Измерване колко калории Пилатес изгаря

Въпреки че изгарянето на калории не е основната причина за това хората да пилатес , много от нас, особено тези, които се интересуват от загуба на тегло, биха искали да знаят точно колко калории Пилатес изгори. За съжаление, освен ако не тренирате в една лаборатория, измерването на изгорените калории, правейки Пилатес е много неточна наука. В тази статия разглеждаме факторите, които влияят върху измерването на изгорелите калории в Пилатес (и други дейности), както и някои специфични за Пилатес променливи.

Калория Основи

Калорията е единица мярка за топлина. Когато ядете храна, която съдържа определен брой калории, това означава, че храната има потенциала да отделя много топлинни единици при изгаряне. Вашето тяло преобразува калориите от храната и съхраняваното хранене, главно мазнини, в енергия чрез термични метаболитни процеси, които отделят топлина, като по този начин терминът " изгаряне на калории ".

Това отнема определен брой калории за тялото ви, за да остане жив и да функционира нормално. Това е основната ви метаболитна скорост (BMR). Колкото повече се упражнявате в дадена дейност, толкова повече метаболизмът ви се увеличава и колкото повече калории изгаряте. Вашият основен метаболизъм е уникален. Тя е повлияна от възрастта, пола, теглото и телесния състав (съотношението на мазнините към мускулите например). Количеството, което метаболизмът Ви ще се увеличи с усилие извън базовата ви метаболитна скорост, също се влияе от тези фактори, както и от интензивността и продължителността на тренировката.

Пилатес и калорийни калкулатори

Вече можете да видите, че броят на променливите, участващи в измерването на точното количество калории, изгорени в пилатес тренировка, е значителен. Когато добавите към това големите разлики в интензивността на тренировката, налични в Pilates, както и огромните разлики в интензитета, свързани с това дали тренировката включва или не оборудване за Пилатес, а след това кое оборудване и при какви настройки е очевидно невъзможно идентифициране на определен брой изгорени калории, които биха били приложими за всички.

Има обаче някои много общи оценки за броя на калориите, които Пилатес изгаря. Моето проучване на онлайн калории калкулатори показа средна мярка на всички правят матира Пилатес на начинаещи ниво .

Очевидно, номерата на изгаряне на калории биха били по-високи от тези, цитирани за човек, който прави междинна или напреднала тренировка за Пилатес. За да ви дадем някаква перспектива, един калориен калкулатор прогнозира 360 калории на час за човек с тегло 120 лири и 432 на час за 150 либиля, който прави напреднал пилатес .

Имайте предвид, че повечето онлайн калорични калкулатори искат само тегло и продължителност. Те не ви казват от каква популация се извежда базовата линия - пол, тегло, ниво на годност и т.н., нито пък конкретизират какъв вид пилатес се извършва - мат упражнения, упражнения на екипировка или ниво. Така че тези цифри трябва да се разглеждат като изключително общи. Също така, ако "подценявате", имайте предвид, че мъжете обикновено изгарят повече калории, отколкото жените, които извършват същата дейност. Лицата в по-добра форма са склонни да имат по-висок BMR, но изгарят по-малко калории, по-нисък процент допълнителни калории, подложени на усилие.

Изпепелени калории и вашето тяло

За да получите по-точен брой Pilates калории изгаряне, ще трябва да се обърнат към мерки, базирани на собственото си тяло. Основният начин да направите това е да използвате монитор за сърдечен ритъм . Тъй като тялото изисква кислород да изгаря калории и сърцето помпи кислород през тялото, има връзка между това колко трудно сърцето работи и потребността на организма ви от кислород да горят калории.

Някои монитори за сърдечен ритъм идват с прогнози за калории, изгорени на базата на вашето BMR и средна стойност на сърдечната честота, която имате по време на периода на натоварване. Много добри ще имат данни за други лични данни, като тегло и пол.

Можете също така да откриете калкулатори за изгаряне на калории, базирани на сърдечен ритъм онлайн. Тъй като технологията подобрява мониторите на активността, те ще могат да предскажат изгарянето на калориите по време на пилатес, но те все още не са разработени, за да наблюдават активността на множество равнини на движение.

Предвид масива от променливи, свързани с опитите за определяне на калориите, изгорени в Пилатес, по-практичното решение е да се обърне внимание на вашето собствено ниво на усилие, тъй като това съответства на изгарянето на повече калории и това се случва да бъде променливата, която имате най-голям контрол. Можете да направите това с монитор за сърдечен ритъм. Можете да го направите по-лесно, като използвате възприеманата степен на натоварване, която използва субективно преживяване на дишане, умора, пот, измерена по скала от 6 (без усилие) до 20 (възможно най-усилие), за да ви помогне да прецените вашето усилие процент .

Изгаряне на калории за отслабване

Ако вашият интерес към калориите, изгорени в Пилатес, е защото искате да отслабнете, имайте предвид, че трябва да изгорите 3500 калории повече, отколкото да вземете, за да загубите един килограм. Повечето хора постигат това с течение на времето, като намаляват броя на калориите, които приемат, и увеличават броя на калориите, които горят с упражнения.

Що се отнася до Пилатес и изгарянето на калории, тъй като умерената тренировка за силата Пилатес определено играе важна роля в програмата за отслабване и ще ви помогне да изгаряте калории. Всъщност, упражненията за съпротивление , като упражненията за пилатес , са показали, че метаболизмът се повишава по-дълго след тренировка, отколкото аеробно упражнение. Въпреки това, ползите от Пилатес далеч надхвърлят изгарянето на калории, а Пилатес не е една от тези кардио дейности, като джогинг или елиптично обучение, които се правят предимно заради аеробния и калориен изгарящ ефект.