за работа е следната:

Отвъд Ab Упражнения - Трябва да изгубите мазнините, за да видите Ab Definition
Не можете да загубите телесните мазнини, покриващи корема си, като упражнявате абботи. Тази концепция, наречена "намаление на място", е един от големите фитнес митове.

За да получите дефинирани и видими абсцеси, трябва да намалите телесните мазнини навсякъде. Най-добрият начин да направите това? Е, вече знаете. Ще се нуждаете от балансиран план, който включва здравословна диета и упражнения, които се фокусират върху укрепването на мускулите и сърдечно-съдовата система .

Няма магически куршум, но има някои доказани начини да се получи силен, плосък Abs . Тя изисква последователност, добро хранене и ефективно упражнение с висока интензивност, заедно с подходяща почивка .

Вижте също: