Как да изгорим повече калории през зимата

Трудно е да останете активни през зимата. Когато дните се скъсат и температурата започне да спада, повечето от нас просто искат да легнат на дивана или да се навиват пред огъня. Но това не работи много добре, ако искате да отслабнете. Разбира се, можете да използвате само диета, за да отслабнете, но най-добрият начин да отслабнете е да съчетаете диета и упражнения .

Как да изгорите повече калории, когато е студено?

Отидох в Glennis Coursey, водещ треньор в MyFitnessPal, за да получа някои идеи за забавни зимни тренировки. MyFitnessPal е онлайн ресурс за dieters и други хора, които обичат да останат активни. Тяхното мобилно приложение и уеб сайт могат да ви помогнат да проследявате калориите и ежедневната си дейност, за да отслабнете и да поддържате добро здраве.

Зимни тренировки за отслабване

Според Гленнис студените зимни месеци не трябва да бъдат извинение да останат вътре. "Зимата е идеалното време да направите нови дейности, които не сте правили досега. Зимните спортове са страхотни калорийни горелки и те са забавни!" Тя предлага тези дейности, които са чудесни за семействата и големите калорийни горелки:

Разбира се, броят на калориите, които изгаряте, когато опитате тези спортове, ще варира според размера и интензивността на вашата дейност, но всяка от тези тренировки ще ви помогне да изгаряте мазнини.

Повече зимни дейности, които изгарят калории

Ако вашите външни задължения са поели вашия график, не се притеснявайте. Зимните работни места също изгарят големи калории. Когато изчистите алеята или почистете пешеходната пътека, можете да разчитате това усилие като тренировка. Лопатата може да изгори 500 калории на час, според Гленнис.

И ако трябва да почистите колата си, преди да започнете да работите, тя казва, че изстъргането на леда от колата ви може да изгори още 250 калории на час.

Задълженията за отглеждане на родители също могат да се превърнат в тренировка през зимата. Гленнис казва, че когато правите семейни дейности навън, имате повече възможности да горят калории. - Когато хвърляш децата на хълма на шейна, построиш снежен човек или отиваш на лед - всичко това изгаря калории и е забавно за цялото семейство.

Съвети за безопасност за зимни тренировки

За да останете в безопасност, когато тренирате навън, Гленнис препоръчва да планирате напред. "Проверявайте времето и внимавайте за екстремни условия, ниски температури, сняг или дъжд, силни ветрове, така че не можете да се хванат нащрек. Винаги се опитвам да насрочва тренировки колкото може по-близо до обяд, за да избегна ниските нива температури сутрин и вечер и да се възползвате от дневната светлина. "

Тя също така казва, че трябва да се обличате внимателно, особено ако правите тренировки с висока интензивност, които причиняват повишаване на телесната ви температура. "Облечете се на слоеве, за да можете да сваляте елементи, докато се нагрявате. По-важното е, че можете да поставите отново слоевете, когато сте пот, за да запазите телесната температура твърде бързо след тренировка.

Поддържането на суха и топла крака също е от съществено значение.

Ще можете да изгаряте повече калории в снега, ако краката ви останат защитени. Носете топло водоустойчиви обувки за дейности като спускане със снегоходки или снегоходки. Фирми като BEARPAW правят топло водоустойчиви ботуши със силни гумени подложки за добра сцепление по време на дейностите в снега. Ако имате ботуши, които не са напълно водоустойчиви, можете да добавите мантии, за да поддържате краката си сухи.

Ако правите тренировка с по-ниска интензивност, трябва да сте предпазливи. "Важно е да покриете главата, пръстите и пръстите си", казва тя. "И накрая, признайте признаците на хипотермия и измръзване и когато можете, работете с приятел, за да може да потърси знаци, включително треперене или гадене".

И накрая, видимостта е голям проблем през зимата. Дните стават по-кратки в по-студените месеци, така че е вероятно, ако упражнявате на открито, че ще работите в тъмно сутрин или в тъмни вечерни часове. Така че е важно да носите технически дрехи, които също са отразяващи.

Няколко марки правят съоръжения с високотехнологични характеристики за видимост. Така например, колекцията "Зап" на "Субой" е предназначена за висока видимост, когато е ударена от изкуствена светлина. Така че, ако бягате или карате с кола в близост до път, водачите могат да ви видят и да се забавят за вашата безопасност. Ще намерите рефлективна екипировка за широка гама от спортове и за всяка част от тялото ви, включително якета, панталони, ръкавици и дори обувки, каски и пакети.

Зимни тренировки да правите у дома

Разбира се, ще има моменти, когато климатичните условия не ви позволяват да се наслаждавате на тренировка на открито. Ако това е така, бъдете креативни, за да изгорите повече калории вътре.