Пилатес се простира, за да увеличи гъвкавостта

Пилатес е известен с това, че помага на хората да развиват сила и гъвкавост. Следващият набор от протези на Пилатес включва упражнения, които повишават гъвкавостта на гърба, предната част на тялото, страничното тяло, hamstring и бедрата.

Силата част от удължението и силата уравнение е много важно - това е, което спомага за поддържане на физическата цялост и подравняване като едно разтягане на мускула или увеличава обхвата на движение в ставата. Всички тези упражнения насърчават както силата, така и гъвкавостта. Кликнете върху името на хода за пълен набор от инструкции.

Wall Roll Down

Бен Голдщайн

Свиването на стена е чудесен, всевъзможно разтегнат. Тя започва с красиво отваряне на гръдния кош и удължаване на гърба и преминава към дълбока крива, която се простира както на гърба, така и на hamstring.

Стретката на гръбначния стълб

Бен Голдщайн

Чудесното разтягане за гърба и камшиците, удължаването на гръбначния стълб също осигурява момент, в който да се центрирате, преди да преминете към по-предизвикателни упражнения. Обърнете гръбнака внимателно в началото на рутина или го използвайте за по-интензивно разтягане по-късно във вашата тренировка.

Онези, които имат стегнати камшици, може да са по-удобни, седнали на малък асансьор, като сгъната одеяла или кърпа.

Трион

Бен Голдщайн

Saw е интересно упражнение. Ротацията на багажника създава възможност за силен опозиционен участък през гърба на разширителите и на върха на пръстите. Заедно с това има дълбока гъвкавост в бедрената кост и добър протяжък за хамутките.

лебед

Бен Голдщайн

Лебедът е упражнение за обратно разширение, така че осигурява огромен траен участък за многото упражнения за флексия, които вършим в Пилатес. Лебедът се простира в коремните и бедрените флексори, въпреки че укрепва коремните, гърба, раменете, вътрешните бедра и хъркането.

Вземете лебед с още една стъпка, като добавите ролка на врата. Това ще ви позволи да практикувате лесната свобода на движение, която човек може да почувства, когато главата и врата са добре поддържани от силна сърцевина и стабилна горна част на тялото.

Русалка отстрани

Бен Голдщайн

Русалната страна удължава и отваря страничното тяло. Поддържането на бедрата, заземени, когато целият обхват на ръката носи торса, ще свърже участъкът до центъра на тялото.

Хип Стреч

Бен Голдщайн

Това е лесен, но много добре насочен участък . Тя ще ви помогне да стигнете до това тясно място точно зад външната страна на тазобедрената става.