Пилатес тренировки за отслабване

Започвайки в клас Пилатес , или домашна тренировка е достатъчно, за да скочи началото загуба на тегло. Въпреки това, с течение на времето може да откриете, че вашето тяло е свикнало с тренировъчното си ниво. След това ще трябва да увеличите интензивността на вашата тренировка достатъчно, за да ви помогне да продължите да изгаряте допълнителни калории . Ето някои идеи, които да ви помогнат да подобрите тренировката си:

Правете по-бърза процедура

Пилатес понякога се правят бавно, особено на начинаещи и междинни нива.

Това дава възможност на ученика да установи вътрешно внимание, добро изравняване и запознаване с упражненията. Но ако искате да изгорите калории и да отслабнете, може да искате да създадете възможности да направите пилатес с по-голяма сила. Един от най-добрите начини да направите това е да получите пилатес принципи на дишане и поток работи за вас и да вземете темпото.

Ако редовно посещавате пилатес , говорете с инструктора си и разберете дали е възможно да преместите класа по-бързо. Понякога класът трябва да предприеме тази стъпка. От друга страна, може да се окаже, че някои от членовете на вашия клас не са готови да увеличат темпа на тренировките си и ще трябва да преминете към по -напреднала класа .

Ако тренирате у дома, добра идея е да имате рутинни или две, които познавате доста добре. По този начин можете да се съсредоточите върху дишането и потока на тренировката и не трябва да спирате, за да прегледате инструкциите за упражнения или последователността.

Опознайте многобройните упражнения за пилатес и направете една рутинна работа за себе си. След това можете да се смесвате с нови, по-предизвикателни упражнения, докато напредвате. Също така, рутинните упражнения на Пилатес, като сила и удължение за бързо трениране 1 и ниво 2, ще работят много добре като комплекти, които можете бързо да запомните и да преминете през тях.

Друг чудесен начин да получите тренировка за отслабване у дома е да разширите вашата Pilates DVD колекция. Потърсете тренировки, които стимулират вашето настоящо ниво или добавете ново предизвикателство като магическия кръг , фитнес банда или топка за упражнения . Съществуват и редица DVD-та на Pilates, специално насочени към загуба на тегло. Y

Напълно се ангажирайте с всяко упражнение

Дори и да не можете да се движите бързо, трябва да се възползвате максимално от всяко упражнение. Напънете към пълната си дължина при всяка възможност, отидете за допълнителната лъжичка на корема, дишайте дълбоко, бъдете точни, движете се с контрол и благодат. Този вид напълно ангажирано отношение е много в съответствие с това, което Джоузеф Пилатес преподава, и увеличава нивото на натоварване (прочетете потенциал за загуба на тегло) на тренировката си.

Добавяне на оборудване

Дайте на тялото си нови предизвикателства. Добавянето на оборудване или различно оборудване към вашата тренировка ще спомогне за изграждането на мускули и сила. Не забравяйте, че мускулите изгарят много мазнини. Ако отидете в студио, за да се справите, можете да се преместите от мат до реформатора. Ако сте използвали реформатора , дайте шанс и се регистрирайте за клас, който включва ново оборудване, като стол с вълна или варел на стълбата.

В домашни условия, по-малки видове пилатес оборудване, като магически кръгове, топки за упражнения и фитнес групи, могат да добавят допълнително предизвикателство.

Те също така спомагат за запазването на интересите ви. Прочетете повече за оборудването за домашно тренировка на Пилатес:

Използвайте по-малко съпротивление

Сега тук е пилатес трик, който не се използва от много други фитнес системи: Ако работите с оборудване за устойчивост на Пилатес, намалете съпротивлението. Това изглежда противоположно, но нестабилността, която създава по-малко съпротива, създава значително предизвикателство за мускулите, тъй като те се опитват да поддържат контрол и баланс, особено на основните мускули.

Тази техника работи много добре на реформатора, където можете да използвате по-леки извори, но можете да приложите същия принцип към по-светъл магнитен кръг или фитнес. Може да се изненадате от степента на интензивност, която нестабилността може да добави към вашата тренировка, особено когато работите за поддържане на прецизност и контрол както по време на упражнението, така и по време на освобождаването на упражнение, както го правим в Пилатес.

Тренировка по-често

Разработването на по-често е очевиден избор за загуба на тегло и може да работи като чар. В края на краищата, колкото повече възможност да предприемете, за да увеличите дишането си, да изградите сила и тонус на мускулите си, толкова по-голяма ще можете да загубите, а тренировката ще се появи.

Направете регистрационен файл за упражнения

Поддържането на дневника за упражнения ви помага да останете мотивирани, да проследявате напредъка и да планирате подобрения. Това става още по-подходящо, когато имате цел като загуба на тегло .